FOX 8.8 ylätukivarsien kiinnityskorvien korkeus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja valiant65, 22.9.2009.

  1. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Olisko kellään infoa noiden ylätukivarsien kiinnityspisteiden sijainnista, lähinnä kiinnostais korkeus suhteessa vetarilinjaan. Joku tekninen piirustus aiheesta olis paras mutta livemittaustuloksetkin auttais.

    Mulla on 9" foxipeppu missä on se perusvika että ne korvat on liian korkeella, jolloin geometriat menee v..tuiksi jo vakiolla jousituskorkeudella. Ja tarkoitushan olis saada tuo wagoni mahd. alas kuitenkin niin että ripustukset myös toimii.

    Ai niin, onko sitten vielä sellaista tietoa, että onko nuo korvat foxeissa ja jossain isokorisissa samalla mitoituksella?
     
  2. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Ei kai tää nyt niin outo juttu ole..?
     

Kerro tästä muillekin!