Fuselage Mopars ('69-'73 fullsizes)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Tomaso, 26.6.2005.

 1. viri-viri

  viri-viri 3rd gear

  Näihin sopivista peltipakosarjoista on ollut usein täällä juttua, lisätään sopivien listaan vielä Hedmanin 78030 pitkät B/E-bodyn sarjat. Ainakin omaan 71' Furyyn 383:lla istuivat kohtuu pienellä moukaroinnilla paikoileen. Nämä on ainakin TTI ja Hookereihin verrattuna "budjettivaihtoehto", varsinkin kun näitä on hyvin käytettynä tarjolla :D

  Apparin puolella piti moottorin kannakeen pultti irroittaa ja konetta nostaa vähän että sai sarjan taiteltua paikoilleen.

  RB -lohkoiseen eivät välttämättä istu, korkeemman lohkon takia?

  [​IMG] [​IMG]
   
 2. MJF

  MJF Double Gearhead

  Onko kellään -69 300 purussa? Takavaloja vähän kattelin
   
 3. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Kannattaa katella USA/Can jos ei täältä löydy, kuten veikkaan ettei löydy. Ite maksoin omista Ebayssä muistaakseni n. 100€ ja rahti oli jotain 80€. Tämä siis 2018-19.
   
 4. MJF

  MJF Double Gearhead

  Jep, rahdit ja alvit oksettaa maksella niin ajattelin kysyä ensin kotimaan tarjontaa.
   
 5. Fury

  Fury Gearhead

  Tietäiskö joku -70 suomi Polaran historiasta, rekkari XXI-77. Tuli meille tänne savon mualle kesällä..
   

Kerro tästä muillekin!