G-bodyt Suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Supreme, 5.2.2012.

  1. Tomsa

    Tomsa 1st gear

    [​IMG]

    Tuli ostettua kuukausi sitten Suomi Camino 229:llä. Aluksi meinasin laittaa 305:sen keulille, mutta taitaa mennä museoimiseksi? :)
    Onko kellään tietoa kuinka monta noita Conquistoja on Suomeen tuotu uutena?
    Mahtaako Suomessa olla muita tuolla väriyhdistelmällä?
     
  2. linc-77

    linc-77 Gearhead

    Mullakin mielessä pyörii 5th-gen kaminan hankinta... Saako suomessa vaihtaa ilmajouset kierrejousien tilalle, meinaan että ihan katsastettua saisi? G-bodyyn näkyy olevan valmiita kittejä maalimalla...
     
  3. DX

    DX Double Gearhead

    Näyttää tutulta, onko toi kuivaskoskelta porista?

    jos on, siitä palo pakoventtiili vajaa 20 vuotta sitten ja remontin jälkeen lojunut käyttämättönänä lämpimässä tallissa,
    kerran kesässä sen verran ajettu ulos, että pesty.

    Onkse ruskee vai tummanpunanen? Miulla on conkistassa alunperin ruskeehopee toistappäi, mut toi tumma on korvattu metallipunasella.
     
  4. Jupe

    Jupe Gearhead

    Onpas julmetun siisti Camino, onnea hankinnalle!
     
  5. Tomsa

    Tomsa 1st gear

    Ei oo porista tuo, Raumalainen yritys tilasi tuon uutena. Huoltokirjassa vois lukee Yrityksen nimikin. Auton tulo myöhästyi kuukauden verran, jonka syyksi myöhemmin selvisi, että etupää oli kolhaistu johonkin ennen luovutusta, kun auton uudelleen maalauksessa paljastui pakkelia etupäästä :D

    Pappani taas osti tuon muistaakseni vuoden vanhana itselleen metsähommiin, muistan vielä itsekkin kun lava oli aina täynnä pölkkyjä metsäreissun jälkeen :D

    Tuo on alkuperäinen musta/hopea, mahtaako olla samalla yhdistelmällä enemmänkin suomessa?

    Talvella pitäis moottorin kunnostuksesta projekti aloittaa
    Mistä te olette noita uusia lampunkehyksiä ja maskeja tilannut?
     
  6. Panze

    Panze 3rd gear

    South West Trade Hämeenlinna. Siellä on ollut hyllytavarana noita maskeja ja kehiä.
     
  7. menu*

    menu* Gearhead

    Uudet kromit keulassa kirkastaa kyllä koko laitteen ilmettä (US-Partsin kautta tilasin omat)
    Toki ilmajouset saa leimattua, kunhan kantavuudet ja liikeradat kunnossa. Itellä on tuossa takana valmis AirRiden G-body sarja rautajousien tilalla. Aluksi tarkoitus oli pussittaa myös keula, mutta jäi sitten. Tuolla nykyisellä rengastuksella ei saakaan äärimatalaa. (ilman pyöräkoteloiden reilua silpomista)
    https://www.flickr.com/photos/zapadruk/15137693561/
    ...Caminossahan nuo on ihan oikeasti jopa käytännölliset jos vetää traileria tai kuskaa tavaraakin välillä.
     
  8. DX

    DX Double Gearhead

    Perheaarre siis, hienoa.

    Ai se on musta, ei se sitte vois ollakaan yksilö jota ehdotin, vähän jo ihmettelinkin kun oon siinä käsityksessä ettei lapsuudenkaveri myy autojaan vaan rakentaa lisää tallitilaa, raadotkin makaavat lämpimässä, viimeksi viitisen vuotta sitten poikkesin niin hyvässä kunnossa ja avaimesta käyntiin taltioituna oli ensimmäinekin autonsa, A-ascona.

    yritin "epätoivoisesti" vaan arvailla kattoheijasteen perusteella siihen jotain muuta tummaa väriä. :lol:

    En ole toista tuollaista väriyhdistelmää mielestäni nähnyt.
     
  9. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Ai piru et on nätti laite!

    Pitää itekki kysellä uspartsista, vaikka tuskin saa sieltä noita keulakromeja cutlassiin
     
  10. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

  11. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    joo. ei racersplace vastannut mitään. laitoin toisen tai kolmannen kyselyn tilauksestani keskiviikkona. hiljaista on. joten antaa olla. ei kiinnosta enää. ostetaan sitten jostain muualta.

    koko kesän uspartin jousisatsit ovat olleet "väliaikaisesti" loppu. ei kauheasti vakuuttanut sekään.

    joten rockautolta tulee nyt ensi hädäksi ainakin ne etujouset. (moog 5660, 3gen camarosta, eli pitäisi olla vakioita selvästi jäykemmät ja hieman lyhyemmät.) ja paketti on heidän mukaansa lähtenyt jo matkaan alle vuorokaudessa. jos samalla tahdilla tulee kuin aiempi tilaus niin ovat täällä jo ensi viikon puolivälissä.

    -------
    miksi muuten ei pitkiä pakosarjoja? roikkuvatko ne tosiaan esim niin paljon alempana että haittaavat menoa?

    maksimitehoahan en sinänsä itsekään hae joten lyhyet riittää siltä osin. tosin marteliuksen mielestä muun putkiston rakennus on pitkillä helpompaa joten hmm.. ehkä se pari extra hevosta ei ole huono lisäys siistä että pääsee vielä helpommallakin asentaessa? hahaha.

    ---
    kannattaisikohan pakosarjoja ennen ostaa uusi pienempi starttikin valmiiksi? joku 90luvun pickupin ministartti esim. jos vaikka tila käy ahtaaksi?
     
  12. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Ei noi us-partsin sivut mitään tiiä. Lähetät sähköpostin, ne tilaa sen sulle jos haluut, kestää amerikoista pari viikkoo.

    Jotkut sarjat vaatii pikkustartin. Mulla tosin sattu esim. niin, että tehostartin takia ei sopinut pitkät hedmanit(en kokeillut edes olisko toinen puoli sopinut) paikalleen, joten hommasin lyhkäset sarjat. Kantsii varmaan eka ostaa ne sarjat, ja sitä mukaa startin jos tarttee, niitäki on erilaisia ja osasta pystyy esim säätää missä asennossa startti on kiinnityskohtaan nähden.
     
  13. DX

    DX Double Gearhead

    no omassa oldskoneisessa pitkien sarjojen kollektorit roikkuu aika alhaalla, jopa alempana kuin moottoripalkki, mutta ei se menoa ole haitannut,
    oldsissahan samat setit sopii myös isolohkoon, jonka dekkitaso on sen tuuman ja jotain ylempänä.
     
  14. Substitute

    Substitute Gearhead

    Jos uusia peltisatseja hommaa, niin Olds-pikkulohkokoneisin saa ihan G-bodyyn sopivatkin satsit. Oldsikerhon sivuilla on niistä Flowtechin koodit. Olds pikkulohko/G-body on 11152FLT. Ainakin meillä aikoinaan olleeseen Cutlassiin ne sopi hyvinkin nätisti.
     
  15. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Lootan poisottaminen vaatii pakoputkiston purkamisen ja täytyy toinen peltisatsikin poistaa.
     
  16. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Mites muute pojat takatukivarsien boksaus, ku jenkkilässä pojat puhuu että pitäs ylätukivarret jättää boksaamatta ja jotku sanoo et olis syytä laittaa kumipuslat kopan puolelle. Englanti vähän petti siinä kohtaa, mutta ymmärsin että ylätukivarret jotenkin kiertyy ja jos ne boksattu ja polyuretaania niin vetää kiinnikkeitä ja kiinnikereiät menee soikeaksi myös. Tai voi mennä.
     
  17. Substitute

    Substitute Gearhead

    No kun ne tukivarret ei ole toisiinsa nähden suorassa, niissä on sivuttaisjoustoa/kiertymistä puslissa kun perän korkeus muuttuu. Jossain sanottiin että tämä toimii myös kallistuksen vakaajana.

    Hyvissä jäykkäpuslaisissa tukivarsissa toinen pää on toteutettu pallonivelellä niin että se kiertoliike on mahdollista.
     
  18. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Joo, no näin mä sen ymmärsinkin. Eli jos haluan hyvän, niin alatukivarret voin boksata ja laittaa polyuretaania, sit ylätukivarret säädettävät joissa sisäpää pallonivelellä?

    http://m.ebay.com/itm/200404862202?cmd=VIDESC

    Jotain tollasta? Itsekin ton toki vois tehä, mutta noi pallonivelet taitaa maksaa monta kymppiä kappale.
     
  19. G20

    G20 Gearhead

    Eilisen illan aikana tapahtunutta.. B-body myyty ja siirrytty G-body maailmaan aivan perkeleen ehjällä -80 El Caminolla. 8)
     
  20. mirage

    mirage 3rd gear

    Miksei puhelin soi.. Ei muuten, mut käsittääkseni 'bu on juuri nyt rullilla ja luulis et ne haluis jotain kysellä. Teholapun kanssa konttorille, niin leima ois valmis. Pitäkäähän peukkuja, saatas taas yks G-koppa leimaan!
    Onnea G20, ja tervetuloa iloisten uudempikoppaisten harrastajien joukkoon!
     

Kerro tästä muillekin!