G20 Vanin turvavyöt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja RosvoRontti, 8.6.2019.

  1. RosvoRontti

    RosvoRontti 1st gear

    Eli miten turvavöiden pitää olla vuoden 89 chevy-vanissa? Kyseessä siis pakettiauto. Riittääkö että on katsastusmiehen mielestä tukevasti kiinni, vai pitääkö olla valmistajan määrittelemässä paikassa, jos pitää niin missä nämä paikat on etuistuimilla? Tällä hetkellä turvavyöt ovat apukuskin paikalla irti ja kuskin paikan kiinnityksen oikeudesta en ole varma.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Eikös ton ikäsessä ole ihan omat paikat vöille? Ei kai ne mihinkään "huku"?
     
    Karpov tykkää tästä.
  3. Bukero

    Bukero Gearhead

    noissa on kyllä ollut aikamonenmoisia virityksiä, varsinkin jos laitettu pyörivät "kapteeninpenkit" niin usein muutettu penkin rungossa alakiinnitykset.
    ja ainakin mulla yhessä vanissa oli apukuskin vyön yläkiinnitys siirretty sen kolkytsenttiä taaksepäin mitä oli jakkaraakin.
     
  4. RosvoRontti

    RosvoRontti 1st gear

    Auto on siis ollut invalidilla käytössä, ja kuskin penkin tilalla on pyörätuoli. Nyt olen hankkinut molemmille paikoille oikeat penkit, vielä kun tietäisi miten turvavyöt pitäisi kiinnittää niin autoa voisi yrittää leimalle. Apukuskin turvavyön lukko on kiinni apukuskin penkissä, joka on varmasti väärä paikka, koska penkki ei ole alkuperäinen. Nyt pitäisi tietää että mitkä on ne tehtaan "viralliset" kiinnityskohdat?
     

Kerro tästä muillekin!