Getaway in Stockholm 4

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Vani-91, 27.10.2003.

  1. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    Onko kukaan nähnyt sitä täys versiota? löysin just kazaalla pienen 2 min pätkän (varmaan joku esittely juttu) ja se vaikutti ihan hyvältä.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    saavuttanut suuren suosion esim. jenkeissä.suosittelen.en kerro enenpää etten pilaa katselunautintoasi jos sen tilaat.hulluja nuo svedut.vähä voipi mainostaa,on siellä oikeet kytät niiden peräs saabeilla ja ykski jää ku paskaa 9.3 sek katu le mansille.....en lainaa,enkä kopioi.niitä on jo 4 eri osaa.kaikkien street friikkien must.
     
  3. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Ite sain erittäinkin suositeltavan dvd:n viime viikolla... Kyseessähän on tietysti Ghost Rider 2. Upeaa katseltavaa, jos kohta 'suhteellisen' älyvapaata, kovavauhtista etenemistä yleisillä teillä.

    Erityisesti pitää mainita 499 heppanen turbotettu Hayabusa... Toisen prätkän mittari näyttää yli 290 moottoritiellä ja Busa ampuu heittämällä ohi... KEULA PYSTYSSÄ... Harmi vaan että se Busalla leikkiminen jää muutamaan minuuttiin.

    Ja löytyyhän tuoltakin dvd:ltä yks "GIS" tyyppinen autosekoilu. Ite en kyllä tosta touhusta pahemmin pidä, menee liian riskialttiiks tollanen touhu kun kohelletaan keskellä kaupunkia... Varsinkin kun miettii että ite on lähdössä jostain tienlaidasta tai vaikka liikennevaloista kaupungilla, niin useinko käy edes mielessä että sieltä saattaakin joku tulla toistasataa päin punaista...
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Parasta antia GIS4:ssa on ne bonukset.
    Unohtamatta sitä hyvännäköistä muijaa, joka strippaa Corveten päällä!
     
  5. whiic

    whiic 1st gear

    Minä en ainakaan maksaisi liikennekriminaaleille heidän videoistaan penniäkään, sen enempää kuin en ostaisi kadulta huumeitakaan ammattirikollisuuden tukemiseksi. JOS huumeita ostaisin, ostaisin Hollannista, koska siellä bisnes pyörii vapaammin.

    En väitä, ettenkö katsoisi joskus GIS4:n. Minä vaan piratisoin sen, niin "MR.X":t ei saa multa penniäkään! Kjih-kjih! >:p
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Löytyykö mistään gis 1,2,3,tai 4 kokonaan imuroitavaks nnetistä?
     
  7. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Etsivä löytää, mutta en suosittele tällä foorumilla warez-tiedotusta harrastamaan. Kokeile kysyä vaikkapa IRC:in kautta =)
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    nii busassa oli 416 konia. mut kyllä se tuntui kulkevan.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja vaikka sen kopioi niin en usko et Mr X tulee ja haastaa oikeuteen tekijänoikeus rikkomuksesta :smile:))
     
  10. ripee

    ripee Gearhead

    jaahas et busalla ghost rider viuhahtaa!! boooring.. jos tykkäsitte niin kannattais hoitaa LAS VEGAS EXTREMES osat 1-3 parempaa häröilyä ja myös asiallista kohellusta moottorikelkoilla on SLEDNEGS!!
    jenkkien tekemiä molemmat
     
  11. makke

    makke 1st gear

    Mutta täällä ei juuri kannattaisi waretus ohjeita jaeskella oli tilanne mikä tahtoo.

    _________________
    -Makke-
    autoharrastusta...
    http://www.makkesgarage.com

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: makke 2003-11-01 19:33 ]</font>
     
  12. Alexik

    Alexik 1st gear

    Korjaus: Täällä EI JAETA moisia ohjeita.
     
  13. 660

    660 1st gear

    gr1 oli toi 416hp mutta gr2 on uus busa jossa on tuo 499hp ja gr netti sivuilla pojat keskustelee tyyliin "2,5 ahdoilla saatiin yli 600hv" tai "teoriassa pyörän pitäis kulkee 400km/h kun noi renkaat ei ole hyvät ajettavat yli 300km/h..."
     
  14. chevelle65

    chevelle65 1st gear

    Tuon Getaway Stockholm nelosen traileri pätkän pysty imuroimaan niiden omilta sivuilta. Mutta en nyt muista tähän hätään osoitetta ku menin sinne eri sivustojen kautta linkeillä.
     
  15. Amy

    Amy 1st gear

  16. Vani-91

    Vani-91 1st gear

    Nyt sain vihdoin "impattua" ton koko version mut ongelma on vaan et, millä kodekilla sen saa näkymäänn??? Muoto on mpeg ja playeri valitti jotakin mp2 jutskaa?? Mistä saa ladattua sopivan kodekin?? kaikki tähän asti löytyneet ei ole käyneet
     
  17. 454SS

    454SS 3rd gear

    Mulla on kaikki videot näkynyt Power DVD nimisellä ohjelmalla. Nyt tarvisi taas ettiä se jostain. Sitten poltan sen levylle, että ei tarvi aina ettiä uudestaan koneen kaatuessa.
     
  18. Duster

    Duster 1st gear

    Ghost Rider 2.ssa on kyllä tiukka peli se 499hp pyörä.
    No ei tuo moottorikelkallakaan ajelu kesällä kaupungissa oo oikein "terveen" hommaa.
     
  19. Wolfheart

    Wolfheart 1st gear

    Se on vaan SÄÄLI että sillä ajelu jää (taaskin) niin lyhyeen... :smile:
     
  20. 67

    67 1st gear

    en noista pyörä pätkist jaksa innostua.mut noi gis:sit,taas onkin eri asia,vaikka kuin valitettais niiden tyhmyydestä.enkä ole nähnyt kuin ekat kaksi.ei ne kylläkään minun liikennekäyttäytymiseen,ole vaikuttaneet.kumi paloi ennen niitäkin,josn vaan oli mahdollista?(ainahan valianteissa on voimaa ollut). :grin: (ja sitten taas herneitä nenään.... :grin: :grin: :grin: )
     

Kerro tästä muillekin!