GM 6.2 diiseli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja savoa, 22.6.2011.

  1. savoa

    savoa Gearhead

    onko kokemusta mistä ehtis vikaa kun auto ruvennu syömään 3-4l enemmän satasella keskikulutus n.18l ennen 15.l autoni 86 blazer 700 th 4x4 takavedolla ajan napalukot ei päällä...ei pa vuotoja ulospäin näkyvää.. 100 tuhatta ajettu motti voisko olla suuttimissa vuotoo.. vai laatikko luistaa... ei kyllä tunnu ainakaan.. joskus piti talvella lisätä bensaa/jäänestoo et sai pyörimään kunnolla joskus olen myös laittanut 2t öljyä tankkiin et sais pumppu voitelua..
     
  2. Beauville

    Beauville 1st gear

    Ensimmäisenä tarkistaisin jarrut. Pyöriikö pyörät vapaasti ja vapautuuko jarrut kunnolla.
     
  3. v 100

    v 100 1st gear

    Mun kokemuksien mukaan ei kauheesti vaikuta kulutukseen jos pumppu
    vetelee viimesiään, milläs se kulutusta lisäis jos ei kunnolla jaksa ees
    käynnissä pitää, jotta kyllä mäki menisin ihan sinne perus tekniikan puolelle tsekaa vaikka ilmafilsu jos et sitä oo jo teheny ja sieltä sitten
    askel kerrallaan ratkoen ongelmia.
    Kannattaa kirjoittaa koskaan ei oo niin viisas ku kaikki tää yhyres, ratkotaan sitte lisää, niksipirkaski hyviä ohjeita kuinka sukkahousista on
    moneksi.
     
  4. 80 crew cab

    80 crew cab 2nd gear

    onko syöttö pumppun enakot kohillan
    ainakin itellä se nosti kulutusta ton kolme litraa 8)
     
  5. savoa

    savoa Gearhead

    nyt otin ilmastoinin kompuran pois (ei pelannu muutenkaan..)etujarru vähän laahaa joskus... täytyy sitäkin katoo.. seuraan kulutusta.. tankillisen katotaan miten käy.. ennakkon en oo koskennu.. voiko muuttua itsekseen???
     
  6. kojo

    kojo Gearhead

    Meneehän se myöhäsemmälle kun jakopää kuluu, koskas on viimeks vaihettu ketju ja rattaat?
     
  7. savoa

    savoa Gearhead

    jep eli 100 mile peruskunnostettu motti en tiiä mitä kaikkee on sillon laitettu... koskiselta ostin.. mietin vaan sitä laatikon luistoo ja suuttimen kuntoo tosin kaikki arvot katastuksessa tosi hyvät...??
     

Kerro tästä muillekin!