GM stw kattokaiteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja ameriikanteijo, 3.5.2020.

  1. ameriikanteijo

    ameriikanteijo 3rd gear

    Onko kukaan purkanut ja asentanut takaisin 80- lukuisen farmarin kattotelineitä, pääkehikon ruuveja kun löysää eli poistaa, niin sen jälkeen ei ota enää takas kiinni mihinkään? Ruuvi menee soikeaan (!!?) reikään kattopellin sisään, eikä kierteitä tunnu löytyvän. Alkuperäinen vian syy vesivuoto, tippasee kattoverhoilun läpi aikas reippaasti, just taaemman kehikonkiinnityksen kohdalta.
     
  2. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Vastamutteri on alunperin semmoisessa kumitötsässä kiinni siellä sisäpuolella, sillä oli joku oikea nimikin. Jos ne on jo joskus otettu pois ja olikin tavan mutterit tai irrottaessa kumit mureni ja tippui kattoverhoilun päälle?
     
  3. ameriikanteijo

    ameriikanteijo 3rd gear

    No jopa on systeemi.. ei näy kumitötsiä. Mutta muistelen joskus nähneeni nippelitepolla tai joku sen tyylinen, niin semmosen, lieköhän nuita enää saatavana?
     

Kerro tästä muillekin!