gm tbi johdotus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jorkki107, 7.11.2010.

 1. puna niska

  puna niska Gearhead

  Joo ebl on itellä ja siinä taitaa olla suunnilleen samat ominaisuudet/työkalut perus moottorin säätöihi ku megassa.mutta ei sitä rakentamisen iloa.Sillo ku olin tuota hommaamassa ni harkitsin megan värkkäämistä mut toi oli nii helppo vaihto ehto että päädyin siihe.Megan boksiin sais ympättyä muutakii ohjausta jos tarvii oliko siinä laatikkon ohj. luiston estoo ja varmaa muutakii en muista ennee.
  Minkä moiseen ruisku kombinaatioon tota ebl:lää meinasit.
   
 2. janiluo

  janiluo Gearhead

  No otin ton 4-injection updaten samalla ja ajattelin tietenkin pistää 8 bensiini- ja 8 kaasusuutinta normaaliin kaasari-imusarjaan ja kaasarin tilalle pelkkä läppärunko tai sitten TPI imusarjahässäkkään. En tiedä miten noi kaasusuuttimet saa haettua alueelle mutta kiinnostaa tutkia asiaa. Jos säädöt saa toimimaan niin jatkossa voisi tehdä vakioboksin lastuun kaasulle ja ajaa pelkillä kaasuilla mutta toistaseksi haaveilen vielä vapaa-ajasta ja kesästä kun autokin on pukeilla ja metrin syvässä lumen alla. Kaikki tarvittavat osat tosin on jo hyllyssä.
  :D
  - Jani -
   
 3. ittnA

  ittnA 1st gear

  nostellaan vanhaa juttua ylöspäin kun on tbi:n johdoista kyse. tänään rakensin yhdelle 350tbi koneelle telineen jossa tarkoitus ensivaiheessa selvittää, tai ainakin yrittää ottaa selkoa raadellusta tbi:n johtosarjasta. kone ollut toimiva mutta aikanaan dieselistä bensaksi muutettu ja piuhasarja järkyttävä!!

  eli löytyykö jostakin sellaista kaaviota mistä näkee että mitä piuhoja tbi minimissään tarvitsee toimiakseen, tai osaako joku kertoa sen? eli montako piuhaa boxille pitää löytää että kone toimii, nythän sinne menee ranteen paksuinen nippu piuhoja joilla varmaan ohjataan pyyhkijöiden tarvitsemaa alipainetta tupakansytyttimen ylipaineella joka tulkitsee turvavyön kireyttä suhteessa maan vetovoimaan ja tähtien asentoon. näitä toimintoja en tarvitse! eikä mitään painless settejä joissa johtojen määrä on liki yhtä massiivinen orkkikseen.

  kone tulossa autoon joka ei tule ikinä tieliikenteeseen, tarve vain saada käyntiin ja liikuttamaan autoa tarvittaessa
   

Kerro tästä muillekin!