GMC Savanna -03 4.8 V8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kolli22, 25.3.2015.

  1. kolli22

    kolli22 2nd gear

    Tuolla Kotkassa on otsikon mukanen kulkine kaupan ja tässä kun olen käyttistä yrittänyt itselle ohimennen katsella, niin kiinnostus heräsi.
    Onko jollain jo valmiiksi tieto tuosta ko.autosta?
    http://www.nettiauto.com/gmc/savana/6860477
    Tuo moottori ihmetyttää ja mietityttää. Aika pieni 8koneeksi mutta hevosia on kuitenkin ilmoitettu 286hv :D Tekeekö tuolla mitään? Mitään älyttömiä kuormia en kuitenkaan kuljettele, korkeintaan satunaisesti.
     
  2. Ite kävin yhtä 2006-7 Tahoeta vakavissani muutama vuotsi sitten katsomassa...päältä ja sisältä kuin uusi, mutta taka-akselin kiinnikkeet, jarrukilvet, takarunko, helmat kaikki olivat käsin revittävissä irti... joten ainakin mätähommat kannattaa tarkistaa, siisti ulkokuori hämää usein näissä jos ei ole jo uutena ruostesuojattu.

    Ei kait noissa mitään muuta ongelmaa pitäs olla...varaosia ainakin saa.
     

Kerro tästä muillekin!