Grundigin radion safe-koodi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja RockHQ, 23.4.2010.

  1. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Prkl. Käyttökinneriin pitäis saada radion turvakoodi jostain tempastua, netistä on ladattu useampikin koodinkehitin mutta vielä ei ole tärpännyt. Grundigin autoradiot on nykyään Delphin nimissä, ja Ranskaan asti en jaksaisi soitella, ranskankielen opinnot on keskittyneet lähinnä alkon vinettopullojen nimiin.

    Ei millään viitsisi sijoittaa rahaa uuteen mankkaan sen takia että vanha, täysin ehjä ja hyvin kojelautaan istuva Grundig on pois pelistä jonkun vitun varkaudeneston takia. Auton maahantuojalta on tullut...syvää hiljaisuutta vastauksena sähköposteihin, Grundigin laitehuollosta sain ton patonkimaan yhteystiedon jne.

    Laitteen malli on SCD 3390 RDS, Sarjanumero on GR1118x0112411

    Toimivasta koodista femma lipuu tilille.
     
  2. Stance

    Stance Gearhead

Kerro tästä muillekin!