GULF- tietäjät huomio

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tapiiri, 23.6.2004.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo mut jos yhtään muistan oikein niiltä ajoilta kun vielä muutama vuosi sitten työkseni vääntelin koodia yms. niin linkittäminen ei oo suoranaisesti kiellettyä vaan ainoastaan jos tuotosta käyttää omilla sivuillaan tms. Eli siinä ei pitäis olla mitään jos esim. tänne laittaa linkin joka ohjaa sivulle tai tietääkseni edes siinä että koodaa kuvan keskustelupalstalle niin että se hakee sen suoraan alkuperäisestä osoitteesta mut jos kopioi vaikkapa tuolta kuvan ja liittää sen omille sivuilleen ja sitä kautta vaikkapa julkisuuteen niin sit mentiin jo yli rajan.
    Noin muistelen olleen ainakin pari vuotta sitten,jos uusia säännöksiä on tullut niin niistä en tiedä. Ja oikeastaan, v*tut välitänkään :rotfl:
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Pitäähän sitä saada julkaista kuvia tälläisessä vapaaehtoishommassa,julkaistaanhan sitä luvatta muuallakin ja hyvä niin! Tuskin tuo museokaan on niitä oikeuksia mistään ostanut,joten menee hankinta hintaan kuin mustalaisen kello valkolaiselle takaisin :rotfl:
     
  3. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Ok,empä tuota ajatellut.Imuroin joka tapauksessa sen koti koneelle koska kuva on mielestäni hieno ja poistan sen tuosta. Kuinkahan paljon näitä jää näkemättä moisen lain vuoksi?

    Ja jos seuraamuksia syntyy -rohkeesti yyveetä. Tunnnustan.
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Olisit antanut olla vaan, nätin kuvan :D Ei tosta sen tänne linkittämisestä tosiaan pitäis olla mitään huolta, samoin kun sen imuroimisesta kotikoneelle, ellet sitten siis käytä sitä missään omissa julkaisuissa.
     
  5. platuart

    platuart Gearhead

    Juuri näin. Kuvan käyttö maksaa. Laitoin vaan muistutukseksi tuon oikeusasian ja malliksi yhden hinnaston, sitä kun saattaa tulla hetken mielijohteesta ajatus laittaa joku kiva kuva vaikka taustaksi tms. omalle kotisivulle tai jos resoluutio riittää julkaista se vaikka kerholehdessä "täyttökuvituksena". Useita tapauksia on tiedossa, joissa on jouduttu maksamaan jälkikäteen korvauksia kuvan käytöstä. Linkittäminen ei tietenkään ole mitenkän kiellettyä, ennemminkin suotavaa! Sehän on vain mainosta ja kyseisen kuva-arkiston hoitajat voivat kävijämääristä todeta, että eipä ole kahden vuoden skannaustyö mennyt hukkaan, kun joku niitä selailee 8)

    PLATU
     
  6. bdr529

    bdr529 1st gear

    Unioniin joo, mutta ei siihen suomalaiseen sinipunavalkoiseen.
     
  7. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    -60 luvun lopulla avattiin Vantaan kauppalaan (nyk. Vantaan kaupunki) Hiekkaharjuun Gulf asema jonka avajaisissa jaettiin tälläisiä LP levyjä

    perskule, teksti kuva kääntyy poikittain
     
  8. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Mää oon saanu tollassen levyn joululahjaksi anteliaalta isoveljeltäni...oli Gulffilla hommissa...oon saanu semmossen Ford GT 40 autonkin, mutta perskeles se broidi ilmeisesti kerkes evakuoimaan sen takaisin mutsin kuolinpesästä, jonne mun tavaroitani olin huolimattomasti erehtynyt jättämään. :mad:

    Broidilla oli tapana säästää promootiotavaroita sen verran että sai perheen ja sukulaisten joululahjat hoideltua. Itte paransin sitä niinä aikoina siten että lahjoitin itselleni kaiken käyttökelpoisen, mutta turhan rojun saatoin myydä tai jopa lahjoittaa muille.
     
  9. karra

    karra Double Gearhead

    Tuleeko nimi Gulf Meksikon vaiko Persianlahdesta? Pohdittiin vaan kerran... :D .
     
  10. bdr529

    bdr529 1st gear

    Teksasin kaakkoisnurkasta firma ainakin on peräisin.
     

Kerro tästä muillekin!