hähää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja tötterö, 23.1.2007.

 1. arzi

  arzi Gearhead

 2. Caballero

  Caballero 1st gear

 3. pässi

  pässi 3rd gear

  Hähähhää, ostin 404 pösö farmarin. Siitäs saitte! :eek:
   
 4. signet

  signet Gearhead

  hullu.ranskalaisia ostetaan vaan nakkarilta :soosoo:
   
 5. pässi

  pässi 3rd gear

  Eipäs kun Jokelan automyynnistä ja maistuupi oikeen hyvälle. :eek: Toisin kun rasvaset ja läskiset ameriikan burgerit. Hyi hitto kun tirisee... :eek:
   
 6. Karva

  Karva Gearhead

  Jaa että pitkä ja paksu patönki tuntuu paremmalle, no nyt on nähty sekin päivä kun Nasse pitää enemmän patonkista kuin jenkki-piiraista. Näin se mailma muuttuu ... :eek:

  Eikös se astraali ollutkaan mailman paras bilika. ??

  Eikä muuta kuin baskeri päähän ja piippu huuleen, puhumaan viisaita kirjallisuudesta ja kylttyyristä.
   
 7. pässi

  pässi 3rd gear

  Kaikestahan saa tykätä jos mausteet ja lääkitys on kohdallaan. Ja olihan tossa muutama vuosi sitte meillä se sitikka DS, siitä muuten jäikin se patonki ja baskeri jouten, siirrämpä ne tähän. Saattaapi olla kovettunu vähä se limppu, mut ei se mitn.:eek:
  Ja ei oo muuten tässä yhtään vitun mappisensoria, ecupoksia, sytkämoduleita, pensapumpunreleitä, apseja ja muutakaan sitä saatanan turhanpäivästä paskaa, hermo meni niitten kanssa. :poff:
   
 8. arzi

  arzi Gearhead

  Hähää! HÄHÄÄ!

  Koitas Karva saada vaikka taas runosuoni sykkimään. Olis kiva saada jotain hupia pimeneviin iltoihin.
   
 9. signet

  signet Gearhead

  8) Hähhähää 8)
   
 10. pässi

  pässi 3rd gear

  Muistuuko mieleen sellaista henkilöä kuin Karvainen Simo? Kuka on hän? Kertokaa mulle se, niin kummallisia juttuja saisimme toki varmaankin aikaiseksi. Simosta. :eek:
   
 11. paja1

  paja1 Double Gearhead

  sä et oo yhtää simon näkönen
   
 12. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  No täh?
   
 13. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  siis kaikki musiikki mitä tyä saatanan siat kuuntelette on saatana siat huonoa musiikkia, siat, kaikkea siitä ja tästä havaitavissa olevaa ja havaitsematonta, mikä tapahtui meijjän Pirkon ja minun välissä tänä aikana, ei kuulu teille siolle sitte, ei sitte ollenkaan, siat.Surma Erkki on taivaasta teille tuleva.
   
 14. paja1

  paja1 Double Gearhead

  mitä siun ja sen pirkon välissä tapahtu? ketä siel välis oli?vai niit sikoi? tulitko taivaast sillookii? vai tuntuko se vaa siltä :eek:
   
 15. pässi

  pässi 3rd gear

  Älä pane niitä sikoja, Pirkko ei tykkää.
   
 16. Karva

  Karva Gearhead

  Ompas keskustelu männy .. nukuksiin, potkitaan pöljin vauhtia ... ja tämä tarina on totta.


  Leidi mai mai … jumalan armosta tai ehkä lähemmin sen puutteesta, Kaihu-Maiju oli edennyt jo 55 vuotiaana Päivänsäde ketjun, Kymin Mörkölinjalla sijaitsevan päiväkodin johtajaksi, 30 vuoden tapahtumarikkaan uran jälkeen.

  Eipä mennyt nuorena Ranskassa saakka käydyt vaihto-opinnot ja Lyseon lukiossa kirjoitettu pitkä Ranska ja Tampereen yliopistossa hankittu lastenpedagogiikan kandin tutkinto tai Ranskaksi kirjoitettu morve population infantile opin tekele hukkaan, varsinkaan nyt kun Kymin järjestelmät siirrettiin Intialaisen IT-alan yrityksen hoiteisiin.

  Eipä ollut yksi tai kaksi Ranskan kaunista kieltä sujuvasti intialaisella korostukselle suoltavaa herraa ja rouvaa joka kävi kysymässä jälkikasvulle paikkaa kaupungin parhaasta päiväkodista. Il était beau, ainakin niin kauan kuin kesti.

  Siinä sitä sitten oltiin, istumassa persiillään keskellä jäistä ahlmannin tietä. Sukkahousut halki, takki repaleina, toisen bootsin jatkaessa matkaa derpin kone huutaen, onneksi kypärä jäi päähän, tosin väärin päin kääntyneenä, kun kypärän visiiri jäi kiinni taxin puskuriin, sinne meni erikseen tilattu pinkki visiiri ja keltainen leukahihna, se siitä soheista.

  Derpi jatkoi yhä matkaa kunnes kuului moottorin ulvahdys, huutoa ja molskaus, ennen kuin Kaihu-Maijun mailma pimeni ahlmannintien jäisellä asvaltilla, kävi mielessä vielä ajatus " juma että derbi kiertää, ei ollut turha käynti huollossa pytärän kadulla vaikka ei se piru antannu alennusta vaikka varmasti tiesi kenen prätkää korjasi ".

  Vielä juuri ennen kuin taju pakeni niin Kaihu-Maiju tajusi mitä oli tapahtunut, se lumenvalkia putain de taxi minibus osui sitten kunnolla kun Kaihu-Maiju oli kääntymässä maitolahdentielle.

  Kaihu-Maiju heräsi hetkeksi, samalla pääsi itku, vasenta kyynärää särki infernaalisesti, oikean käden pikkusormi ja nimetön oli omituisessa asennossa. Oikea jalka oli myös jotenkin perin kumman oloinen ja bootsi hukassa. Sitten tuli kunnon märkä paukku ja pisut asvaltille, samalla leidi mai mai läsähti katuun.

  Tajun hapuillessa mieli alkoi vaellella ja jostain kumman syystä Kaihu-Maiju seisoi -81 manskarin koulun pihalla, urheiluhallin takametsässä tyttöjen kanssa malborolla, walkmannin suoltaessa teddy & tigers biisiä just like eddie.

  Siinä se nyt oli ihana Ana parkkipaikalla, Suzukin 125 PE :llä kuin ritari ratsullaan. Kaiuhu-Maiju oli kiehnännyt Anaa lehdokissa jo monta päivää, oliko Ana tullut hakemaan Kaihu-Maijua skolesta, mutta miksi väärään aikaan. ??

  Mikään ei valmistellut Kaihu-Maijua siihen mitä tuleman piti, se sika otti Emman kyytiin, miksi se pikku lehmä pääsi Anan kyytiin.

  Samassa Kauihu-Maiju häilyi jälleen ahlmannin tiellä ja tajunnan rajamailla, tuntien kuinka tanakat käsivarret nostivat hänet vahvaan syleilyyn ja kantoivat pois, tältäkö se tuntuu kuin miespuolinen anodiksen oloinen enkeli nostaa kärsineen sielun taivaaseen.

  To be continued in nearby galaxy
   
 17. Karva

  Karva Gearhead

  Tapani Ozzy Patola autoilija kolmannessa polvessa oli palaamassa kotoisaan Kymiin, kovaa se on keikka miehen elämä totesi Ozzy ja pyyhkäsi otsahiukset syrjään. Ozzy oli juuri sytyttämässä ahmannintiellä kulkeissaan sweet backwoodsia palamaan, novan suoltaessa tefloneiden pämppää, perkele mitä paskaa, totesi Ozzy ja väänsi ration sulki, hyvä näin.

  Ilman että Ozzy olisi nostanut ahterinsa skanian penkistä ylös sulkiessaan rarioo, olisi kokonainen tapahtumasarja jäänyt näkemättä.

  Siinä se lensi naisen fikuuri kuin hidastetussa filmissä, jalat taksin kattoa hipoen, pirssin kyljen kautta, takapuskurista pompaten katuun, skootterin loikkiessa toisella puolella juuri ja juuri pystyssä, vaappuillessa vasemmalle ja oikealle, kuitenkin jatkaen kiemurtelevaa matkaa kaiteen vierestä kohti kymijokea. Sillä hetkellä syveni ja kirkastui ajatus Ozzyn otsatukan alla, ei helv... se ajoi päälle ja karkaa.
  Kymin miehet toimii, tuumaa Ozzy mielessään, polkaisten skanian 14 L V8 täyteen potkuun, allisonin huutaessa hoosiannaa kun rekkakuskien kunigas laittoi pienempää sisään ja yhdistelmän sivuluisuun samalla tien poikki, täsä on ny kolaripaikka eikä perkeleen maantie. Skania täriseen ja vapisee, hyvä ettei perävaunun hiekkakasetti kaatunut ja sepeli lentänny ympäri piennarta, mutta siinä se nyt on skania linkussa kolaroidun leidin ympärillä, parempaa suojaa saa hakea.

  Ozzy nappaa takin niskaan ja kajauttaa LA :n viestiä, "bracer bracer this is Kymi rubber duck, valkia bussipirssi karkaa kolaripaikalta ja menossa ekholmintielle päin, tais olla kotiryssän auto, pysäyttäkää se sika".
  Ennen kuin Ozzy kuulee vastuksen hän ryntää kohti maassa makaavaa leidiä. Eikä kuuna päivänä ole Kymissä nähty kuin lyhyen läntä, yhtä leveä kuin pitkä 140 kg vanttera rekkakuskien kuningas ikään kuin lentää uhrin luokse kolmella askeleella. Niin se nousee leidi vantterille käsivarsille, kevyesti ja hellästi kuin kissan pentu.

  Samalla kajahtaa LA josta kuuluu vastaus, "moro Ozzy tässä hinuri .. näen pirssin ... no mie pysäytän... laitan tien poikki". Harvoin on nähty hinausautoa poikittain maitolahden sillalla, nyt se kuitenkin oli siinä ja liikenne seis. Mitä vit.. tuumaa Olek kuskin paikalta ja lyö pirssin jarrut pohjaan.

  Emmi putosi siinä rytäkässä penkiltä ja tuumaa, Mitä vit.. sie apina touhuat, mutta hyvin pysähtyy tila-taxi kun osaa jarruttaa, ABS venttiilin huutaessa apua. Hinuri on salamana ovenkahvassa kiinni ja rempaisee luukun levällee, juuri kun Hinuri meinaa kajauttaa ilmoille mielipiteensä tapahtuneesta kuskin paikalla tönöttävälle Olekille, tajuaa Hinuri notta tämä ajelee pirssiä munasillaan, on sillä koppalakki päässä, paita ja kuskin takki, sukat ja buutsit, kaikki muu on turhaa, hinurista näky on huumaava, mieleen painuu näky eteläisen virun maan nuoresta anodiksesta lihas asennossa nytkien jalat harallaan pirrsin penkillä, tavaran lentäessä taustapeiliin, mittaristoon ja grantin 841 ketjun välistä valuen, Hinurin mielessä näky on kuin märkä uni Marsun bussi mainoksesta.

  Unelman lopettaa tylysti Jaakko jonka pää nousee ylös kuskin penkin vierestä todeten että, Mitä helv. sie kohellat minuu sattu hampaisiin, samalla Jaakko huomaa Hinurin ovella, johon Jaakko tuumaa, No mut morjenttes Hinuri, mitä sie tääl.

  Takapenkiltä kuuluu kauhia älämölöä ja ähellystä, ensin nousee Aleksei Emmin päältä ja sitten Emmi, molemmat oli pyörähtäneet jarrutuksessa lattialle keskeytettyinä täydestä työn touhusta makuuasennossa olleiden penkkien välistä. Hyvin on tilaa Sprinterin bussissa harrastaa ryhmässä liikuntaa.
   
 18. Karva

  Karva Gearhead

  Hinuri mumisee jotain kolaripaikasta katsoessaan veljesten Alejksei ja Olek Toomelmäel treenattuja vartaloita nielaisten pitkään ja uudelleen kun Emmin häikäisevä pyöreähkö olemus ilmaantuu verkkokalvolle, kuin aatamin puvussa oleva enkeli, Hinuri sulkee oven hitaasti ja hyvin .. hyvin rauhallisesti, itsekseen ja sisään päin hymyillen, mitä lie miellessä tuumaillen.

  Sinen valo on yllättävän tehokas kun se yhen äkisti laitetaan pimenevässä illassa päälle, kun nuorempi konstaapeli Anja Tiainen heräsi päikkäreiltä kovaan rytinään ja ryskeeseen, maitolahden veneen laskupaikan parkista ja huomasi mitä oli tapahtunut. Aikansa karjuen Tapsa ... Tapsaa, joelle päin, päätti nuorempi konstaapeli siirtää maijan kolaripaikalle ohjaamaan liikennettä. Tapio Jazz Savolainen huuteli rannasta, odota ny vähä en mie perk... mikään gaselli ole, mutta Anja ei enään kuullut.

  Hetkeä aikaisemmin tämä poliisin lahja jazz musiikille oli kömpinyt ylös maitolahden virrasta, todeten sarkastiseen tapaan että tähän aikaan vuodesta Kymissä on eri kalsa käydä uimasilla.

  Mutta mennään rikoksen tutkinnassa kronologisesti eli ajassa taakse päin, tosin vain vähäiset viitisen minuuttia, jok riittää vallan mainioisti siihen että päästään täsmälleen siihen hetkeen kun vanhemman konstaapelin rakastama (50 v) lahja rolex pysähtyi, tämä tapahtui siis täsmälleen sillä hetkellä kun Jazz oli nostamassa edellisenä päivänä virittämäänsä pitkääsiimaa ylös Kymestä, haukikalan toivossa, Jazz ei ollut varmaan enempää tai vähempää kuin kymmenisen metriä rannasta, terhin kone yläällä ja veneen köysi yhä rantalepässä kiinni.

  Vanhempa ja nuorempi konstaapeli oli käyneet tätä ennen kaffella ja välipalalla ex-nipan grillillä, kun tavan mukaan molempia oli alkanut huikomaan heti kohta ilta ja yövuoron alussa, ajellassa maitolahdelle molemmat mietti että tulikin luvattua että painetaan kaksi vuoroa perään. Jazz kuitenkin ajoi katsomaan pitkän siimansa ja meni veneelle, Anja päätti hyödyntää hetken ruokaperäisille. Koko loppu yö menisi kuitenkin Voikkaalaisten paimentamiseen, niin kuin yöt Kymeessä aina menee, miksi sinne ei saa sitä aitaa, etteivät ne barbaarit pyri kylille ja sivistyksen pariin, ajatteli Anja mielessään.

  Derpi lentää rantapenkalta kuin tyhjästä, no onneksi poliisi on poliisi ja poliisilla on poliisin reflexsit, Jazz kyykkää sekunnin murto-osassa ja Derpi osuu terhin keulaan, sinne kaatui vene ja samalla Jazz jäi kyydistä, päätyen uppeluksiin ja lopulta seisomaan napaan saakka ulettuvassa eri kalsassa kymissä.

  Sitten kuuluu Anjan huutelua, johon Jazz yrittää käheällä äänellä vettä rykien vastata jotain, kömpiessään ylös ja kohti rantaa, samalla näkyy jo sinivalon välke, Mitä vit... nyt vielä, toteaa Jazz joka kävelee kohti kolaripaikkaa. Täällä on joku kolari tuumaa Anja Jazille, tämän ilmestyessä paikalle. Ilmoita keskukselle, mie kahon on loukkaantuneita, vastaa Jazz.
  Jazz avaa maijan sivuoven ja laskee takin lattialle, kaivaessaan takapenkin kassista varalla olevaa pilkkihaalaria ja uutta Magnaliteä, edellinen kun oli sit kymen pohjassa, sivusilmällä huomaa Jazz kuinka Ozzy seisoo leidi sylissään. Anja karjuu samassa Ozzylle että, Laske se alas vit.. laske se alas, kaivellessa mutkaa sinilaaharin kotelosta, johon Jazz toteaa rauhalliseen ja lakooniseen tapaansa, Ozzy laske se loukkaantunut maijaa, meillä on ensiapupaketti.

  Kaihu-Maiju herää tajunnan hämärästä ja tajuaa olevansa Ozzyn sylissä, leidi pelästyy pahan enteisesti karvaista peikkoa jonka sylissä hän olla röhnöttää, Kaiuhu-Maiju saa hädin tuskin hennolla äänellä kiljaistua, Apua apua .. raiskaus.
   
 19. Karva

  Karva Gearhead

  Älä saata.. kilju ku hanhi, toteaa vuorostaan kiljuntaa peljästynyt Ozzy, yhä kauhuissaan ja sekaisin kuin sepelimylly oleva Kaihu-Maiju yrittää päästä väkisin pystyyn kammeten, ylös jaloilleen ja pois karvaisen peikon sylistä, vain kaatuakseen nuoremman konstapelin päälle, siinä ne ny sitten olivat kaksi narttua asvaltilla, Kaihu-Maiju taju taskussa nuoremman konstaapelin päällä ja Anja Kaihu-Maihun alla yhä mutka kädessä Ozzylle kiljuen, Mitä vitt.. sie tän ämmän miun päälle heitit, osoittaen mutkalla perin hämmentynyttä Ozzyä.

  Pane se ase pois ja auta Ozzyn kanssa uhri kyytiin, huutaa Jazz joka on juuri vetäsemässä haalaria kiinni kun meinaa kaatua mutta saa kiinni maijan ovesta ja käy kampeaan itseään kuivat laaharit nilkoissa ylös, Ozzy seisoo vielä tanakasti asennossa, kädet yhä eteenpäin ojennettuna luullen yhä kantavansa leidiä kohti maijaa. Molemmat Ozzy ja Jazz katsoo suoraan toimittaja Lenni Lauritsalan kameraan, salaman välkkyessä Kymen pimenevässä illassa, Ozzy ja Jazz oli saman tien sokeita eikä kumpikaan nähnyt mitään seuraavaan minuttiin tai kahteen.

  Lenni otti jalat alleen ja käänsi Yariksen näppärästi pyörätien kautta takaisin kohti Kouvolaa onnitellen itseään vuoden lehtikuvasta, mielessään Lenni näki jo illan erikoisnumeron ‘Poliisi osallistui joukko raiskaukseen’ tai ‘Poliisi uhkasi ampua joukkoraiskaajan kolaripaikalle’.

  Ozzy tokenee ensin salamasta ja huomaa että jokin tuoksahtaa, perk... ne on käjet eiku Kiitos-huppari tai ei perk.. mie olen yltä päältä uhrin veres ja kuses, eikä pimenevässä illassa näje että kyse on enemmälti jälkimmäisestä. Myöhemmin tästä oli tulema suuri vääryys koska Ozzylle valkeni, tosin hitaasti mutta valkeni silti, että koska hän oli menossa kotiin ja sen jälkeen veturiin, oli hää työpäivän päätteksi vetässyt vähän komiammat releet niskaan, Kiitoshuppari päällä ja mustat nevada strecthit sekä legendary bikerit jalassa, käessä arlen ness ajohanskat ja silmillä bonehedit, ainoat kledjut jotka ei olleet vielä likaisia oli mil-tec paita ja leijonavyö sekä gold dust öljykangashattu joka oli tällä hetkellä jossain maassa ehkä Anjan alla.

  Asvaltilta ylös kömpivä Anja yökkäsi värikkäästi, suoraan Ozzyn käsin kiillotetuille bootseille, kun Ozzy ja Jazz raahasivat leidiä makuulle ja maijan suojiin. Anjan kömpiessä ylös mutka yhä kädessä, kysyi Ozzy tältä, Onk tää siun eka kolari, johon Anja mumisee, Joo joo tai ei ei .. ei ole..EI OLE.. SIKA. Ottaen asennon jossa tähtää Ozzya mutkalla kiljuen tälle, Käy maahan senkin raiskaaja... KÄY MAAHAN.

  Jazz ilmaisee samassa kohtuullisen kovalla äänellä mielipiteensä ja ohjeet Anjalle, Pane se perk... mutka pois, Ozzy oli auttamassa eikä raiskaamassa. Jazz ja Ozzy yrittää vuoron perään avata leidin tiukkaakin tiukempaa nahkapukua maijan ovensuussa, kunnes Anja ottaa asiat omiin taitaviin käsiin ja kuorii Kaihu-Maijun nahkapuvun ja kypärän jämät, paljastaen kovia kokeneen leidin kolhut ja ruhjeet, joita Anja alkoi parsia parhaansa mukaan. Samalla Anja karjuu Jazille että ottaa Ozzyn tiedot ylös, miksi tämä oli ajanut rekalla leidin päälle. Johon Jazz toteaa rauhalliseen ja lakooniseen tapaansa, kerrot sie Ozzy mitä tääl oikiast ni ku tapahtu, kuka tämän pää ny sit ol ajanu jos sie olsit tän päälle ajannu ei täst olis jääny mitää. ??

  Noin viikkoa aikaisemmin, siis samana päivänä kun Kaihu-Maiju haki Derpin huollosta oli Pytäränkadulla käynyt myös pikkuserkukset Allan ja Rainer, molemmat sitä kuuluisaa Las Voigaksen alkuperäis kansaa, siis sitä pigmentiltään ja elintavoiltaan hivenen tummempaa väkeä. Pikkuserkukset tunnettiin kylillä varsin tuotteliaana ja työtelijäänä rotunsa edustajana, sekä käytettyjen tavaroiden myyntialan yrittäjänä, nämä varsinaiset auto ja pyöräkaupan myynti ohjukset olivat jokin aika takaperin saaneet kuningas idean, myydä kersoille virittettyjä mopoja.
   
 20. Karva

  Karva Gearhead

  Tai no, koko idea oli lähtöisin paikallisilta Las Voigaksen ylemmän keskiluokan rakkauden hedelmiltä jotka oli saaneet päihinsä loistavan idean, ostaa alkuperäisväestöltä viritettyjä mopoja joilla voi ajaa salaisia kilpailuita mattilan kuusten kätköissä, ilman että rakkaiden vanhempien tarvitsee tietää tai olla huolissaan siitä mitä jälkikasvu touhuaa tai virittääko nämä ranchin autohallin varjoissa rippilahja moppeleitaan, niin kuin kaikien kunnon nuorien tulee tehdä, eikä istua työtävieroksuvana, känny tai läppäri käteen kiinni kasvaneena, tyypillisenä hupparikansan edustajana, kuten eräs eteläisen siirtomaa-alueen yrittäjä oli joskus asiasta ilmaissut, hän kun oli mennyt vahingossa vaatimaan niinkin älytöntä kuin työsuoritusta palkkaamaltaan työntekijältä, ainakin Las Voigaksen neonvalojen katveessa moinen vaatimus oli ennen kuulumaton ja täysin absurdi.

  Kun lyödään montaa tyhjää päätä yhteen niin saadaan kerättyä viikkorahat viritetyn Derpin ostamiseen, tuumasi jälkikasvu yhdessä, eiköhän ne savunahkat sellaisen jostain löydä, tuumi Las Voigaksen pojat ja tytöt kuin yhteen ääneen. Asiasta käytiin neuvotteluita useamman alkuperäisväestön edustajan kanssa, jotka rullasi valuutat asiaa kyseleviltä pojilta, kahteen kertaan, kunnes löytyi rehellisen oloiset pikkuserkukset Allan ja Rainer, jotka ei takuulla uskalla kusettaa kun näillä on juniorin iskän omistama peltotilkku ja ladon tapainen vuokralla, Las Voigaksen esikaupunki alueella siellä puhtoisten niittyjen keskellä, Kymen rannassa. Sopimus sinetöitiin tiukalla kädenpuristuksella Las Voigaksen tapaan, hämmästyttävässä neonvalojen kyllästämässä pelihelvetissä, R-kioskin hedelmäpelin vieressä, kunnes kioskin täti ajoi koko lauman pihalle.

  ANA ... ANA per... missä sie olet, huusi Allan, Rainerin säestäessä moniäänisesti, kun herrat yrittäjät seistä tönöttivät Pytäränkadun liikkeen pihalla huudellen liikkeen avoimesta huoltohallin ovesta sisään. No mitä TE KAKSI haluatte, tuli yhtäläisen painokas vastaus, kun Ana ilmestyi ovelle.
  Mitä vit... sie ole männy tekemään, eihä tää pask.. vit.. kule mihinkään, tään piti mennä ainaki satasta, Perusteli kantaansa Rainer joka tyrkytti aikaisemmin hakemaansa Derpiä takaisin huoltoon. Samalla repesi Ana joka ei enään jaksanut tyhjäpäitä vaan vastasi kohtuullisen ponnekkaalla äänellä, Mitä hel.. se miulle kuuluu jos se ei jaksa kuskata tollasta läskikasaa, me on tehty ne huollot ja korjaukset mitä piti, jos sie haluut että sille tehdään jotain muuta, ni siun tapauksessa sie maksat etukäteen. ??

  Kuule sie Ana .. kaho ny ei täss ole niitä osia mitkä mie toimitin, kyl työ ootte ny kusettannu meitä, kyl tää pitää saada kulkemaan, tuumaa pikkuserkuksista diplomaattisempi Allan ja kertoo kuika oli oma kätisesti käynyt hommaamassa juuri tähän malliin sopivat viriosat aina isolta kylältä aina mopo-sportista saakka.

  Aikansa Derpiä tutkien kiinnostuu myös Ana ja huutaa omalle mekaanikolleen hallin suuntaan, Miksu tulet sie tänne, oliko tähän ne osat jotka tää savunahka siulle antoi. ??

  Ei ne tähän ollu ne oli siihen toiseen Derpiin, niin ku sie sanoit, se akkahan oli eri tyytyväinen kun kävi kehumassa, vastaa mekaanikkojen keisari Miksu, pyyhkien rasvaisia käsiään paitaan ja housuihin, tutkiessaan Pikkuserkusten tuomaa Derpiä. Nyt puolestaan Allanilla sytyttää nopsasti, hän kun on ehdottomasti eräs alalajinsa terävämmästä kärjestä ja ehdolla Kymin heimoneuvostoon. Allan kysyy hämmästellen, olet sie laittannu meijän osat jonkun akan derpiin. ??

  Aikansa kelaten alkaa Allanille ja Analle selkeytyä mitä, miksi, koska on tapahtunut, leidin Derpissä on ny sit virityssarja, heidän asentama laiton virityssarja josta asiakas ei tiedä mitään, ei perk... onneksi mie tiedän missä se akka käy sillä Derpillä töissä, meillä taitaa olla numero, tuumaa Ana. Täytyy soittaa sille ja pyytää käymään mitähän mie sille keksin, tuumaan Ana, johon Miksu sanoo, soita ja sano että osat on vialliset ja maahantuoja käski vaihtaa, muuten takuuehdot ei täyty, eikös siinä ole vielä takuuta jälellä. ??
   

Kerro tästä muillekin!