hähää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja tötterö, 23.1.2007.

 1. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Joku sais hakee lastin viinaa aapeeseeltä :(
   
 2. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Kuulostaa aika normi päivältä ainakin meidän perheessä. Illalla voi sitten ottaa keikyä ja laskea riittikö päivän palkka vahinkojen korjaamiseen :cry:
  Katoin muuten eilen juniorin kanssa Autot-elokuvan. Pitääkö surma-erkki paikkansa, että traktorit saa kaatumaan, kun niitä pelottelee äänitorvella tai kisaviritteisellä veekasilla. Öliseekö ne kaatuessaan sillee MMÖÄÄÄÄHHH, plupplupplup?
  Kysyn tätä nyt ensimmäistä kertaa, koska ette ole aikaisemmin vastanneet kirjeisiini.
   
 3. paja1

  paja1 Gearhead

  kohta on erkki noi mopokisat :eek: mitäs viisasta keksitää tällä kertaa? ps:enhän minä edes tiedä missä minä asun....
   
 4. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  En minäkää muista missä asun, ainakaa viikonlopusin, ja Hakaliini hei, HAISTA PASKA TAAS, mulla menee hienosti, raktori ei ölise, kuljettaja ölisee kylläkin, ja alkoholilla ei ollut osuutta asiaan silloin harvoin kun otan, CARILLO on hieno asia niin moottorissa pullossa kuin päässäkin :-?
   
 5. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Ja saatana soikoon, perkele joo, vittu nääs, ja jumankeuda, keksitäähän myä, ollaa piruuttain selvinpäin, sellast ei olekaa kokeiltu koskaa :soosoo:
   
 6. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Meneeks bajamaja peilaineri hyvin ahtojäässä :lol:
   
 7. paja1

  paja1 Gearhead

  ihan yhtä hyvin ku teikäläinen seuraa mopokisoja selvinpäin :poff:
   
 8. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  älä möhömaha keljuile mulle, tai mulle voi käyä huonosti :poff:
   
 9. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Koskaas ne möpökisat muute onkaan??????
   
 10. Kata

  Kata 3rd gear

 11. paja1

  paja1 Gearhead

  ota sinä erkki vaan sitä kakskomponettikarilloa enneku se jysähtää sinne pulloo.... :soosoo: onks limåå hommattu jo jääratakaviot nii voidaa ottaa osaa noihin kisoihin? täys poka päällä tietenkin... :eek:
   
 12. limoville

  limoville 1st gear

  oonhan mäkin nähny sut noissa oikeen pitkäpunttisissa ja ihan mielelläni kattelin, ei ne yhtään pahalta näyttäny!! vielkö muuten tarvisit innokast remottimiest, tietäisin yhen innokkaan, voisin sillen puhuu jos vaan tarviit?
   
 13. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Jaapas, kehtaisko sen ottaa jo ajoon...jos punasilla tarroilla lähtis nii ei tarvis katastaa, ku pitäis vähä niit pakoputkia taas restauroijja, nekun otti erään kerrän kesällä osumia :-?
   
 14. Karva

  Karva Gearhead

  Niin ... tai nyt nämät meijän kaksi oikeata innovaatio ihmettä, vois lyödä tyhjät pullot yhteen, ja saada taas jonkin megaluokan idean ...

  Bajamahan beyliner saattaas hyvin jaksaa kevyessä ahtojäässä kiskoa liimoa, kunhan sen ensin täyttää vaikka styroksilla, voi olla tosin tekemätön paikka, se mätä kirkkovene ei kellu, vaikka sen tekis kokonaan, siis paikkojen sijasta, kuttaperkasta tai muovista.

  Voittehan te laittaa niihin mopoihin paikka-aine putelin sijasta renkaat täyteen uretaani vaahtoa, siinä se olis näky kun veljekset kuin ilvekset männä jurnuuttaas, vetisellä meren jäällä kisassa pitkin ja poikin rännän ja loskan lentäessä, muiden kilpailioiden jumiessa ja kellahtaessa radan reunaan märälle hangelle, puoli uppeluksiin, mutta nämä sankarit todennäköisesti diskattaisiin perinteistä tyyliä vaalivasta kisasta, liiallisen selväpäisyyden ja rehtien perus urheilullisten elämän tapojen takia, ei sinne kuitenkaan haluta noin suoraselkäisiä urheilija, seurakunta nuoria ...

  Tietysti väliajalla, Kouvolan kerho, yhdessä tuumin, järjestää swappin buffi tilaisuuden, siellä vois vaikka töttis ja sande antaa perus näytöksen ja bondage pika kurssin, mil varmaan hommaas kaminan ja kunnon teltan lainaksi, sinne vois yleisömagneetiksi tuoda vielä bobbyn kuuluisat V8 autot, Kasi hoitaa rasvapäiden kanssa valot ja grillin josta saa hiiltynyttä makkaraa, huonosti sulaneita ranskanpottuja sekä muuta hyvää ja kivaa retki muonaa, 4dklubi näyttää pienellä vaivalla autoelokuvia, pässi ja kump, antaa lopuksi näytöksen kuinka pannaan hd käyntiin -30 asteen pakkasella, luonnollisesti naula päässä, kuis muuten, ja ajetaan ilman valoja poliisia karkuun, munasillaan pelkkä huivi päässä, koko matkan kanervistontielle ...

  Mistä saa lippuja, saako perhe alennusta ???
   
 15. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Sviddu Karva sä oot nero isolla P:llä. Kaapo vetää promod-kännit 6,8 sekunnissa (K12, näytökset tasatunnein), Lapo-Ilpo imppaa ilokaasua ja puhuu hassulla äänellä ja Nina tuo tanskandogit, jotka tekee katu-uskottavia fritsuja teinityttöjen kaulaan. Rahantuloa ei voi estää. Mitäs me vielä keksitään?
   
 16. repecab

  repecab 1st gear

  Karvan novellistiura saa näköjään surullista jatkoa. Onko kukaan jaksanut lukea kerralla kolmea riviä pidempään ? Vai onko karvan tekstit joku muslimien salaviesti jota ei sekoamatta pysty tavaamaan edes CIA:n supertietokone. Varokaa jos ostatte Karvalta auton se saattaa olla pommi! :eek: :eek:
   
 17. Karva

  Karva Gearhead

  No sieltähän se tulla muljahti, 4dfunclub:in perään kuuluttama lisä, repecap saattaas hyvissä olisuhteissa panna puhujan pönikköön tönköttään, kuin kuivan sillin, pientä palkkiota vastaan saapi kysellä kuinka talo tahi halli rakennetaan ...

  Supertietokoneet joutaa mäjelle, kunnon savolaisen tapaan vastuu siirtyy lukialle, jo ensimmäisellä rivillä. Kaikkien rehellisten autokauppiaiden esikuva ja malli, rehti ja suoraselkäinen repecap se onkin kaikista paras esimerkki huomautteleen pommin myymisestä .... :poff:
   
 18. 2x4bbl

  2x4bbl Gearhead

  Ei he...tti :mad:
  Kohta joku voi luulla että karva on kouvolan kerhon virallinen ääni, -tai oikeestaa sana..
  Vittu että saa hävetä!! :rotfl:
   
 19. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Joo, Karva on selkeesti alottanu vaalityön ens vuoden pj. valintaa ajatellen :rotfl:
   
 20. pässi

  pässi 3rd gear

  Karva hei, ei kaikki ajele munasillaan tai ehdes pilikkihaalareissa kanervistontielle ees naulakaan päässä. Sullon saatana pää jäätyny siitä käkkyläajelusta. Hullu. :eek:
   

Kerro tästä muillekin!