hähää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja tötterö, 23.1.2007.

 1. signet

  signet Gearhead

  Ei Jukka2 malta syödä kun pitää kaasutella pihassa fyryllä :rotfl: RouvaJukka2 huutelee miestään kaheksatta kertaa sienisopalle mut jukka2 päättää vielä kerran käynnistää furyn ja fiilistellä veekasin murinoilla...mut sitte startti kärähti :mad: se viiminen kerta oli liikaa :soosoo:
   
 2. Lassard

  Lassard Gearhead

  Pakko sanoa, Karva, että sun juttus tässä topicissa ovat koko Overdriven hölmöimpiä. Ei kehno suoritus, kun OD:lla on 16000 käyttäjää
   
 3. pässi

  pässi 3rd gear

  Jaaha, lisää sienensyöjiä... :eek:
   
 4. repecab

  repecab 1st gear

  Mutta tuoreemmat sienet ja vähemmän hullutatteja seassa :eek:
   
 5. Karva

  Karva Gearhead

  Niinpä, tämä kun on männy nyt niin kirkasotsaiseksi koko Od, eli vanhat jutustelijat ja jäärät, on kait saaneet, koko ajan ja jatkuvasti samasta potaskasta tarpeekki, eli nuota vanhaa tekiää on putonnu pois osa on jopa ilmootelut sellaasta notta ei ikuna kirjoota mithän, äijiä on nyppimään käynny, ja k-16 osasto alkaa saman jauhamisen alusta, ja taas uudelleen...

  Halloo ja herätys, tämä on keskustelupalsta ei mitään sen enempää, joten kiitos vaan näiden parin juntin, oliko helppo arvata kuka lähtee mukaan heittään juttua kun töräytettään tulta munille, voiskos olla niin jotta hehhetykset oli pikkaasen tarkoituksen hakuista leikkiä ... :lol:

  Eli näin, pannaan vastinetta ensin vähän kevyemmin ja sittemmin rankemmalla kädellä, tyyliin jotain mikä ei liity yhtään mihinkään millään tavalla, jos joku juttelee öljyn vaihdosta, kerro vaikka roleksin hienouksista, tai keittiökaappien suunnittelusta, mennään oikein ja kunnolla mettään, kaikki päälaelleen ja kuinka ollakkaan mitä hullumaks käy sen enempä kiinnostaa ...

  Jatketaanko ???


  Hej, Signetti ei se jukka niitä syö, koetin tarjoota, hää kuivaa ja käärii sätkiä niistä, sitä paitti se furun pommi ei käynnisty ilman uutta starttia, tällä nykyisellä saa kokelilla n, 130 kertaa ennen kuin lähtee. :oops:
   
 6. Lassard

  Lassard Gearhead

  Karva, jatka toki hyvä mies, eihän toisen luovuuttaa saa tukahduttaa 8)

  Mutta muista julkaista joskus Suomi-Karva-Suomi -sanasto, että pysyy perässä noissa sun jutuissas! Äijähän muistuttaa Remua 90-luvun puolelta - ei sitäkään kukaan ymmärtänyt.

  Vähän tosin veikkaan, että ootkin "kaappivoikkaalainen", sen verran katkeransuloista tekstiä tulee..

  Karva, tule ulos kaapista! Jätä rannekello kotiin ja tule tutustumaan salaiseen päiväuneesi -Voikkaaseen :D :D Mintun nakkarilla on mainiot makkaraperunat.
   
 7. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  No mitä vittua, mihin se Ertsan eskortti-juttu hävis? Tuliko pupu pöksyyn? No onneksi Karvaa ei hävetä, se jaksaa painaa, oli se sitten maksullinen, alaikäinen, ylipainoinen tai umpiruosteessa ja pikkuvikainen niinku Karvan proggikset yleensä.
   
 8. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Ja vanhaa vastuuntuntoa, ja kulissi voimaa yhteysseerumia, on kai turha kertoa karvalle kuinka Valkealasa, omimme parahultaisimmassa kädttävääntäessä, sikana olemme vähillä väärin pois ymmärtäneet nämä asiat, jotka meitä niin ihmisarvoja koetellen sorrettuja ja kaiken niin hyväksikäytetyn mukavaa, ja edustuksen, tai kokokolattiamatonhäviämishellityksen asteittaista heilumista muistuttavan mikreenin ja pois suljettujen konkrreettisten hunajaa tuottavien ja myöskin porkkanaa viljelevien, oma elantoa suosivien, lasten, pidetään isoa lippua yllä, on , loputon kauheus, ilman syytä, poislukien tuhannet omistajat ilman kiireisinyä syytä :eek:
   
 9. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  kekä soittää ja kusta soitta? hyvin jous käy, on soittaamus killinkin päästä ilman hiiva veroja. jos ei on sopasomuuttusvero makselematta ja diiselvero kans,jurppiiko, jos jöpöttää, on joutavanpäivänen panovero lunastamatta ja jos se on piennestä kiinni, nii vetäkää tumppuun, sen antaa valtio anteeksi, ei meinaa pien käsivero ha9ittaa on ´varaa :lol:
   
 10. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Ja sanomattakin selvää on kahmaloittain kohmeloinen granaattiomenoita syövä hikoileva banaan pythoni on meille suutuksissa, öllemaja, kewweemmällä morjestrava uusnatsiuskollinen transvestiittisika, jos ei nappomaailman uhri, nin, vähintäänkin suhari..niinku jukka.Ja kukaa ei oo niin hullu kun taksaikuski.paitsi REKKAKUSKI.
   
 11. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Ja mitä olisimmekaan saaneet lukea, jos surma-erkki olisi ollut loppuun asti soudaunin pilleissä, vai olisimmeko mitään?
   
 12. NewPort-67

  NewPort-67 1st gear

  En mä siel muista Erkkiä ees nähneeni......ja mitä vikaa niis rekkakuskeis on....mää vaan kysyn :eek:
   
 13. Karva

  Karva Gearhead

  En tiedä mitä ne siellä on tarjoillut, mutta nyt mahtaa olla pipu ....

  Nyt alkaa oleen otetta, tuo on hyvä pidä tuo, kaikki mukaan, tehdään testi notta kuka tekee kahjoimmat textit, testiin tarvitaan toimiva pc, nettiyhteys ja pullo hyvää sekä ravitsevaa, tai muut sopivat pohjat, pössin polttelioille, tahi viivan vetäsiöille on oma osasto, hyvä ravintolailta, naapurin liisa jota kiksautetaan jonkin tuntemattoman jannun, joka erehty kuskiksi, auton takapenkillä, jatkot jonkin kerhon baarissa, kunnon selkäsauna tai tappelu ihan tuntemattomien, tatuoitujen ja jääkaapin kokoisten enkelien kanssa jotka lupas muistaa asian, sammuminen omaan wessaan ja herääminen kakka kepponen vieressä, hyvin nukutun yön, oksennuksen ja suihkun jälkeen, normaali mopar miehen viikonloppu, aamutuimaan siinä puoli 6 voi sitten pikkuhiljaa alkaa ulostaa tuotosta netin syövereihin.

  Kerhon varsinaiset atk-kirjallisuuden asian tuntiat, 4funklubi ja pikku V8-pasi voi sitten arvioida kirjallisuuden historiaan jäävien kappaleiden äidinkielen tason ja kieliopilliset virheet.

  Perheellisille osallistujille on lisäksi pakollinen perhen yhteis harraste osuus, aamutuimaan muija tahi muu kumppani, huutaa kaksituntia korvan juuressa, kuin hinaaja, toisen korvan kuulon heikettyä tarpeeksi, tulee naapurin lapset katsoon omien mukeloiden kanssa, meijän isää se on juoppo vätys, ennen se oli töissä tehtaalla, lisäpisteitä saa perheväkivallasta jos akka antaa turpaan, muutoin poliisin vastustaminen vähentää pisteitä mutta muijan kouluttaminen tai perheen ulos ajo lisää vaikeusastetta ja kerrointa. Pullakaffi kerho arvostelee tuotokset arvosanoilla hyvä-, kohtuullinen-, heikko-, viimoisen, osta köyttä - luokkaan.
   
 14. paja1

  paja1 Gearhead

  kyl työ ootta sekasi ku haminan kaapunki.... ittekii oon ihan sekasi....aamulla tultihiin vasta kotio ko kävimmä ostelemas sitä astetta halvempaa benssiiniä tosta yhdestä paikasta.... ja olihaa siel aikas huokeeta a-holiakin tarjolla... ja surma erkki,tuutte sit hakee mut siintä matkalla ko mänette kaapuntiin möpökisoihi...otetaa malliks pojille pienet huikat. vai tuliks ne putket kuntoo vai mennääkö ilman putkia? eläkä sie kysy karvalta mitää mielipiteitä tähän asiaan,se tyrmää kaik meidän hyvät ideat heti alkuu kuitenki.nassea lainaten: hullu se on :eek: :eek: :eek:
   
 15. signet

  signet Gearhead

  Topikin alottaja tais jammata lavan reunalla ja melkein selvin päin niiku me kaikki muutkin 8)
   
 16. surma erkki

  surma erkki 3rd gear

  Limo alle ja putki päälle, se on meidän Erkin motto!
   
 17. Kasi-Pasi

  Kasi-Pasi Gearhead

  Äläs nyt iso karvapallo...tietääkseni en ole teidän kerhon jäsen! :odroll:
  Aiemmin en olis tohon takertunut, mut kun on lueskellu tota sun elämänkertaa (tai ainakin bongaillut sieltä seasta suomenkielisiä sanoja), niin on ihan pakko tarkentaa ulkopuolisille... :p :rotfl:

  Karvan kannattais kyllä ihan oikeesti koittaa suoltaa jotain tollasta shittiä sinne teidän Swappilehdenkin sivuille, ellei näin ole vielä tapahtunut! Eikös parasta matskua oo just mahdollisimman sekopäisimmät jorinat, mitkä eivät liity yhtään mihinkään? Toimitushan voi kopioida alkajaisiksi täältä parhaat palat...
  Ei muuta kun viskiä kitusiin sormet näppikselle! :wink:
   
 18. Karva

  Karva Gearhead

  Öööö ... ja juu, sinne on menossa tavaraa, tosin hivenen enemmän johonkin miten kuten jopa liittyvää. Mutta paisui niin isoksi jotta ei mahdu vaikka on vihitty, juttu vaatii lisää taustaa, eli toimitus tekee kun kerkiää ko, tapahtumaan liittyen esitutkinnan, ja ensi tai pohjustus jutun, siten tulee allekirjailleen oma tuotos, ja lopuksi toimituksen loppu juttu, eli kolmeen osaan joissa käydään yksi kikotin hivenen värikkäämmin läpi.

  Kyllä se sinne tulee mutta lehdykäisen sivut on rajalliset, samoin toimituksen repeäminen joka paikkaan, eli kävi juuri niin jotta niitä pyydettyjä juttuja sorvatessa tulee kuormitettua rajallisia resursseja vielä enemmän.
   
 19. 2x4bbl

  2x4bbl Gearhead

  Ei sittana, mikä insinöörin selvitys! :eek:
   
 20. 4dFunClub

  4dFunClub 1st gear

  Katsoin Karva-Suomi-sanakirjasta, niin se tarkoittaa, että Karva ei saanut mitään aikaiseksi perjantain deadlineen mennessä, niin topakka pt ilmoitti, notta menee sitten seuraavaan numeroon.
   

Kerro tästä muillekin!