Häjyjen lintta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Degtjarev, 29.9.2006.

  1. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Niin mutta kun sie et voita :)
     
  2. Rüsselsheim

    Rüsselsheim 1st gear

    Ompa hyvä että, tuo samiart ei ole löttösessä voittanut.
    Tulis nimittäin käsirysy, jos tuon ukon Wanhaa Opelia raiskaamassa näkisin...
     
  3. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Tuo Fyry on kylläkin ollut alunperin 2D HT, että kyllä varmaan töitä rittäisi entisöinnissä.
     
  4. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Oletko aivan varma? Autossa kyllä ainakin aidot avon osat mitä tulee kattomekanismeihin ja takapenkkeihin yms. Toisin kuin se 60 Destoto avo jossa näkyy ko. korimuutoksen kompromissit jo pitkän matkan päähän.
    Se -57 on kuitenkin aito avo.

    Tarkoitat tällä vaikeudella varmaan Furyn muuttamista 2d ht kuosiin, jota minä nyt en suinkaan tekisi vaikkei nyt kovin vaativa korityö olisi sekään jos löytyy luovuttaja-auto.
     
  5. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

     
  6. the slut

    the slut 1st gear

    se violetti sotohan on myynnissä.....ellei ole mennytkin jo. :lol: harmi kun ei "löttö" nappaa
     
  7. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Eli sitten muistelet väärin :) Tuon ruskean Furyn näin 80-luvun alussa jossain jäähallin parkissa. Salo rakensi tämän Furyn jo aiemmin ja se esiteltiin -81 vuoden V8:ssa muistaakseni numerossa 3.
    Tästä on muutama vuosi aikaa kun käytiin Salon luona, oli vielä tämä Samiart mukana :) Autot olivat varsinaisessa alennustilassa, sisustat homeessa ja täynnä linnunpaskaa, renkaat lytyssä jne. Tsekkasin Furya (enitsöimismielessä) Sami varmaan pilkkomis... :D
    Huomasin Furyn kattorakenteet ihan samalaiseksi kuin omassa aidossa avossani. Sotossa taasen oli käytetty luovuutta.

    Salon pihassa muuten oli harvinainen -61 väärinpäinsiipinen Dodge joka oli maannut niillä sijoillaan puolityhjillään olevan hallin pihalla liki 10 vuotta. Tarjosin siitä kohtuullisesti 3-4 tuhatta euroa mutta isäntä meinasi ampua haulikolla ja usuttaa hurttansa minun kimppuun :)
    Nuo muut autot eivät olleet myytävänä.
     
  8. SK

    SK Gearhead

    Ei muuten muistele :D . Tuo 59 Fury on esitelty avoksi muutettuna jo V8:ssa 6/79, se 60 Adventurer oli esiteltiin 81 sen vuoden satona...

    Tuosta Furysta on kuva katto (kova) päällä juttusarjassa Reiskan autot (V8 6/91), jolloin se oli vielä sellainen kuparin ruskea. Ilmeisesti juuri saman sävyinen kuin joskus 80-90 -luvun taitteessa Street/Racessa esitelty uustuontiyksilö.

    Vähän jatkoa tähän topicin OT-haaraan: uudessa Powerissa olisi myytävänä tuollainen 59 Sport Fyry avo. Aito, mutta näyttää tosi mädältä. Ja varaosa-autoksi samanlainen 2dht... Samassa lehdessä on muuten myös 60 Phoenix avo tarjolla, hyvä projekti. No, edes Ruotsissa ei sentään ole aitoa 60 Avo-Adventureria tarjolla... Noista olen kyllä muuten Adventurerin kanssa samaa mieltä(?): siipi-mopareita ei voi kustomoimalla (esim. choppaamalla) kuin pilata.
     
  9. pee5

    pee5 3rd gear

    Kyllä se Salon '59 Fury on alkujaan 2d HT. Tässä asussa se näkyy myös vanhoissa Sleepy Sleepersien kuvissa. Muistelisin, että siinä 6/79 V8-Magazinessa ei tainnut olla mainintaa avomuutoksesta, varmaan tämän vuoksi monet ovat pitäneet sitä alkup. avona.
     
  10. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Tuossa 59 Fury jutussahan ei kerrota auton taustoista mitään. Ja missään yhteydessä ei ole koskaan tullut tietoa että tuollainen Suomessa olisi joskus avona ollut.

    Tuollaisesta 61 Moparista: Juuri eilen ajelin hieman ympäristössä tällä ja tien varressa lojui juuri tuollainen 4D raato. Dodge tai sitten DeSoto Diplomat. Takalasi rikki mutta muuten suht koht nipussa, mutta laho. Pitänee ottaa tuo kamera mukaan seuraavalla kerralla. Ei uskoisi, että täältä löytyy Mopareita. Huom. paikkakunta ennenkuin alat kysellä sijaintia.

    Tää keskustelu menee paljon ohi aiheen tosta häijyjen lintasta. Oliskohan tätä osiota siirettävissä uudeksi aiheeksi.
     
  11. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead


    Näky melko kallis olevan se violetti, jos se on sama mikä taannoin oli nettiautossa kaupan. Vaan hienosta saa maksaa (Miksi minun raggari-volkkari pick up ei sitten mene kaupaksi...? 8) )
     
  12. rajuriiviö

    rajuriiviö 1st gear

    Törmäsinpä vahingossa tämmöseenkin vanhaan aiheeseen...

    Oisin voinu kuvitella, että sulla loppu tekeminen kesken ja niin tuli bel airista avo :D
    Minäkin muistan senvielä "siniristilippunakin"
     
  13. jantsa

    jantsa 1st gear

    häjyt belair menee nykyään vaasan kupeessa...samassa kuosissa edelleen :rotfl:
     
  14. apukuski

    apukuski Gearhead

    Onkohan vieläkin vaasan kupeessa?? Voiskohan se olla kaupan?? :eek:
     
  15. sbm396

    sbm396 Gearhead

    omistajan tuntien en usko että on kaupan
     
  16. ++++++

    ++++++ 3rd gear

    jatketaas taas vanhaan aiheeseen! Tietääkö kukaan nykyään missä auto liikkuu? Millä tekniikalla se oli silloin ja millä nyt?
     
  17. kanafarmari hh

    kanafarmari hh 1st gear

    vaasan laitakaupunki 350cid 350aut tod.näk
    sama tekniikka ainavaan
    epäälen ettei ainakaan rahapulas myyrä jos myykään
     
  18. samiart

    samiart 3rd gear

    juu piristetty 350&th350 siinä mulla oli ....ja nyt on työn alla harvinainen -28 hudson coupe suomiauto..josta tulee matala rodi... :pinup:
     
  19. v-v

    v-v Gearhead


    Mites tuolla siun sivuilla näkyvä -62? Tarinaa siitä
     
  20. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Eipä ollut Kasin jutussa tosiaan mainintaa tuosta katon poistosta, itsekin olin vuosia siinä uskossa että olisi aito avo. Tästä on jo muutama vuosi aikaa, niin Esan veljeltä kysyin asiaa, niin amputaatio oli todellakin tehty.
     

Kerro tästä muillekin!