Hälytin Suburbaniin

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja äänimies, 13.5.2019.

 1. äänimies

  äänimies 3rd gear

  Onko kokemuksia hyvästä jälkiasenteisesta varashälyttimestä Subiin? Nistit on murtautunu omaan kulkuvälineeseen kaks kertaa puolen vuoden sissään ja alkaa ketuttaa. Ekalla kerralla saivat vaan virtalukon paskottua. Tokalla kerralla ei särkyny mittään ja vahingotkin jäi pieniks kun saivat saaliiks Leathermanin ja tyhjiä pulloja, mutta silti kyrsii tuommonen. Auto on vuosmallia 95 ja kauko-ohjattava keskuslukitus löytyy jo.
   
 2. mopperi1970

  mopperi1970 1st gear

  Cobra hätyyttimet on toiminut täysin moitteetta.
   
  sibe70 tykkää tästä.
 3. fsvaasam

  fsvaasam 3rd gear

  Halvoista kiinalaisista hälytin/keskuslukko on kahdesta kokemusta ja hyvin ne toimi jos kahden vuoden takuu riittää. Lähinnä molemmissa tapauksissa kiinni/auki toiminto rupesi temppuilemaan. Ei enää totellut komentoja vaikka käski eri kaukosäätimellä ja se availi ovia miten sattui itekseen.

  Cobrasta oli aiempia kokemuksia ainakin kaukosäädön luotettavan toiminnan suhteen joten ostin taas sellaisen. Vaihdos kiinalaisen hälyn johdotuksia muunnellessa cobra yhteen sopivaksi meni muutama päivä ja taas tuli mietittyä miksi niin usein sortuu halpaan paskaan.

  Mulle tuli tällanen:

  https://www.ebay.com/itm/COBRA-A469...193711&hash=item3a69a547d5:g:e4cAAOSwUKxYkioD

  Tosin kyseisestä ei ole kovin pitkä aikaista kokemusta vielä mutta viisinkertainen hinta verrattuna kiinanpojan malliin loi uskoa tulevaan.
   
 4. Karpov

  Karpov Gearhead

  Noita cobria on kanssa vanhoja ollut ja skulaa. Kiinalaisissa just ongelmia jo noissa keskuslukkobokseissa.

  Mikään ei vituta niin paljoa kuin turhaan ulkona huutava autohälytin jos lisäpanostuksella saa toimivan.
   

Kerro tästä muillekin!