Hämeenlinnaan säännöllistä cruisingia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Dereka, 12.2.2017.

  1. Dereka

    Dereka 1st gear

    Kanta-Hämeessä vissiin on ihan kiitettävä määrä ihmisillä jenkkiautoja (ja lähialueilla muutenkin), niin mietiskelin tuossa, että olisko kiinnostusta osallistua esim kuukausittain (säännöllisesti) cruisingiin?

    Kokoonnuttas jossain ja ajeltas letkassa kylän ympäri, vaikka Linna Cruisingin reittiä? Tai onhan noita hienoja reittejä muitakin tietty, jos haluaa vaihdella.

    Itse voin kyllä järkätä ja mainostaa, mutta ois kiva tietää oisko tämmöselle kiinnostusta ylipäätään. Hyvinkäällä, Tampereella ja Lahdessa noita cruisingeja on, mutta oishan se kiva täälläkin kokoontua useemminki ku kerran kesässä :) Ja vaikka ajella porukalla noihin joihinkin muihinkin tapahtumiin..
     
  2. 1320

    1320 Gearhead

  3. Dereka

    Dereka 1st gear

Kerro tästä muillekin!