Haikko picnic su 5.6.-11 klo 10-15

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 3.6.2011.

 1. turboman1

  turboman1 3rd gear

  M.G. Car Club of Finland ry järjestää perinteisen picnic-tapaamisen Porvoossa, Haikon Kartanossa, sunnuntaina 5.6.2011 klo 10-15. Kartanon yhteystiedot ohessa: hotelli Haikon Kartano , Haikkoontie 114, 06400 Porvoo , Puh (019) 576 01.

  Tilaisuus on varsin vapaamuotoinen brittiautotapaamisen henkeen ja mukaan voi ottaa pick nick -varustuksen tai sitten käyttää hyväksi Haikon kartanon lounaspalveluja kartanon ravintolassa klo 12.30-14.30 välisenä aikana. Tilaisuuteen osallistuminen on maksutonta ja kerhon jäsenyys ei ole edellytys osallistumiselle. Erityisesti "kerhottomat", sporttiset brittiautot ovat tervetulleita (Jensen, Austin-Healey,TWR, Panther, Reliant yms.). Paikalle on tänä vuonna kutsuttu vieraaksi Triumph Cars Club of Finlandin jäsenistöä autoineen.

  Kauniimman sukupuolen edustajat voinevat myös löytää kartanohotellin palveluista jotakin hyvinvointiin liittyviä hoitoja (mm. kylmähuone yms.). Niitä kannattaa katsella ennakkoon suoraan kartanon nettisivuilta: http://www.haikko.fi

  Tapahtumaan osallistuville on tarjottu seuraavaa palvelua erikoishintaan: klo 12:00-15:00 YOROKOBI - Hyvänolon altaat ja saunat & Fitness Studio: - hinta 15€ hlö (norm hinta 20€/hlö)

  Ohessa Haikon kartanon ajo-ohje linkkinä, jonka mukaan pitäisi osata suunnistaa tapahtumapaikalle (Porvoon moottoritieltä löytyvät opastukset perille Haikkoon ja vanhaa tietäkin pitkin pääsee).

  http://www.haikko.fi/info/fi_FI/ajo-ohjebussit/

  Itse tapahtuma on kartanoalueella, aivan meren rannassa. Ko. alueella mm. helikopteri- ja beach volley -kenttä. Rannalle ajetaan vanhan kartanorakennuksen vierestä, puiston läpi ja kurvataan rantaan tullessa vasemmalle. Jos annetusta infosta huolimatta eksyt , niin hyviä ajo-ohjeita saa numerosta: 041-7706088.

  Aikataulu tapahtumalle:

  10-10.30 Kokoontuminen

  11.00 "Boot sale" eli ylimääräiset osat myyntiin, kuulumisten vaihtoa ja konepeltien availua

  12.30-14 Lounas oman valinnan mukaan

  14.00 Hienoimmat autot palkitaan: Concours d' Elegance ja People's Choice

  15.00 Tilaisuus päättyy


  Muullakin käyttökulkimella saa tulla katselemaan tapahtumaa, mutta silloin auto jää kartanon viralliselle parkkipaikalle kartanon viereen...

  Tilaisuudessa palkitaan hienoin MG-merkkinen ajoneuvo Concours-palkinnolla ja Peoples Choice toisella pystillä.

  Nähdään Haikon kartanossa!

  J. Airaksinen

  Vpj, MGCCF ry
  http://www.mgcc.fi/

  [​IMG]
   
 2. 356

  356 3rd gear

  Olisko kuvakoostetta tapahtumasta ?

  Järjestäjille ajatus aikataulun uudelleen harkinnasta. Kun tapahtuma kestää sen viisi tuntia, voisiko sen ajoittaa keskemmälle päivää ? Vaikka klo 12-17 mahdollistaisi kauempaa saapumisen inhimillisillä lähtöajoilla tai ilman majoitusta kohteessa. Päivä riittäisi, jos sen jakaa sopivasti. Todennäköisesti olisi tulijoita enemmän.

  Nykyinen aikataulu tarkoittaa esim reilun 200 km etäisyydellä joko 2 tuntia moottoritietä tukka putkella, tai oikeaa tietä 4 tuntia aamu kuudelta lähtien.
   
 3. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Kuvia löytyy tuolta yleisemmältä OD:n puolelta eli: keskustelut/tapahtumat/MG Haikko picnic. Siellä on "tulilangan" maukkaita kuvia tapahtumasta. En nyt saa tähän peistattua suoraa linkkiä, kun kirjoittelen tätä kännykällä ja ei ole tullut opetelluksi vielä miten se tällä tapahtuu...

  Tietyllä tavalla olet oikeassa tuossa aikataulussa ja pitkämatkalaisissa, mutta melkein se on sama juttu kaikissa tapahtumissa. Jos pääkaupunkiseudulta lähtee käymään Turun Kakskerrassa, Concours d' Elegance -tapahtumassa (mikä on viikkoa ennen juhannusta), niin aivan samalla tavalla täältä joutuu lähtemään ennen kukon pieraisua ollakseen suht ajoissa paikalla.

  Aikatauluasia voidaan laittaa mietintämysyyn, mutta veikkaan, että aloitus saattaisi olla myöhäisimmillään klo 11. Tänä vuonna mielestäni kaukaisimmat tulijat olivat Lempäälästä ja ihan kohtuullisesti kerkesivät. Ja voihan tuonne Haikkoon tulla yöksikin (eli tuoda mamma hemmottelulomalle) ja jättää auton jo valmiiksi parkkiin "pelipaikalle" helikopterikentän viereen - tai tulla kopterilla... :D ...on nääs nopea kyyti...

  Kiitokset vaan kaikille niille, jotka paikalle ehtivät. Kutsuvierasklubistamme eli Triumpheista oli puolenkymmentä edustajaa autoineen paikalla. Tilaisuudessa vieraili mm. Morris Minor 3.5L:n kahdeksikolla varustettuna (Suomen kilvissä ja katulaillinen!). Trumppa-klubin autoista voisin mainita aidon Triumph TR8:n avona, jossa siinäkin murisi pellin alla V8...

  Erikoiskiitos trumppakerhon Artsi Purmolalle, joka lahjoitti kerhollemme hienon MG-rannekellon nahkakoteloineen. Tuon kellon laitamme luultavimmin jäsenhankintakilpailun palkinnoksi, kun joskus saamme sellaisen aikaiiseksi!
   

Kerro tästä muillekin!