Halpa ja hyvä akkuporakone?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja TopyCa, 16.5.2016.

 1. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Oisko linkkiä mistä parksideen sais varaosia?

  Puukkosaha tartteis kulmavaihteeseen uuden lautaspyörän.
   
 2. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  kannattaisko kysyy vaikka Railmit oy. jos vaikka osaisivat opastaa eteenpäin.
   
 3. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Lidl;in huollosta ainakin lupasivat auttaa jos kattoo sahasta sen tunniste numeron, en sitä ole vielä ehtiny katella :odroll: (muistanu :odoops:)
   
 4. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Sen verran on noitten rattaitten kans tässä ehtiny pelaan, että ratasparista vain toisen vaihto särkymisen takia päättyy 95% todennäköisyydellä uuteen särkymiseen.
  Tietty tilanne on vähän eri, teetkö itelles vai asiakkaalle.
   
 5. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Parittaen vaihtaminen ois se parasvaihto ehto, mut ois ees se lautaspyörä
  Voihan se olla, ettei ole ollu tehtaaltakaan paritettu ne rattaat ja siks lipsahti kulumalla kaljuksi.

  Ilmeisesti kolmesta autosta koneiden irrotteleminen putkeen ei ollut herkkua hommaa
   
 6. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Tässä tapauksessa ei oo kyse edes parituksesta. Se toinen vaan saa siipeensä sitä särkynyttä rouhiessaan yleensä niin paljon, että jatko ei onnistu.
   
 7. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Ei ainakaan kärsineeltä näyttäny se pikkupyörä, epäilen enemmän et kohdistus/shimmauksessa vikaa, et on ollu liian pienellä kosketuksella, lautaspyörästä kun laitto shimmin alle otti taas hampaalle, mutta ei montaa nykäystä kulkenu kun alko taas luistaa
   
 8. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Kuten sanoinkin, omassa voi tehä vähän valintoja, ei mee ku lautaspyörän hinta ja 1 työ hukkaan. Asiakkaalle tehdessä vaihdat kaikki uusiksi takuuseen ja teet työt kahteen kertaan. Ja se pikkuratas kun yleensä on osa ankkuria, niin maksaa...
   
 9. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  Kun ois sorvi ja jyrsin :odcry:
  tai pelkkä sorvikin menis ja ois rattaita vaikka vaihdella

  En vanno, mut tossa tais olla pikkuratas irroitettavissa, olikohan peräti mutterilla kiinni tai sit sotken johkin toiseen vehkeeseen
   
 10. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Ei se mahdotonta ole, että olis erikseenkin vaihdettava pikkurataskin, perin harvinaista vaan.
  Ennenvanhaan kun kulmuritkin oli oikeita työkaluja, eikä markettikamaa, niin ei pikkukoneeseenkaan saanu rattaita kun parina. Ja shimmit piti olla pajalla asentajalla... Pakollinen työvaihe. Sillosen ratasparin hinnalla saa nyt kaks uutta konetta.
   
  Nikuzai tykkää tästä.
 11. Lasse@

  Lasse@ 1st gear

  Hyvin on nämä oikeat sähkötyökalumerkit on huollettavissa koska samoja varaosia saa joista kone kasataan valmistajan toimesta, yleensä vielä suunniteltu hyvin että kestää pitkäaikaista käyttöä, muilla ominaisuuksilla.
   

Kerro tästä muillekin!