Hapettunut öljypohja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja SC 285, 5.11.2005.

  1. SC 285

    SC 285 1st gear

    Motoparkissa kilpuri kastui oikein kunnolla kun ajoin lineupista takas varikolle. Ei tullut sitten oikeen puhalleltua kuivaks ja keltapassivoitu öljypohja hapettui aika härskin näköiseksi. Ja oikeestaan kaikki muutkin sinkityt osat. Onko kellään ideaa millä sen sais "puhtaaksi". Eihän se käyttöä haittaa, mutta on härskin näköinen...
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Koitas jollain lievästi happamalla pesuaineella, ja jos ei tehoa niin suoraan jollain hapolla nopeasti ja vettä perään runsaasti. Kannattaa sen jälkeen neutraloida sitten taas emäksisellä aineella. Happo puree nopeasti siihen hapettumaan, kunhan muistaa olla varovainen. Kumihanskat ja suojalasit kannattais varmaan kans hankkia siihen hommaan!
     

Kerro tästä muillekin!