Harjoituspäivä!

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja KennyJr, 15.4.2009.

 1. KennyJr

  KennyJr 1st gear

  Harjoituspäivän ilmoittautumisaikaa on pidennetty viikolla.
  Ilmoittautumiset 22.4 mennessä sähköpostilla fhra@fhra.fi.

  Moottoripyöräpuolen pojat ja tytöt lupasivat haalia 20 kuskia kasaan ja nyt toivovat, että autopuolelta löytyy sama määrä kuskeja.


  Jari
   
 2. hejo

  hejo 1st gear

  Olikos se niin että tuolla harjoituspäivänä voi ajaa sen lisenssin ja siten osallistua ikäänkuin heti lauantaina kisaan,edellyttäen että sen lisenssin on saanut.?
   
 3. Läski

  Läski 1st gear

  Täältä yksi pyörä mukaan.

  Pienen tunnustelun jälkeen pyöriä on ilmoittautunut noin 14-15 ja me laitetaan viestiä kulkemaan eteenpäin. onpahan sitten ainakin yritetty

  Eiköhän se nouse tuosta. Mites autopuoli?

  Ville
  ProSB119
   
 4. BS105

  BS105 1st gear

  missäs tällanen järjestetään?
   
 5. Ck

  Ck Gearhead

  motoparkissa perjantaina 15 toukokuuta
   
 6. supo

  supo Gearhead

  Tiältä kalakukkokaapungista ainakii yksi helevetin vanha aato tulloo jos järjestettään!!Terv:Spet 1937
   
 7. Ck

  Ck Gearhead

  Ilmoittautumiset 22.4 mennessä sähköpostilla fhra@fhra.fi.
   
 8. Bitti

  Bitti 3rd gear

  Kyllä voi.

   
 9. hejo

  hejo 1st gear

  Tuota harjoituspäivää ei näköjään järjästetä vähäisen osallistujamäärän takia.
   
 10. BS105

  BS105 1st gear

  Tai sitten olisko ihan lievästi ylihinnoiteltu tääkin taas...!!!!jännää että alastaron radan saa vuokrattua helvetin paljon halvemmalla samoilla kelloilla ja porukalla...?
   
 11. gremlin

  gremlin Gearhead

  No perskeles, jos se niin paljon halvempaa on niin eikohan vuokrata.
  Kylla noin halpaan juttuun jo kuskeja loytyy :odroll:

  Soitappa Alastaroon ja kysy koska saa tulla. Tuolta voit vaikka ennen tota puhelua kattoa sopevan vapaan paivan:
  http://www.alastarocircuit.fi/alastaro-varaukset.pdf
   
 12. BS105

  BS105 1st gear

  Ei mun kommenteista kannata hernettä nenään vetää,viittasin tolla simplesolution testipäivään syksyllä alastarolla joka ei maksanu lähellekään tollasia summia...
   
 13. gremlin

  gremlin Gearhead

  Juu, en mina ainakaa mitaa herneita vetanyt, olen sita paitsi allerginen herneille etta terveydellisista syista koitan valttaa niita.

  Mutta pointtini tassa asiassa oli se etta noita harjoitus paivia(prepatulla radalla) ei todellakaan jarjestella tosta vaan. Kuten varmaan huomasit niin kalenterit on tupaten taynna tapahtumia. Varsinkaan halvalla jos meinataan etta rata on sellaisessa kunnossa etta siella voi ajaa vahankin kovemmilla laitteilla.
  Radan edes kohtuulliseen kuntoon saaminen kevaalla vaatii vahintaan tayden paivan kumittamista ja liimaamista. Ja nyt kun siella ajetaan joka paiva jotakin aamusta iltaan niin toi kumittaminen on aika hankalaa.
  Ja en edes usko etta yhdessa paivassa saa rataa edes siihen kuntoon prepattua etta se riittas 7s vehkeille, kenties ei edes matalia 8s vetoja vetaville.

  Siella muuten naytti olevan joku maanantai varattu kiihdyttelylle, jos porukassa on vahan henkea niin yhteytta vaikka Saloon ja tiedustelee mita ajanottolaitteet maksaisi kyseiselle paivalle.
  Osallistuminenhan noihin vapaisiin paiviin on maksanut ennen jonkun kympin, nykyista hintaa en tieda.
   
 14. BS105

  BS105 1st gear

  juu mutta se mikä tällasta tavajamppaa ihmetyttää on se että miks pitää maksaa perjantain testeistä 200 euroo kun rata joudutaan tekeen joka tapauksessa ja porukka on jo valmiina...eikös sen pitäs olla halvempaa testaajille jo siitäkin syystä että rata paranee koko ajan....vai oonko TAAS muita tyhmempi?
   
 15. hejo

  hejo 1st gear

  Ei meikäläiset ainakaan koskaan ole noilla kevään testipäivillä päässeet ajamaan alta tuon 200€...Että kyllä tuon hinnan on Alastarossakin joutunut maksamaan.
   
 16. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Sitä ka BS105 tossa ihmettelee, että kun rata kuitenkin kisa varten prepataan, niin siitä ei pitäis tulla tota ylimäärästä kustannusta juurikaan. Noi kevään testipäivät on käsittääkseni olleet yksityisiä ja irrallisia tapahtumia, jossa palvelut on ostettu FHRA:lta radan preppauksineen, ja se selittää hintaa niiden osalta. Viittaus tohon simple solution päivään, sielläkin oli FHRA:n väkeä hoitamassa ajanottoa yms, tosin käsittääkseni ihan talkoohengessä. Rataa ei prepattu, mutta kun se tuolla motoparkissa tehtäis joka tapauksessa kisaa varten, niin ei siitä vissiin pitäis ihan hirveitä sälyttää testaajienkaan niskoille, et siinä mielessä oltais kenties suht samalla viivalla? Toi simple solution päivä maksoi muistaakseni luokkaa 50€. Et mun mielestä sinänsä ihan oikeen vähän ihemetelläkin tota kustannusmuodostusta kenties?
   
 17. mika112

  mika112 1st gear

  Turvallisuuden pitää olla turvaamassa palomiehiä,ambulanssi ja lääkäri.....koska ei vielä oikein ole lomakausi niin palomiehet sitten ottavat palkatonta vapaata ja tietysti halutaan sitten että ansiomenetys meille korvataan joten siitäkin kertyy ja aika hyvä summa .....eikä se lääkäri ja ambulanssikaan ilmaisia ole
   
 18. gremlin

  gremlin Gearhead

  Juu, ja ton palo/ambulanssi porukan lisaks viela muuta henkilokuntaa, ajanotto, lineuppi, varikko, ratahenkilosto ymym. Lahes kaikki joutuu tossa tilanteessa tulemaan tonne paivaa aikasemmin, tai ainakin perjantai aamulla. Mika taas just tarkottaa aika monelle tota paivan poissaoloa toista, mista taas on kiva saada korvaus.
  Onhan taa kiva harrastus mutta ei siita kauheesti viitti maksaa etta saa olla pois toista ja seisoa radan varressa, ja parhaassa tapauksessa luutata (tai muuta mukavaa) muutama sata metria.

  Mutta siina oot oikeessa etta ei se kumittaminen sen enenpaa maksa. Tehtaisiin se joka tapauksessa.
  Tai voi se maksaakin, jos sattuu olemaan rata niin kiivaassa kaytossa etta pitaa vuokrata se aika mita kaytetaan kumitukseen. Ja sehan tarkoitaa yhden paivan ratavuokraa lisakustannuksiin.
   
 19. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  KAikki joutu tonne simple solutioniinkin paikalle tulemaan, en nyt muista oliks siellä pulanssii ja muuta piipaakalustoo, mut jotain oli sielläkin ja viiskybää. Et jos ton ja sen virallisen harjotuspäivän erotus on 150, niin vaikee tajuta miten toi simple solution olis tarjonnut vain 25% siitä mitä harjotuspäivä. Mut ei aina kaikkee tarvi tajutakaan ja mitäs siitä; jos ei järjestetä niin ..tunko välii.
   
 20. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  kaikki??? muistaakseni siellä oli paikalla fyyralta minä, jani, hanski, bitti, tapsa... muita ei tainnut olla??? rataa ei prepattu, paloja ei ollut paikalla, paloautona oli alastaron radan oma vesilinko. lanssi taisi olla paikalla.
  porukkaa neljäs osa siitä mitä yleensä on minimissään kisoissa.
  liima tietääkseni maksaa aikas mansikoita myös?

  mun mielestä myös aika rasvainen toi hinta.
   

Kerro tästä muillekin!