Harrasteautonäyttely Kuopio 1.5

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Tupis, 27.4.2007.

  1. Bongo

    Bongo 1st gear

    No niin sieltähän se kuppikunta ajattelumalli turahtikin esiin tulla.
    Kuopion kokosessa paikassa kaikille liikaa tapahtumia :eek:
     
  2. Antti P

    Antti P Gearhead

    Nyt heretkee vouhkamasta, kerrannii on jottaen hyvvee tuas suaneet aekaan niin jo pittää alakoo vouhottoo.
    Minnäe käänä helsingin näyttelyssä kuitennii 15 kertoo jo perättäen, siellä suap katella vaekka mitä koko päevän mutta silti olj hyvä näättely tiälläe.
    Nykyään tuas piäsöö tuas vähän harrastelemaan ku lähti se "toesin ajattelija" vuos sitten.. :wink:
     
  3. F250

    F250 Gearhead

    Maailmaa on muuallakin kuin Kuopiossa ja tunnustaudun kuuluvani kuppikuntaan.

    Kun tuuninki ym. ei kiinnosta niin ei kiinnosta.

    Kerrankin oli virkistävää tutkailla itseäni kiinnostavia autoja ilman jumputusta ja muuta markkinameininkiä.

    Jos tästä mielipiteestä joku vetää herneen nenään niin ihan vapaasti ja molempiin sieraimiin.
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

  5. kuula

    kuula Gearhead

    näyttely

    On se vuan kumma juttu, 9vuotta aikoo edellisestä ja joku yrittää elevyttee kylän näyttelyhommia, tekköö jottain ja suap aikaan näyttelyn suht pienessä ajassa, ni eikö riitä näitä joillekka ei mikkään kelepoo :eek: :eek: Ei ies nimi!!
     
  6. Mrs Käkkylä

    Mrs Käkkylä 1st gear

    Minä olin elämäni ensimmäisessä autonäyttelyssä nyt 1.5. ja minusta oli ainakin ihan kiva. Tosin tietty ei ole vertailukohtaakaan.
    Minusta on hienoa, että joku näkee vaivaa ja järkkää tämmöistä.
     
  7. Katjuska

    Katjuska 1st gear

    Niin jos joku ei huomannu, niin ei ne ihan kaikki näyttelyalueellakaan olleet autot ollu jenkkejä, tais muutama tuuninki olla laitamilla. Mutta pääasiassa jenkkikalustoa, ja erittäin hyvä niin! Kuulin muutamia kiitteleviä kommentteja siitä, että oli hienoja jenkkejä, eikä mitään sillisalaattia Helsingin ja nykyisin jo Tampereenkin tyyliin.

    Henk. koht. en välitä noista tuuninkihommista, joten eipä haittaisi, jos joku näyttely olisi ihan puhtaasti jenkkiautonäyttely. Ja taitaa olla enempikin sitä porukkaa, jota ei kiinnosta katella näyttelyissä muita kun jenkkejä. Jos joku kokee syrjinnäksi sen, että harrasteajoneuvokalustoa näyttelyssä rajataan jollakin kriteerillä, niin voihan aina järjestää oman näyttelyn, sellaisen joka miellyttää :wink:

    Enkä nyt olis ristimässä tuota näyttelyä uudelleen ihan silläkään, kun olihan siellä hieno osasto pyöriäkin, ja joku kilpurikin, että eikös se harrasteajoneuvonäyttely istukin ihan hyvin?! Vai pitäskö nimetä paikallista kruisinkia mukaillen seuraava näyttely "tuning sucks -näyttelyksi" :odroll: Kaikesta sitä jukoliste pitää alkaa inistä!
     
  8. Antti P

    Antti P Gearhead

    Nimi on kääpäne ja kalusto myös. Meilläe tytöt 5 ja 8 vuotta pitivät sitä avolava sevyä parraana aatona. Pyöriä ol itelle mitä kuolata. Ee tarvinnu kahviossakaan ihteesä kippeeks maksoo ja lepposa tunnelma. Ja se jumputus ku puuttu niin voep keskittyä raahassa kahtelemmaa, ee tarvii lähtee pentuja etemmäs viemään älämölöstä.
     
  9. Bandicoot

    Bandicoot Gearhead

    Musiikin puuttuminen teki omaltaosaltaan tapahtumasta myös hyvän josta keskustelimme paikan päällä kaverin kanssa, keskustelu ym vaeltelu tulee raskaaksi kovan jumputuksen säestämänä ja duningi autojen puute ei tehnut tapahtumasta huonoa vaan päinvastoin.
    On asia jota ei voi yhdistää, jenkki autot ja nykypäivän duuninki laitteet ei edes saman katon alle.
     
  10. batgirl

    batgirl 1st gear

    Ainahan sitä löytyy joku, jota ei jokin asia miellytä. Ihmisistä kun on kyse, niin toiselle kun kumarrat, niin toiselle näytät samalla p**ttä. Ja jokaisellahan on se oma vapaa tahto (kait), jonka mukaan toimii. Eli jos ei jenkkivoittoinen näyttely miellytä, niin ei sinne varmaan ihtesä kiusaks ole pakko mennä.

    Kiitoksia vaan kovasti järjestäjille mukavasta ja lepposasta tapahtumasta.
    8)
     
  11. Bongo

    Bongo 1st gear

    Ei helvetti...kyllä olis silmien aukansun paikka.
    Ei ne kaikki eurot ole sitä duninkia. Ja auto tarjontaa on jos on kiinostusta mutta onko sitäkään jos vastustus on näinkin kovaa tasoa jotta jos ei nämä kiinosta niin pysyköön pois.. tarkottaako tämä sitä että maksavat asiakkaat pysykää poissa tulevaisuudessa teitä ei tänne kaivat perheineen sisällä urputtamaan ja kaffetta juomaan.
     
  12. supo

    supo Double Gearhead

    Täällähän on oikein kuhina näyttelyn tiimoilta.Hienoa huomata että asia kiinnostaa edelleen ja se on hyvä.Tänään olen keskustellut paikan haltijan kanssa ensi vuoden mahdollisesta näyttelystä ja sain alustavasti vihreää valoa että voimme saada tilan käyttöön ensi vappuna.Asiasta keskustelemme johtokunnassa ensi keskivikkona ja sitten täytyy keskustella meidän naisjaoston kanssa onko kiinnostusta jatkaa samalla tavalla miten toimimme tänä vuonna.Ilman vahvistuksilla toiminut ANNA osastoa homma ei olisi toiminut.Niinkuin Tupis tuolla aikaisemmin totesi niin autot on enimmäkseen jenkkejä mutta tulee olemaan varmasti joitain tuninki autoja ja vanhempia euroja sopivassa suhteessa ja tietysti Harley Davidson merkkisiä pyöriä ja ehkä jopa muitakin pyöriä.Musiikki ja markkina touhua ei tule jos minä voin vaikuttaa yhtään asiaan.Kaikille hyvää kesää,toivottavasti harrastevehkeet pelaa hyvin ja tulee paljon kilometrejä.Sitten pari menovinkkiä kesälle 19-20.5 Motoparkkiin kumin käryä haistelemaan ja sitten 13-15.7 Big Wheels heinäkuussa ja 27-29.7 Cape Fear Meeting tapahtuma heinäkuun lopussa.
     
  13. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Hienoja hot rodeja teillä siellä!
     
  14. supo

    supo Double Gearhead

    Joo se tuo Kuosmasen Pälli on levittänyt tänne semmosen rodibakteerin että se ei lähe muulla kun hankkimalla tallin nurkkaan jonniin näkönen rodi aihio.Vielä niitä jäi varastoon tulevia näyttelyitä varten.
     
  15. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Mielelläni haluan kuulla kaikkea "rakentavaa" keskustelua näyttelystä, että mitä sinne kaivataan.
    Vanhempia rakenneltuja euroja on tarkoitus ottaa mukaan jos vielä näyttelyä pidämme.
    Ja kuten Batgirl tuossa aiemmin mainitsi, on mahdotonta mielyttää kaikkia.
     
  16. Slants

    Slants Gearhead

    näyttely

    joo mielenkiintoinen aihe tämä kuppikuntaisuus muistuu mieleeni jokunen vuosi sitten kun mietittiin tuning sucks-cruisingille nimeä,kyllähän se on vaan silleen että johonkinhan se raja on vedettävä ja minun mielestäni sen voi vetää tähän ja mikä estää muita yrittämästä näyttelyitä ym. järjestää, ja supolle ja muille keep up the good work!
     
  17. Bongo

    Bongo 1st gear

    Re: näyttely

    Nimenomaan eipä paljoa kiinosta tulla jenkillä mukaan cruisailemaan kuten mainitsit niin johonkin se raja on vedettävä.
    Jenkillä taas sattunut pyörähtämään euromiitigissä niin ole tullut rajat vastaan....rajoitteisuus näinkin pienellä paikkakunnalla aika huvittavaa touhua.
    Joo kukanyt haluaa niitä yhden tuhanen kävijän pippaloita kun olisi mahdollisuus suurempaankin mutta yhteenvetona voi todeta että se ei tule Kuopiossa mahdollista kuppikuntaisuuden takia.
     
  18. Damned

    Damned Gearhead

    Re: näyttely

    Mitä juuttaan kuppikuntaisuutta se on jos vedetään rajoja kaluston suhteen? Jos ei haluta sotkea lasikuituammeita ja autoja keskenään niin pakkoko niitä on puoliväkisellä saman katon alle/samaan letkaan ängetä? Aina on pakko tehdä valintoja, ja semmoista kaikille kelpaavaa kultaista keskitietä on turha lähteä etsimään, koska lopputuloksena on laimea kötöstys joka ei miellytä ketään.

    Sano ny vielä kerran "kuppikuntaisuus". I dare you! :poff:
     
  19. Slants

    Slants Gearhead

    joo miks ei kotkan meripäiville järjestetä seuraavan kerran myös farmari messuja yhtä aikaa niin saataisiin kävijä määrät samantien tuhansiin...
    ehkäpä on syynsä siihen miksi ei nämäkään tapahtumat ole yhtä aikaa ja myös on jännä käsite kun halutaan tietyn harrastaja kunnan kalustoa ihan kiinnostuksen vilpittömän innostuksen vuoksi niin heti on täällä formaatilla puhe rajoitteisuudesta mutta toisaalta taas minä ainakin haluan allekirjoittaa tämän rajoitteisuuden omalla kohdallani siis jos joku homma ei kolahda niin se ei kolahda ja jos joku haluaa kaikki auto miehet saman katon alle niin antaapa hänen tehdä niin!
     
  20. Bongo

    Bongo 1st gear

    Re: näyttely

    Nimenomaan kuppikuntalaisuutta.
    Hauskaa nähnä ettei kuitukoppaset roditkaan kelpaisi jos sitä tarkoitat.
    Hassua että näin ääneen lasikuitukoppa cobran replica ja muut kuitikopat kelpaa esille ja letkaan...
    Hienoa on kuuluttaa miten Kuopiossa kuppikuntalaisuus on näinkin voimissaan ja todellakaan ei kannatta etempää tulla katselamaan kun se on nähtävillä jo näin foorumissa.
    Oma kuppikuntalaisuden tukeminen loppuu viimeistään nyt ja säästyypä nekin "eurot" vaikka oman kahvinkeittimen hankintaan tallille.
     

Kerro tästä muillekin!