Harrastusta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 25.9.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

  2. bbford

    bbford Gearhead

    Ihan selvästi.
     
  3. Johtaja

    Johtaja 1st gear

    'Nyky nuorten autoissa ei enää soi räkäinen rock..' ..onneksi kaikki ei ole vielä menneet samalle linjalle :smile:
     
  4. Holley

    Holley Gearhead

    On se harrastusta. Jos rakentaa edes jotain, tajuaa homman vaikeuden. Jos esim. päättäjäksi (=vaikka taloyhtiön hallitukseen tms) tulee tyyppi, jonka elämään eivät autot kuulu MITENKÄÄN, voipi olla suhtautuminen rakenteluun ja autoihin jokseenkin kielteinen. Ja kun tässä ikääntyy itsekin, on touhun tulevaisuudella merkitystä! Sen sijaan kyllä tuning-Golfissa voi olla aivan yhtä v...mäiset jousienvaihtotalkoot tms. kuin mitä wanhassa kunnon Chevy II:ssani ja hallissa kaikuvat kirosanat tahikka rakentelun prosenttisäännöt ovat tuttuja, vaikka mankassa soikin 50cent, eikä Ozzy Osborne.
     
  5. WSE

    WSE 1st gear

    Jep jep. Kyllä se "tuunauskin" on harrastusta... Tosin harmi monessa kun ulkonäköä on mutta konetta ei... Joskus noita on tullut -75 4d sedan Taunuksella kiusattua:) se kun ei ole erityisen menevän näköinen mutta tekniikka ko. yksilössä toista... No, en provosoi mutta kun pitää väen väkisin noitten "tuningien" yrittää ohi vaikka ajelen ihan rajoitusten ylämarginaalilla... Mutta oppia ikä kaikki:)
    Tuota vaan en ymmärrä että ostetaan niin uusi auto kun rahatilanne sallii...
    Vanhoissa on enempi tyyliä ja paremmat mahdollisuudet laittaa... ja samalla rahalla saa jo AUTON missä on myös mahdollisesti jopa MOOTTORI eikä mitään 1,jotain...
    (tietysti Suomen rajoituksille riittää kone kuin kone mutta on se erilaista silti ajaa autolla jossa jotain myös tapahtuu, vaikka ei edes hurjastelisi)
    Mutta kukin taaplaa tyylillään, ja onnellisuushan on tärkeintä.
     
  6. Uakki

    Uakki 1st gear

    joo siitä oikesta musikista voi olla aika monta eri mieltä mutta voisi sitä kuunella myös jotain muutakin kuin rautalanka rokkia se kuulostaa vitun tyhmältä kuuntelisit ees jotai ihmisten musikkia kuten frederikkiä, irwin goodmannia, ripsipirakkaa ja tietysti päivänkakkararalli popia

    kyllä dx lähtee
     

Kerro tästä muillekin!