Hauskoja kilpiä ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Futurage, 23.10.2009.

 1. mke77

  mke77 3rd gear

  _^^^ niin tosiaan salos on BMW-850.....nii ja samas suvus(ellei jopa perhees?) on JR-10 120-sarjan lantikka....eli J.Rannikko....
   
 2. Uoti

  Uoti 2nd gear

  Toi X-5 ei taida olla aito kilpi, sillä eihän vain yksi kirjain ole suomessa mahdollinen, pitää olla vähintään 2 kirjainta ja vähintään yksi numero, mikä ei saa olla 0

   
 3. luppes

  luppes 1st gear

  LUO-50 kiitos pojille jotka kilven toitte.

  - Luppe -
   
 4. raggar

  raggar 3rd gear

  Eestin kilpi näyttää olevan.
   
 5. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  mun cadilakissa ??S-500= varmaankin nascar kisojen mukaan ???

  galaxie 500xl vähän harmissaan kun ko numero ei ole hänen kilvessään...

  olis edes 64--- mutta kun on 59 :rotfl:

  XL-500 olisi komee, mutta tonnille kyllä löytyy parempaakin käyttöä !!!!

  aika paljon pitäisi olla"ylimäräistä" että kilpiin ne pistäisin !

  noh tilasin just ebaystä sellaiset reksiterikilven kromiset kehykset
  yläreunassa 1964, alhaalla (ford-logo) FORD (ford-logo)

  29 taalaa maksoivat vaan, eivät mene tulliiin siiiiis !
   
 6. Putte

  Putte 1st gear

  Samoin yhteen aikaan oli useissa 911 Porscheissa 911 numeroinen kilpai ja itselläni oli 80-luvun alussa Mazda 323:ssa kilpi AME-323.
   
 7. Putte

  Putte 1st gear

  Kun se oli Turussa toi kilpi, niin auton omistaja saattoi hyvinkin olla fatikauppias. :poff:
   
 8. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  ei se silti taida olla ihan oikea..

  en kyl tiedä kuinka siellä saa erikoiskilpiä, mut oon tottunu näkemään viron kilvet siten että numerot ovat ennen kirjaimia..

  ja muutenkin on vähän päälle liimatun oloinen..
   
 9. onre

  onre 3rd gear

  Vanhemmissa kalliimmissa Mersuissa näyttäis yllättävän usein kilven numerot olevan samat kuin mallimerkintä. Maahantuoja juoninut asian näin?

  Niin ja sitten Vanhassakaupungissa oli vielä takavuosina usein parkissa p*skanruskea Talbot Horizon jonka rekkari oli BYL-515.
   
 10. mke77

  mke77 3rd gear

  kyl toi x-5 o ihan aito eesti kilpi.......tai sit joku ajaa "ihan omalla" kilvellä.....mistä noista tietää!! mut tosiaan itekkin olen ton maasturi bemun nähny....
   
 11. jknR

  jknR Gearhead

  Oiskohan ollut -05 tai -06 Bella Italia tapahtumassa oli virolainen musta Alfa Romeo 75 jonka kilvet oli ALFA75, joten kait siellä saa noi kirjaimet ja numerot ihan miten haluaa, kun vaan maksaa.
   
 12. Pyrre

  Pyrre 1st gear

  Tulihan sitä yksi kilpi mieleen. Caterpillarin huollossa on vanhemmissa huoltoautoissa CAT-XXX ja aina numerot peräjälkeen. Enää tai taa olla vain pari hassua jäljellä niistä härveleistä tosin. Jokus kilpi oli vielä mielessä, vaan kun en muista mikä, jossain urheiluautossa se oli, joko ne perinteiset Porschen kilvet, tai jonkun kalliimman japsikipon.
   
 13. vinkkeli

  vinkkeli Gearhead

  ahvenanmaalla ne on tänkin homman vetäny kotiin :(

  sielä saat kilpeen laittaa vaikka mitä,

  monissa takseissa on esim kuljettajan etunimi :x
  ja ei tosiaankaan rajaudu noihin kuuteen kirjaimeen :mad:

  eli oon kade, kai ne vielä on puoli-ilmaisia?
   
 14. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Aikoinaan pääkaupunkiseudulla pyöri Porsche 928, jonka rekkari oli:
  YSI-28... :)

  Samalla reseptillä löytynee varmaan YSI-11, YSI-24, YSI-44 ja YSI-68...

  Esson pääjohtajalle ostettiin aikoinaan erikoiskilpi S-Mersuun: BOS-1 - peilistä kun katseli, niin saman rekkarin saattoi huumorintajuinen lukaista:
  "One Son Of the Bitch..!" :D
   
 15. vinkkeli

  vinkkeli Gearhead

  kof-1
  jotain koffin entisiä pamppuja
   
 16. Pyrre

  Pyrre 1st gear

  Jossain kaljaa kuljettavassa autossa on joko OLV-1 tai KOF-1 tai joku muu vastaava, en tarkkaan enää muista. Mutta tuntuu olevan yllättävän suosittuja firmoissa nuo ostokilvet.
   
 17. SamiL

  SamiL Gearhead

  Suomessa kun on maailman vaurain kansa, niin täällä nieltiin purematta tämä tonnin kiskurihinta naurettavista kun-numeron-kuvittelee-kirjaimeksi-niin-tulee-hassu-sana-kilvistä. Kenenkään ei olisi pitänyt sitä alunperinkään suostua maksamaan, niin ehkä hintapyynti olisi pudonnut kohtuullisemmaksi. Etenkin, kun tällä rahalla ei saa vielä edes kilpeen oikeaa sanaa, kuten vaikkapa Ahvenanmaalla. Mutta kun aina löytyy niitä, joiden pitää pröystaillä, että kyllä minulla ainakin on varaa... Näin on sitten ryssitty taas tämäkin homma.
  Esimerkiksi köyhässä Kaliforniassa oikean sanakilven saa 41 dollarilla ja tunnuksen vuosittainen uusinta maksaa $30. Lisäksi rahat menevät ympäristönsuojeluun eikä puoluetukeen :mad:
  Missä maassa niitä sarvikuonoja asuikaan? :mad: :mad:

  http://www.dmv.ca.gov/online/elp/elp.htm
   
 18. ata

  ata Gearhead

  Tuo YSI-11 on itse asiassa mun työkaverilla valkoisessa 1960-luvun 911-Porschessa. Sitä ennen se oli toisella työkaverilla eli on tuttavapiirissä ollut jo tuolta 1990-luvulta asti, suurimman osan tosin tallissa seisomassa, auton omistaja kun asuu tällä hetkellä about niin kaukana kuin vain voi (Uudessa Seelannissa...). Tuo YSI-28:n olen myös nähnyt livenä, mutta sen omistajaa en tunne.
   
 19. Putte

  Putte 1st gear

  Lassila & Tikanojalla ainakin WC-1 ja WC-2, olikohan useampikin, bajamajojen huoltokäytössä.
   
 20. mke77

  mke77 3rd gear

  pomon yhtiö kumppanilla oli aikanna "korkeasaaren" vanha mersu...ZOO-1

  ja sit veljen omistukses on toyota crown deluxe vm.69 mikä "alkuperäinen rekkari(vanha otteen mukaan) on #¤%!"#%¤#¤¤% :rotfl: :rotfl: kattoos jotain jotain Japanain koukeroi...vanha japanin suurlähetystön auto :rotfl:

  ... ja tähän OT. mul oli 65:nen crowni mis luki otteessa osoite :vanhapappilan tie * ja ammatti : rovasti :rotfl: :rotfl: eli pyhällä hengellä kulkenu toi toyo :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!