Helppoa tämä renkaanvaihto...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja bblock, 10.4.2010.

  1. bblock

    bblock 3rd gear

    Oli tarkoitus vaihtaa Vaniin kesärenkaat nopeasti alle mutta mutta... takarenkaat irti - kesävanteet tilalle ja ei ole todellista:pinnapultit liian lyhyet,mutteri yltää vain vähän kierteelle. Pitää vaihtaa pitemmät pinnapultit,taakse onnistuu suht helposti mutta jos joutuu eteenkin vaihtaa ei paljon naurata. Pelottavinta on se että Vanissa on noi paksummat vanteet ollu alla,ainakin syksyllä myyntikuvissa...ja onneksi ei ollu umpimutterit niin asian näki.
     
  2. nippelit.fi

    nippelit.fi 1st gear

  3. bblock

    bblock 3rd gear

    Joo 5-pulttinen on ja osa pinnapulteista on pitempiä...varmaan joskus vaihdeltu ajattelematta asiaa sen tarkemmin. Stargraftin pinnapultit on muistaakseni pitemmät kun on alunperin vähän paksummat vanteet (ainevahvuutta enemmän keskiössä) Omat vanteet ns."trukkiturbiinit",ulospäin levittävät 15x 8,5" joten ei voikaan olla heikot...
     
  4. bblock

    bblock 3rd gear

    Kiitokset nippelille,ongelma ratkesi suht helposti ja pienten mittailujen jälkeen mutterit laitettu tilaukseen
     

Kerro tästä muillekin!