Hemi Charger-66 raato

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Cocco Bill, 29.1.2013.

  1. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Tuntuis kohtuulliselta. Autoon kuuluva moottori nokalle ja sen verran hommia että saa leimaan eikä yhtään enempää ja ajoon. Onks joku pakko hieroa kaikki kiiltäväksi kuin papin kulli ja samalla muuttaa homma toivottomaksi.
     
  2. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Ei kympin tullimaksu hei paljon ole!!Mutta sehän kuule riippuu minkä hintaiseen ostokseen se ynnätään jos ymmärrät?
    Coccolasta on lyhyt matka Ruotsiin,niinkuin koko Suomesta,riippuu tietty kulkuvälineestä meneekö oikein lentokoneella vai lähteekö jäätä pitkin tallustamaan...
    Täältähän on perinteisesti lähdetty länsinaapuriin hakemaan ehtaa tavaraa ja niitä kultajyviä on päässeet sitten seuraavat käyttäjät maistelemaan muuallakin päin Suomea siihen aikaan kun mitään uustuontia ei ollut keksittykään ja kuulkaa nettiä tai sitä terapialelua nimeltään kännykkä ei ollut kuin kehitysasteella jossain Jaappanissa.
    Eikö ollutkin ankeaa ja siitä vaan eurot peliin VIN hemirojektiin,siis Ameriikaksi:Little less talk,lot more action!
    Case is closed=)
     
  3. GT66

    GT66 Gearhead

    Tuo Pietarsaaren Hemi-Charger meni Ruotsiin ja viimeisin hintapyyntö, jonka siitä näin Ruotsin myyntipalstoilla oli 40 000 euron nurkilla. Charger oli viime kesänä BigMeetissä uudella ruotsalaisomistajalla ja auto taisi tulla omassa luokassaan kolmanneksi. Auto esiteltiin myös viime vuoden lopun yhdessä Power Magazinen numerossa. Harmi, että se meni Ruotsiin sillä se on hieno ja harvinainen yksilö. Toivottavasti näin ei käy tämän projekti-Hemin kanssa vaan se löytäisi suomalaisen omistajan, joka laittaisi sen kuntoon. Alkuperäisiä erikoisversion muskeleita ei Suomessa liiaksi ole oli ne sitten "matching numbers"- yksilöitä tai ei.
     
  4. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Rotta hemi olis siisti! Leimakuntoon ja teknisesti muutenkin napakaks ja jämäkäks, mutta ulkoisesti juurikin tuo luukki. Tietysti sopivan leveet peltivanteet ja stance kohalleen. Ja sit vaan hanaa ja nautiskelis ajosta..
     
  5. bdr529

    bdr529 1st gear

    Klassiset muskeliauto - ja varsinkin alkuperäiset hemit - alkaa kaikki olla steriiliksi entisöityjä. Useamman kymppitonnin autoon ei kuulu enää huumori.

    Vaihteeksi sellainen muistatko-vuoden-78 perinteinen american-car-show-tikkurilan-jäähallin-parkkipaikka -look perä ylhäällä ja stars-n-stripes -maalauksilla olisi tietenkin hieno.

    Tai sitten 70-luvun alun "autoharrastaja" jolla olisi rallihenkeen pisarapeilejä, lisävaloja ja ruututeippiä. Tupakkafirmojen mainostarroja ("Colt iskee miehen katuun") ja kromattu pakoputkenjatke. Lampaantalja istuinpäällisenä sekä muoviset pölykapselit jotka epätoivoisesti yrittää näyttää aikansa erikoisvanteilta. Kuskilla viikset ja pulisongit!
     
  6. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Harjunpään HEMI Cuda on aika kaukana pumpulikuosista ja hyvä niin.
     
  7. JariV

    JariV 2nd gear

    Olishan se hienoa omistaa orkkis Hemi-auto. Mutta kun tosta vehkeestä puuttuu se oleellinen ja paljon muutakin. Mulle toi olis vaan yks projekti muitten projektien joukossa. Ja hinta sen mukaan. Lisäks vielä kuten edellä jo sanottiinkin, toi on mulle yks Moparin epäonnistuneimmista kopista, pirun ruma. Vaikka viidellä tonnilla sais niin jäis myyjälle. Volvo 5.7:n kanssa samaa mieltä tyylistä, olis kiva nähdä entisöimätön Hemi-auto liikenteessä.
     
  8. Näkisitpä auton nykytilan,et tunnistaisi.No pääsiäisenä näet.
     
  9. PasiR

    PasiR Gearhead

    Toi on yksi hienoimmista B-koreista, muistan aina kun junnuna tuli kuolattua punaista tollasta Kirkkonummi-Espoo -akselilla. Se oli 383-auto mut Hemillä kans.
    Onhan tolla hintaa mutta aito hemi-auto, se vaan on se "juttu" joillekin.
    Ajokuntoiset aidot hemihuussit on täysin omissa hinnoissaan, entisöimättömät vielä kauempana.
     
  10. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Toi korimalli on aika lailla mielipiteitä jakava. Mä en aiemmin ymmärtänyt ton hienoutta, 68-70 oli paljon hienompi. Nyt on silmä tottunu ja toi 66-67 alkaa olee myös tosi makee.

    Esim tän näkösen tekis uudella hemillä ja vetelis kesät talvet pallot tulessa:
    [​IMG]
     
  11. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Olispas se hienoa nähdä. Oishan tossa jo syytä raahautua isolle kirkolle saakka.
     

  12. Tule ja hämmästy
     
  13. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    tuossa volvo 5.7 n kuvassa tuo näyttää ihan makealta,vaikka aikaisemmin pitänyt melkein rumana :soosoo:

    ja kelpasihan tuollainen shaahillekkin kun oli suomessa joskus vuonna kiva ja keppi käymässä :rotfl:
     
  14. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Niinkai se sitten täytyy. Viimeksi kävin Teemun Superbirdin takia. Ja onpahan hyvä syy olla raahamatta omaa kasaa paikalle.
     
  15. JariV

    JariV 2nd gear

    Mikset tois omaa autoas näytille? Saisithan sä junaliput itelles ja autolle plus hotellit, safkat ja piletit järjestäjiltä. Plus me etelän pojat saatas lisää katottavaa. Kaikki voittaa siinä kun tuot autos näytille. Plus me juodaan sut pöydän alle... :D
     
  16. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Jotenkin muistuis mieleen huhu että Harjunpään hemi ois ollunna menossa entisöintiin, eikä se nyt tosiaan ollu kyllä ruma ilman entisöintiäkään.
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    On muuten tällä hetkellä entisöinnin alla ja esitellään MR-kuntoisena American Car Showssa.
     
  18. Herje

    Herje Double Gearhead

    Tää ois kyllä hieno tuossa asussa :D
    Kunnon strokeri hemi+ manuaali ja pitkiä mustia viivoja pitkin kylää 8)

    Kiva ois huudattaa pussihousuja, juu ihan orggis hemi ja EI entisöidä :poff:
     
  19. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    ...ja puolikaaret sisälle ja karvanopat roikkumaan!
     
  20. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Onko auto varmasti esillä ACS:ssä? Vois alkaa varaileen lentolippuja jos näin on.
     

Kerro tästä muillekin!