Herkules paineilmakompura

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja JYN85, 16.4.2009.

 1. Holley

  Holley Gearhead

  Lohkoneuvos: vuosi mennyt, kuinka on uusi kompressorisi toiminut?
   
 2. Lohkoneuvos

  Lohkoneuvos 1st gear

  Ei ole ollut mitään ongelmia. Siellä se takavarastossa jauhaa. Pidemmissä suorahiomakoneen käytöissä voisi toivoa, että potkua riittäisi pidempiin vetoihin. Toisaalta ihan hyvä välillä katsoa välitulosta ja antaa laitteen kerätä potkua. Tallissa on ollut nyt talvella lämpöä 5-17 astetta.

  Näin pidemmän ajan päästä katsottuna ainoaksi eroksi voidaan sanoa aikaisemmin Herculeksen ylipaineventtiilin korjaus ja lopulta muista syistä tapahtunut laitteen hajoaminen. Uusi laite on ollut luotettavampi, mutta en ole missään vaiheessa pannut merkille sen huomattavaa ylivoimaisuutta aikaisempaan nähden, ehkä aika kultaa muistot.
   
 3. Chevy350

  Chevy350 1st gear

  Vieläkö täällä 25L halpikset räpättää ?

  Sellainen ominaisuus omassa vehkeessä että heittää öljyä jostain kohtaa
  pihalle, mutta en millään ole saanut selville että mistä se tulee.

  Tuolla täytyy olla joku tyyppivika mistä se öljy tirraa, kun vaan sattuis tietään että mistä,
   
 4. omavalmiste

  omavalmiste 3rd gear

  Mulla lähti 3 pyttyinen Herkules takuukorjaukseen 2v5pv ikäisenä, kun painekytkin meni rikki :( käynnin loppuessa (kevennys?)venttiili jää auki ja päästää kaiken paineen säiliöstä ulos
  Laite ollut takuukorjauksessa nyt n.viikon
   
 5. Lohkoneuvos

  Lohkoneuvos 1st gear

  Re:

  Tästäkin kalliimmasta paskoontui joko ihan itsestään tai vähän avustettuna paineensäädin. Ostettiin Biltemasta uusi säädin ja taas funkkaa. Öljyt on kerran vaihdettu, vaikka ei vanhatkaan miltään askartelukaupan kimaltelevalta hileliimalta näyttänyt. Suurimmat murheet paineilman kanssa on, että kompressori jää yksinään päälle talliin ja/sekä paineilmalinjojen pikaliittimet vuotavat.
   

Kerro tästä muillekin!