Hienoa EU

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja vette427, 21.5.2009.

 1. Cheyenne

  Cheyenne 1st gear

  Ja melkeinpä huonoin valikoima mitään varsinaiseen autoiluun liittyvää tuotetta... Puhumattakaan mistään "pika-korjaukseen" liittyvistä osista/ tarvikkeista. :poff:

  No "korjaus-sarjaa" kyllä saa erikokoisissa pakkauksissa :rotfl:
   
 2. Tuukka

  Tuukka 1st gear

  Tän mää oon sanonu jo monta kertaa, ABC-asemat ei oo HUOLTOasemaa nähnytkään. Ei sieltä saa mitään perus-osia, esimerkiksi laturin remmiä eikä pysty esimerkiksi paikkauttamaan rikkoutunutta rengasta. Mutta joo, kyllä sinne kahville ja syömään pääsee mihin aikaan hyvänsä vuorokaudesta ja voi tankata autoa ja reissussa vieraalla paikkakunnalla niiden mainosvalopylväät loistaa kilometrien päähän
   
 3. Got hemi

  Got hemi 1st gear

  Nojoo... ABC-Liikennemyymälät :rotfl:
   
 4. rane58

  rane58 Double Gearhead

  Nimimerkki "idiot"? On käynyt savustamassa ABC-asemia... :poff:
   
 5. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Heh, heh, ostin vianoorista tai euromasterista käyttökikkareeseen yhden uuden renkaan hajonneen tilalle (halvin mahdollinen). Äsken pyörittelin rengasta ja siitäpä indoneesialaisesta renkulasta ei löydy sitä maagista E-merkintää. DOT löytyy...
   
 6. Rockmaple

  Rockmaple Gearhead

  Mulla on mönkkärissä (Suzuki Jimny) vuoden vanhat 215/75 x 15 Mud-Terrainit. Niissä lukee E4 ympyrän sisällä, se on kai se paljon puhuttu E-merkintä. Voihan tietysti olla, että tommoset kottikärrynpyörän kokoiset rankaat metelöi sen verran vähemmän, ettei ne häiritse sofistikoituneen Eurokansalaisen nuottikorvaa.
   

Kerro tästä muillekin!