Hiilaripullo ja paineentasaaja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja buick87gnbl, 28.2.2024.

  1. buick87gnbl

    buick87gnbl 2nd gear

    No mites, onko tommosilla enään arvetta kenellekään, eli hiilaripullo joku 25 kiloa ja harrisonin tai joku paineentasaaja? Kuha kyselen.
     
  2. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

    hiilidioksidi niinkuin hitsaukseen? sellainen on ollut kempin 163s perintökoneessa kiinni kohta kait 50 vuotta ja hyvin ollaan pärjätty.
    Jos pullosta on leima vanha niin voi olla siijasii kannattaako ottaa valmis leimattu vanhasta sammutinpullosta tehty tilalle.
     
  3. buick87gnbl

    buick87gnbl 2nd gear

    En nyt ihan tarkkaan saanut selville mitä tarkoitit, mutta pullo on tehty varmaan jostakin muusta kaasupullosta ostettuna tasaajineen sammutinhuollosta.

    En halua opastaa ketään kuinka sitä käytetään ja mihin tarkoitukseen ja kuinka kannattaa ja mitä. kuhan kyselen. Semmosta.
     
  4. f34

    f34 Double Gearhead

    On
     
  5. buick87gnbl

    buick87gnbl 2nd gear

    Jep ja noin. Pistän si myyntiin jossain vaiheessa myyntipalstoille , kuha saan vinkkejä jostakin maailmasta hintapyyntiasiaan.
     

Kerro tästä muillekin!