Historic Grand Race 18.-19.8.2012, Ahvenisto, Hämeenlinna

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 25.4.2012.

 1. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Tuolta kaikki oleellinen ko. viikonlopun tapahtumasta:

  http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=230930

  MG-klubilaisilla mahdollisuus osallistua harrasteparkkitalkoisiin (sisäänpäästettävien harrasteajoneuvojen toteaminen vähintään 25v vanhoiksi, liikenteen ohjaus ylätasanteella), jossa viikonlopun etuna on varikkolippu (pääsy myös kisan aikana varikolle), kisan virallinen t-paita, sapuskat kenttäkeittiöstä la-su ja mahdollinen majoitus n. 20 km:n säteellä Hämeenlinnasta (viime vuonna Hotelli Petäys, mutta paikka saattaa vaihdella tilanteen mukaan). Lisäksi lauantaina on ohjelmassa talkoolaisille ja kilpailijoille Grand Party radan varikolla klo 19-21, jossa nautitaan paellasta tms. sapuskasta keran parin juoman - prosenteilla tai ilman. Siitä on mukava suunnistaa Hämeenlinnan yöelämään ja sitten pirteänä sunnuntaiaamuna talkoisiin klo 9.00... :D

  Petri ja Tuula = Oulun osaston aktiivit kahden vuoden kokemuksella, ovat käsittääkseni jo ilmoittautuneet viime vuonna, joten tarjolla on vielä pestiä 2-4 hengelle. Ja esim. apukuskin ei tarvitse olla kerhon jäsen, kunhan osallistuu talkoisiin. Japsistaroilta lienee tulossa myös apuja (2-4h), joten suuremmalla porukalla kaikilla on aikaa nauttia kisasta ja harrasteparkista sekä paraatista omalla ajoneuvolla radalla.

  Ilmoittautumiset suoraan minulle: HistoricGrandRace (ät) gmail.com (poista välit ja sulut, lisää @ ät:in tilalle) tai puh. 041-7706088 / Jouni.

  Nopeat syövät, hitaat eivät! Älä jätä ainutlaatuista tilaisuutta käyttämättä.
  Kaikki, jotka ovat Historic Grand Race:ssa käyneet, ovat ihastuneet tapahtuman monipuolisuuteen ja ovat vain ihmetelleet, että miten ovat aikaisempina vuosina missanneet tämän megatapahtuman, joka on kuin parannettu painos Eltsun ajoista!

  Jos et pääse talkoisiin, niin tule ainakin kisaturistina seuraamaan tapahtumaa. Yli 25v harrasteajoneuvolla pääsee harrasteparkkiin pelkällä kisan pääsymaksulla (la 8e, su 10e ja koko viikonloppu 15e, alle 12v ilmaiseksi vanhemman seurassa).

  Uudemmilla moottoripyörillä paikoitus alemman katsomotasanteen tuntumassa ja uudemmat siviiliautot paikotetaan Poltinahontien varteen tai Pulterin kentälle, Meijerikatu 1.
   
 2. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Re: Historic Grand Race 18.-19.8.2012, Ahvenisto, Hämeenlinn

  Nostetaanpas tätä tapahtumaa vähän ylöspäin eli runsaan viikon päästä tervetuloa kaikki britti-henkiset nauttimaan Ahveniston atmosfääristä.

  Grand Racen sivuilta lisäinfoa ja mm. n. 160 ennakkoilmoittautuneen lista:
  http://www.historicrace.fi/HGR12/HGR12.html

  Mainittakoon pienenä herkullisena yksityiskohtana, että Ruotsista on tulossa Ford GT 40 ajamaan Ahvenistolle, joten paikalla on näillä näkymin 2 kpl Fordin legendaarisia tuotteita. Toinen kilpailun johtoautona ja toinen kilpailemassa... :eek:

  Kahdelle innokkaalle talkoolaiselle olisi paikka harrasteparkin sisäänajon ja itse parkin valvonnassa tarjolla. Homma on helppo ja tapahtumaa pääsee myös itse seuraamaan runsaasti, kun miehistöä kierrätetään sopivasti. Edut ovat huomattavat: -varikkolippu koko viikonlopuksi, kisan T-paita, sapuskat kenttäkeittiöstä päivittäin ja tarvittaessa pitkämatkalaisille majoitus n. 25 km sisällä. Legendaarinen Grand Party on varikolla lauantaina n. klo 19-21, jolloin HRF ry tarjoaa iltasapuskat ja pari juomaa.

  Talkoolaiset saavat tuoda myös asuntovaunun tai -auton halutessaan tai vaikka yöpyä omassa teltassa Ahveniston harjulla yöväijyinä toimivan Kawasaki-porukan kanssa. Paikka on sikäli mainio, että varikolla voi käydä aamulla suihkussa ja kahvila sekä WC:t ovat lähistöllä eli alemmalla katsojatasanteella. Järjestely on logistisesti helppo, jos Grand Party on mennyt pitkäksi ja aamulla ei viitsisi ajaa... :lol:

  Yhteydet suoraan:

  HistoricGrandRace (ät) gmail.com
  tai 041-7706088 / Jouni

  Etusija molempina päivinä paikalle pääseville...homma alkaa lauantaina klo 09.00 ja sunnuntaina samaan aikaan.
   
 3. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Re: Historic Grand Race 18.-19.8.2012, Ahvenisto, Hämeenlinn

  Lauantaina oli hieno ilma ja illalla Grand Partyssa soitteli elävä bändi ihan kelvollista musaa läskibasson, kitaran ja rumpujen voimin. Talkoopihvi oli kastikkeineen suussasulava ja juomat huurteisia... 8)

  Sunnuntaina hieman ripsautti vettä, mutta harrasteparkki oli täysi siitä huolimatta.

  Tuolta voit vilkaista, että mistä jäit paitsi, jos et piipahtanut Ahvenistolla:

  http://www.hs.fi/videot/1329104646342?k ... tot&sivu=1

  Punainen MGB:kin on tarttunut Hesarin videolle...
   

Kerro tästä muillekin!