holts wondarweld?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jorkkeri72, 4.12.2016.

  1. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    lohkonkorjausaine,onko joku testannut palaneen kannentiivisteen korjaukseen?
    luin ohjeesta ettei sovellu putkikoneeseen.
    ilmeisesti siksi ettei putket jumitu?
    kyseessä olisi alumiinilohkoinen putkikone jossa peltinen kannentiiviste joka vuotaa hiukan syylärin suuntaan vaan ei toisinpäin!
     
  2. rb

    rb Double Gearhead

    Jos sylinteripaine pääsee syyläriin, niin se on game over.

    Toisin päin joku bar leaks voisi vielä auttaa.
     
  3. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    Kyseisellä aineella paikkailin kannentiivisteen naulapäästä. En tosin ajellut kun loppukesän joten kestävyydestä pidemmässä käytössä en osaa sanoa, mutta pääsi sillä ajokauden loppuun. Lähtee muuten mielenkiintoinen metakka kun paikkaillessa joutuu konetta käyttämään ilman tulppaa...
     
    DX tykkää tästä.
  4. pajapiru

    pajapiru 3rd gear

    yhden ehtoopuolella olevan mondeon tuolla pelastin kun nestettä katos ja höyryä tuli putkesta, ainakin se yhden kesän kesti.
     
  5. Beryl

    Beryl Gearhead

    Ei ainakaan pelastanu sevyn konetta kun kakkospyttyyn alko nestettä vuotamaan. Siis aivan tyhmää, vaan kymmenen vuotta vuoti ulospäin, ei siinä nyt mitään mutta nyt sitten antautu jo toiseenkin suuntaan. Kyllä se pullollinen sinne pyöritettiin ja uuet nesteet ja kaikkee mutta pytyssä ne mehut on. Talvella kone auki.
     

Kerro tästä muillekin!