homepilkut kattoverhoilussa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja raceman, 2.11.2007.

 1. raceman

  raceman Gearhead

  millä aineella sais kattoverhoilun puhdistettua,katossa on kiiltävä pintainen valkoinen kangas joka on nyt mustia pilkkuja täynnä.kuulin jostaki että venepuolella olis jotain kemikaalia.antakaa puhdistus vinkkejä
   
 2. TS

  TS 1st gear

 3. Flea

  Flea 1st gear

  Kokeileppas ihan esim. Tikkurilan (tai vastaavan) homepesu ainetta. Saa varmaan kaikista rautakaupoista. Voi olla hyvä kokeila ensin johonkin näkymättömään paikkaan.
   
 4. jenkkijuuso

  jenkkijuuso Gearhead

  Ei siihen mitään erikoisempia ainehia tarvii kloriitilla lähtee,tai ainakin dartista lähti.
  Vettä ja kloriittia sopivasti sekasin niin hyvä tulee ja huuhtele kanssa
   
 5. 4x4_76

  4x4_76 1st gear

  Toimiiko sama turvavöiden kanssa, vai etsinkö suosiolla homeettomat?
   
 6. audiq

  audiq Gearhead

  Eikös turvavyöt puhdistu ihan vaan kostealla rätillä, jossa vähän jotain pesuainetta. Turha niitä vaihtaa, jos muuten ovat kunnossa.
   
 7. kad_boost

  kad_boost Gearhead

  vettä ja mäntysuopaa,käy kattoverhoiluu ja turvavöihin ym. löytyy joka kaupasta ja melekee joka kodistaki :D
   
 8. 4x4_76

  4x4_76 1st gear

  Pitää kokeilla. Ei viittis sijottaa yhtään ylimääräistä tuohon Volvon rotteloon, kunhan saa leiman ja pois nurkista niin hyvä.
   
 9. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  ite pesin homeet pois kattoverhoilusta painepesurilla. lähti ihan hyvi.. ainoo ongelma oli ku tein sen syksyllä ja unohin sen pihalle kuivumaan viikoksi mattotelineelle ja kun menin tarkistamaan kuivumisprosessia niin oli kattoverhoilu hävinnyt ja lumetkin jo osaksi sataneet... verhoilu löytyi sitten vissiin kuukauden päästä kun lumet suli pihanperältä :rotfl: tuli viimesen päälle puhdas :poff:
   
 10. Rässi66

  Rässi66 3rd gear

  Olisit vähän lähempänä, niin pestäs kuivahöyryllä pois...
   
 11. oh1gcg

  oh1gcg 3rd gear

  turvavöistä lähtee esim etikalla erittäin kivasti nuo homeet. katosta lähtee mm höyrypesurilla ja vastaavilla laitoksilla.
   
 12. Pietsi

  Pietsi Gearhead

  Täytyy kokeilla noita vinkkejä. Meni aspenin penkit vähän kirjaviksi talven aikana. :rotfl:
   
 13. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Toi tikkurilan kama on toimivaa ja hintakin on kohdillaan, kun yhdestä purkista tekee ainakin 20 starpraitti "annosta". Noi kyllä valkaisee myös aika tehokkaasti.
   

Kerro tästä muillekin!