HoR Street Race 2005

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja arzi, 21.5.2010.

  1. arzi

    arzi Gearhead

    Viritellääs vähän keskustelua - kuka muistaa tällaisen hienon tapahtuman?

    [​IMG]

    Linkitin kisakutsun myös kerhon nettisivuille Kuvat-osioon.
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, noi oli ne Suomen nopeimmat kisat, loppu ennenku alkoikaan :rotfl:

    Mut jos muistan oikein (tai yleensä taas mitään :poff: ) niin taidettiin me ajaa kuitenkin sit illalla aika monta lähtöä tuolla Rokkibaarissa 8)
     
  3. Nina

    Nina Gearhead

    Joo, tapahtumaa ei edes ollut, kun ei sille sitten saatukkaan järjestämislupaa. Sillon tuhma poliisisetä otti pattiin, mutta ehkä hää osas kuitenkin hahmottaa tilanteen meitä paremmin.
     
  4. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    Jeah, iso antero osas hahmottaa mukamas paremmin kun kuusaan ja Kouvolan palopäälliköt jotka suostuivat kyllä ja lupasivat jopa auttaa järjestelyissä, kyllä tää muistetaa....tul tästä anteron kans puhelimessa jänkättyy kymmeniä minuutteja...
     
  5. arzi

    arzi Gearhead

    Ajattelinkin että surmaerkki saa tästä kunnon värinät.. 8)
     

Kerro tästä muillekin!