Hot American Cars 21.5.2022 Ideapark, Lempäälä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 23.4.2022.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Vehicle ry järjestää Lempäälän Ideaparkin keskusaukiolla jo 5. kerran Hot American Car -harrasteajoneuvonäyttelyn lauantaina 21.5.2022. Autoareenalla esittäytyvät harrasteautojen merkkikerhot. Ulkona harrasteajoneuvoparkki sekä Rompetori. Näyttelyssä tulee olemaan hienoja Rod-, muskeli-, siipi- ja euroautoja. Näyttelypäivä on kerännyt Ideaparkkiin yli 25 000 kävijää.

    Tule myymään Rompetorille klo 8-18. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä eroon käytetystä, vanhasta, käyttökelpoisesta "romppeesta" helposti ja edullisesti. Hot American Car Show tarjoaa sinulle tuhansien kävijöiden kohderyhmän. Mukana mm. nippelit.fi ja useampi harrasteautojen merkkikerho.

    Osallistumishinnat: Myyntipaikat myydään ilmoittautumis- ja saapumisjärjestyksessä lauantaina 21.5.2022 alkaen klo 7.00. Rompetorin myyntipaikat 10 €/parkkiruutu Lisätietoja tekstiviestillä tai WhatsApp:illa numerosta 0400 835 998 tai sähköpostilla osoitteeseen vehiclery@gmail.com

    https://www.rompetori.info/tapahtum...-lauantaina-21-5-2022-lempaalan-ideaparkissa/
     
    malvasto tykkää tästä.
  2. Marklin

    Marklin Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!