Hot Wheels Jyväskylä autonäyttely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja neppari, 9.1.2005.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. Selli

    Selli Gearhead

    Vai että muskelia..eiköhän siinä ole tarpeeksi muskelia ku raahaa oman ruhon tuonne alueelle ;) (puhun nyt itsestäni)
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    VOI MAHOTON REMU JA KAIKKI........ !!!!!!!!!!!!!
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    vai on se liimatainen niin chevy poikia että pelekkiä letukoita olis...
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos kaksi ekaa on jkl:n autot niin kertoo paljon mitä on tulossa... vielä yksi 57 chevy ja perus lintta autot niin se on siinä. Kaippa siihen näyttelyn voisi saada tapahtumaan sopivia (näyttely) autoja?
     
  5. neppari

    neppari Gearhead

    Ja sitten on hyvä kun "Vieraat" rupeavat kommentoimaan nimettömänä näyttelyä jonka täydestä kokoonpanosta ei ole vielä mitään tietoa.

    Fiksua olisi kommentoida ihan omalla nimellä. Mutta toisaalta eihän sitä voi kauhalla vaatia jos on lusikalla annettu.

    Mikäli kyseisellä "Vieraalla" on parempia ehdotuksia näyttelyyn tuleviksi autoiksi yhteistietojen kera. Minuun voi ottaa yhteyttä.

    t kiia tarkiainen näyttelytoimikunnan sihteeri
    kiia.tarkiainen@luukku.com
     
  6. Dart_67

    Dart_67 1st gear

    Jokaisellahan on tietty omat mieltymykset....Mut aivan mahtavaa että on tulossa kuitenkin näyttely,jolla on kysyntää!!!!Ja vielä se etää järjestävä kerho ei ole mikään järjettömän suuri!!!
     
  7. janimm

    janimm Gearhead

    Eiköhän sinne tule sellaisiakin jotka miellyttää Nimetöntä. Tervetuloa vaan katselemaan... :odroll:
     
  8. kole

    kole 3rd gear

    hot wheels jyväskylä

    Ensinnäkin helekutin hienoa että saadaan tännekkin tämäntason tapahtumaa. Kiinnostas kuitenkin tietää se että pyydetäänkö näyttelyyn kikottimia vai saako sinne tuoda kuka kerkee :lol: .Ei sillä että olisin sinne tuomassa vaimon turbonissanluupäätä :oops:
     
  9. AteV8

    AteV8 Gearhead

    No ei kai se nyt ihan 100% muita merkkejä tuomitse, mut sellanen käsitys miehestä on että chevyt on must.

    Btw, kelpaiskohan näyttelyyn muuan projekti auto joka taatusti kiinnostas yleisöä?? Tosin lähinnä sen takia että se herättää lähinnä pahennusta tai vähintäänkin jonkin sortin hämminkiä... :rotfl:

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=42497
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Iltabileet Kippurahännässä by Remu & Hurriganes

    Tosiaan Ganes osasto kasvaa kasvamistaan ja siitä kevväämmällä vielä enemmän. Nyt jo sovittuja ajoneuvoja paikalle tulessa vanha keikkabussi Scania 65 ja avo caddy 71 (hurrygames), Cissen Buick, 54 Roudrunner Caddy (mikäli ei ruveta entisöimään nyt keväällä) ja haussa on Cissen 65 Barracuda ja HD.
    Ja tavara puolelta tulee sellaisia helmiä ettei niitä ole nähnyt kukaan koskaan ja missään. Löytyy ennen julkaisematonta keikka materiaalia jne jne.
    Syy kirjoitteluun oli että illan keikalle kannattaa tosissaan varata liput ennakkoon. Lippuja tulee myyntiin ainoastaa 300 kpl ja niitä on jo mennyt huomattavan paljon. Hintaa kupongilla 12 ekee ja varaukset multa ja liput saa sitten tosiaan näyttelypaikalta. Textarina varaukset myös.
    Tässä tällä erää mutta tarkempia tietoja vielä myöhemmin.
    t. Taikaviitta 0400-507485
    ROCK`N`ROLL ALL NIGHT LONG
     
  11. neppari

    neppari Gearhead

    Siis minä olen se joka näitä autoja sinne näyttelyyn valkaa. Tarkoitus on tehdä tasokas näyttely, jossa on mahdollisimman laajasti erillaisia harrasteautoja, jotta sillä olisi myös seuraavina vuosina mahdollisuuksia, eli pelkkiä linttoja ei näyttelyssä tule olemaan.

    Ja koska tämä on pitkästä aikaa ensimmäinen näyttely Jyväskylän alueella niin kustannuspoliittisista syistä on pakko käyttää mahdollisimman paljon paikallista kalustoa. Tietysti mikäli joku näyttelytähden haluaa tuoda vaikka Rovaniemeltä niin matkakustannuksia voidaan kompensoida.

    Hyviä ideoita näyttelyyn tulevista autoista voi yhteystitojen ja mahdollisimman uusien kuvian kanssa laittaa sähköpostitse alla olevaan osoitteeseen. Suomen maa on varmaan täynnä hyviä ja laadukkaita autoja joista kaikki ei tiedä. Ja yrittänyttä ei laiteta. Aina kannattaa kokeilla.

    t kiia tarkiainen
    näyttelytoimikunnan sihteeri
    kiia.tarkiainen@luukku.com
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tapahtuukos se Kippurahännän lippujen varaaminen soittamalla Taikaviitalle? Mulle ja puolisolle yhdet varaukseen heti, kiitos. Pannaanko siihen naapurustossa sijaitsevaan harrastetalliin ilmo? Entäsjatkot, ihansilleen myöhään/aikaiseen ja isolla?
     
  13. PauliP

    PauliP 1st gear

    Niin, se olin minä (joka unohti kirjatua) tuo edellinen.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ganes in JKL

    Viime jutun jälkeen on tullut varauksia enemmän kuin laki sallii ja nyt oikeasti kuponkeja on vielä jäljellä about 150. Eli nopeat syövät hitaat ja niinkuin sanottua, näin laaja Ganes vääntöä ei ole vielä koskaan tehty Suomessa ja tullaan koskaan enään tekemäänkään. Siis jos kiinnostaa tulla jatko partyhin, soittelua tähän suuntaan ja pidetään hyvät hyppelyt.
    t. Taikaviitta 0400-507485
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    pientä korjailua aikaisempiin kirjoituksiin,sekaannusten välttämiseksi.

    -acc:n hot wheels kinkeriin ei tule näytille yhtään linttaa.
    -remun ja bändin iltakeikan järkkää ohjelmatoimisto ja kippurahäntä(hurriganes vastaava taikaviitan johdolla).
    -acc ei järjestä näyttely bileiden jatkoja millään lähialueen harrastetallilla.

    sen sijaan acc järjestää hot wheels shov:n niin hyvin kuin osaa ja väitän että sehän osaa kun vaan keskitytään olennaiseen eikä ruveta äkkäilemään täällä keskustelupalstoilla.

    lipunhinnat ja muuta lisäfaktaa tulee piakkoin.

    petri liimatainen(paatunut chevy poju)
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eikö jyväskylän talliporukat kuulu acc:hen vai mikä mättää? Pitäishän jatkot jossain järkätä??? :eek:
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    ja ne lipunhinnat olis seuraavat.

    -aikuiset 8euroa
    -alle 12v 5euroa
    -perhelippu 2aikuista+2alle 12v lasta 20euroa

    ihanan kallista
     
  18. RG Racing

    RG Racing 1st gear

    no on kyllä perkelleen kalliit liput, toivottavasti ei joudu maksaa jos on autoo tuomassa näytille... :odroll: jospa ees kerkeen saada sitä kasaan, nimittäin se on pilkottuna osiin tallin lattialle...
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tämmänenkin löyty talviajokeskustelusta:
    Itse toimin Hälläpyörä markkinoiden vastaavana ,1.5-05 Hämeenlinnassa (Wapunpäivä) Rinkelinmäen Jäähallilla klo 8-15.00, pyrimme informoimaan tapahtumasta mahdollisimman laajalla sektorilla. Tapahtumassa on perinteinen Rompetori ja Wanhojen autojen näyttely. Viime vuonna esillä oli myös paikallisten jenkkiauto harrastajien kalustoa, moottoripyöriä, maamoottori näytöksiä, 12 kpl vanhaa raskaankaluston entistettyä ajokkia, sekä jäsentemme kalustoa vuosisadan alusta alkaen. yhteensä näytillä oli 72 erilaista ajopeliä ja erillisessä harrasteajoneuvoparkissa kävi päivän aikana arviolta n. 400 eri harrasteajoneuvoa, joten nähtävää riitti. samalla hyväksi havaitulla ja kiitostakin saanella formulla pyrimme jatkamaan. Näyttely ja rompetori ovat sisätiloissa ja ulkopuollla kirpputori sekä sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä harrasteajoneuvoparkki. Merkatkaahan kalentereihin tapahtuma, onhan Wappu perinteinen ajokauden avaus, suunnaksi siis Hämeenlinna ja Hälläpyörämarkkinat. Pääsyliputkaan tuskin nousevat esteeksi, vain 3€/hlö ja lapset vanhemman mukana ilmatteex, siis pehelippu vain 6€. Tervetuloa. Jos haluat asiasta lisä infoa, saa soittaa 040-8279 555

    Luulinmpa ensin, että tässä oli puhe jyäskylän vapusta, mutta Hämeenlinnassahan tämä ja lipun hinnatkin on kohtuulliset. Taitaa vappucruisailu mennä etelään?:cry:
     
  20. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Hälläpyörämarkkinathan ovat enimmäkseen mobilistihenkisille harrastajille suunnattu tapahtuma ja Jyväskylän vappucruising taas perinteinen jenkkiautohäppening. Minä en kertakaikkiaan näe miksi nämä tapahtumat olisivat jotenkin toisensa poissulkevia?

    Sitäpaitsi vappucruisingejahan on järjestetty perinteisesti ympäri maata ja aina jokaiseen on löytynyt väkeä, mikäs nyt sitten tilanteen mullistaisi... ei se Jyväskylän vappucruising siitä mihinkään muutu, että muuallakin cruisaillaan.
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!