huohotin säiliö

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja duster70, 26.3.2008.

 1. duster70

  duster70 1st gear

  Säännöissä lukee:

  1:13 HUOHOTTIMET JA HUOHOTINPUTKET
  Pakolliset ryhmäsääntöjen mukaan. Sallittu kaikissa ryhmissä. Mikäli käytetään, täytyy olla johdettu kiinteästi asennettuun säiliöön, jonka tilavuus on vähintään 3.75 litraa(paitsi mikäli mainittu ryhmäsäännöissä). Säiliö on oltava väliseinitetty siten, että se estää öljyn joutumisen radalle. Huohotin/huohotinputki on oltava molemmista päistään mekaanisesti varmistettu (nippuside ei kelpaa) liittimeen ja liittimet lukittu molemmista
  päistä.

  Eli street autoissakin tarvis olla joku hieno säiliö sit mut mites noin käytännössä että minkälaiset säiliöt on kelvannu? ku ei taida kaljatölkki kelvata :lol:
   
 2. gremlin

  gremlin 3rd gear

  Usein on kaytetty jotain litran Lasol(tjs) muovipulloa. En kylla muistas tommosta 3.75l sailiota kellaan nahneeni naissa katukapinoissa.
  Saakos muuten noin isoo kalja purkkia mistaan? Huono jos putoo kisan kesken ja mennee hukkaan niin kauhee homma mekaanikoilla hoitaa uus purkki :rotfl:
   
 3. ftp

  ftp 2nd gear

  Olihan niitä 5 l oluttynnöreitä joskus Alkossa myynnissä ja oikein hanan kera... 8)
   
 4. jussi308

  jussi308 1st gear

  j

  Lidlistä taitaa saada sen 5 litran GrafenWalder tynnyrin halvemmalla. :rotfl:
   
 5. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Kyllä meillä ainakin on ollut aina sääntöjen mukainen gallonan huohotinsäiliö, eli normi 4L öljypurkki johon letkut menee. Vähän ristiriitaselta ainakin katuvessassa tuntuu toi vaadittava litran jäähdyttimen ylivuotosäiliö, ja neljän litran hohotinsäiliö. Eihän meidän motissa edes oo niin paljoa öljyä.
   
 6. duster70

  duster70 1st gear

  niin tossa muistelinkin, että ei ole näkynyt mitään "erikoisia" säiliöitä. Nyt on siis hyvä syy juoda joku kalja tynnyri :lol:
   

Kerro tästä muillekin!