Huoltorampit autolle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja nuc-64, 30.9.2015.

  1. mustang66

    mustang66 2nd gear

    Niin no olihan niissä kumit ja leveät sellaiset, muistaakseni 4 taisi olla aina päällekkäin. En kiistäkkään etteikö olisi vaarallista ja edesvastuutonta, omalla vastuulla tietenkin kuten kaikki itsetehdyt pukit ym tekeleet. :pinup:
     
  2. maddis

    maddis Gearhead

    Jaa pyöriä laitat etkä vanteita. Minä jo kuvittelin että pelkkien vanteiden varassa aika epävarma ellei sitten ole jotain traktorin vanteita.
     
  3. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Veli itäiset näkyy suosivan eri kokoisia vanteita
    alimmaiseksi 14" sen päälle 13" ja taas 14", niin ne huullokset lukittuu toisiinsa

    Mut kyl ite luotan ennemmin pariin renkaaseen kuin johkin 4x4 pätkiin ja aina ennen alle menoa pitää heiluttaa sitä autoa niin paljon kun jaksaa

    Nostimellakin teen sen, et renkailta paino pois ja kunnolla heilutusta jos se tipahtaa 20cm korkeelta niin ei varmaanakaan pahemmin mitään ees hajoa
     
  4. 1300TI

    1300TI 2nd gear

    Noista puisista vielä että kannattaa kiinnittää huomiota myös puun laatuun, PAINEkyllästetyt ovat yleensä ihan höttöä ja käsittely ei tee siitä ainakaan lujempaa! Eiköhän hyvä puu säily kun ei ole maata vasten ja maalattu punamullalla tai edes öljytty, tervattu tms. että pääsee myös kuivumaan välillä eikä ihan kaikkea itseensä ime. Maahan menevät tuet voi vaikka hiillostaa kuten aidantolpissa.
     
  5. voittol

    voittol 2nd gear

    Mie laiton pikkuhuoltoja varten puusta , 100 vuotiaasta kuusesta n. 40 sentin pätkiä 4 kpl pystyyn , 2 aina puolelleen ja siihen ajosilloiksi jotain 10 tuumaa leveetä lankkua , komeuden tervasin ja 4 :nä kesänä satunnaisesti käytetty , kestää 3500 kg.n auton etu tai taka pään, tänään taas jäähyväiset tellinkille , kun lumi peitti tekeleen ainakin vappuun asti ?
     
  6. toivaja

    toivaja Gearhead

  7. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Nyt löytyi ensimmäisen kerran omia tarpeita vastaava nostimen korvike! Toi kwik lift olis aivan loistava. Itse tehden moisesta tulisi varmaan liian painava ja maahantuojaa tuskin löytyy. Kiitos kuitenkin linkistä toivaja ja hyvät joulut koko palstan väelle!
     
  8. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Tommoset tuli kötösteltyä pihalle,sattu vaan olemaan tuota kierrätys matskua nurkissa niin ei paljoa kustantanut.
    Koslan alla on 2.5m betonilaatta ja rampit on saman verran.
    Viimeviikolla -5 asteen pakkasessa turasin noita rautoja kiinni,eihän nyt lämpöisellä kelillä voinut tehdä :odroll:


    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!