Hurjapäät 1 telkusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Autopelien ystävä, 15.11.2004.

  1. 225cid

    225cid 1st gear

    Olihan walkerilla hieno Ford f150
     
  2. bässi

    bässi 1st gear

    on meilläkin stw Buickin lattiassa pelti popniiteillä, kun siinäkin oli melkeen puolen metrin reikä kuskin jalkatilassa, mutta hyvin se on siinä pysyny, tosin ei se irtookkaan kun ei oo ilokaasuja jotta kulkis yhtä lujaa kun elokuvassa :rotfl: :rotfl: arvata saattaa että tuli muuten leimalla sanomista, no massalla hyvä naamiointi ja uudestaan näyttään, tuli muuten leima :D
     
  3. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Yhessä toisessakin hollywoodleffassakin puuttu autosta lattia, olikohan se Kiviset ja Soraset? :wink:

    Nimim. mazda 626.een uuden lattian rakentanut :odroll:
     
  4. fordv628

    fordv628 1st gear

    Autoleffojen aatelia. HAH HAH HAAAAAA
     
  5. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    olipas kyllä hirveetä paskaa :rotfl: mutta surullisinta tässä on et nyky nuoriso rakentelee itelleen tämmösiä pakkeli kasoja et niitä joutuu kattelemaan kylillä.. :mad: ja typerimmät pennut kaahailee niillä kikottimillaan ihan miten sattuu ja jos eivät ihteesä saa hengiltä niin sitte jonkun muun.. :soosoo:
     
  6. Jos tulis takas leffaan, niin menisin kattoo uusix.
     
  7. Mussemaan

    Mussemaan 3rd gear

    Ostin itse elokuvan DVD:llä pelkän mainostrailerin perusteella.
    Pätkässä AINOASTAAN V8 lauloi ja kumi paloi. :D

    Kotona parin päivän valmistelun jälkeen (piti ajoittaa katselu hetkeen jolloin vaimoke ei ole kotona ja valittamassa bassoista) levy pesään, sipsit kippoon, jalkarahi optimaaliseen asentoon ja subbarit valmiiksi isolle että NYT sitten kuunnellaan V8:in laulua oikein KUNNOLLA:
    VOI HERRANJUMALASENTÄÄN MIKÄ PETTYMYS.

    Leffahan oli AIVAN persiistä. Siis aivan TÄYSIN...aatanan kipporwaarapurkkien vingutusta 1.5h AAARGH :mad: :mad:
     
  8. Stone

    Stone 3rd gear

    Kattelin eilen jatko-osan DivX:änä tolle tuuballe, eli "2Fast 2Furious" ja yllätyksekseni havaitsin sen petraavan ekaan verrattuna oikein huomattavasti! Jonkinlainen juonentynkä löytyi (ökyrikollinen ja sen keikka) toimintakohtaukset asiallisesti ohjattu, eikä enää 5 minuuttia kestäviä varttimaileja vaan korttelikisoja. Ihan kateltava viihdepläjäys, kyllä siihen voi 6,95 DVD-alekorihinnan sijottaa (paitsi jos mustien molotusmusiikki ottaa kuuppaan liikaa).

    Muutama todellinen katseenvangitsijakin löyty: (no joo se kissa tietysti) Yenko Camaro -69 ja Challenger R/T 426 Hemi. Mutta minkä takia just ne piti ajaa paskaksi?!?! :cry:
     
  9. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Niinpä.
     
  10. RPOP

    RPOP 1st gear

    Mistä lähtien Heimo on ollut 427? :)
     
  11. Stone

    Stone 3rd gear

    Typo korjattu :oops:
     
  12. weripuo

    weripuo Gearhead

    melkeen innolla odotin leffaa et päsee nauramaan mutta kun ei se naurattanutkaan :cry: oli pirun tylsä ja masentava ja nukahdinkin ennen kuin näin edes sitä sarkeria :-? no minkäs teet kun oon tällänen
     
  13. jukka63

    jukka63 1st gear

    no eihän ne mitään aitoja ollut.yenko ja hemi challanger.mitä lie klooneja,hyvän näköisiä sitä en kiellä.mulla on toi kakkososa ihan ostotavarana ja kyttäsin koko ajan näkyykö hemi.eipä näkynyt.auto oli todennäköisesti normaali bb challanger.leffan paras kohtaus oli kun challanger otti kisaa jotain riisikuppia vastaan.startissa molemmat polki koneitaan,challangerin koko koppi heilui ja kuski totes: amerikan muskelia.riisinpaahtimen kuskiltakin hymy hyytyi.2 osa on tosiaankin parempi kuin 1osa.
     
  14. HEMI

    HEMI 1st gear

    Kyllä niissä oli ihan asiaan kuuluvat koneet minun tietääkseni mutta ei niissä mitkä ajettiin skeidaks nehän oli kuulemma sellasia kittipommeja että stunttikuskejakin pelotti :lol:
    Olikos se musclecar rewievissä koe-ajo juttu siitä yenkosta ja kyllähän se niistä leffaautoiosta kovimman varttiajan veti(skyline jäi toiseks 8) ), challengeri eivät saaneet jostain syystä testattavaksi tai taishan siinä syy olla mutta ei nyt muista tähän hätään.

    Ja oli kuulemma tullu year onelle kyselyitä tuning hörhöiltä että saisko heidän tarroja, ainut vaan että eihän kyseinen pulju myy mitään riisiraketteihin no mutta kun leffassa oli sellaset tarrat niin ne pitää saada :lol:


    Lukikos kukaan hotrod lehdestä sen Musclecar BOOM jutun.

    Siinä oltiin sitä mieltä että tuning villitys on laantumassa ja muskelit rupee tulee taas muotiin (no mullahan ne on aina ollu ykkös juttu).
    Ja horopäät kolmosen tekeminenkin on vissiin peruttu.

    Olipa siinä juttu hurjapää ykkösen kuvauksista että kun vin diesel oli ajanut chargerilla kuvauspaikalle niin oli kuvausryhmä ja muut paikalla olleet nousseet seisomaan ja taputtaneet ja samaa ei kyllä käynyt ricerien kanssa 8) Ja dieselillahän pitäs löytyä tallista toi xXx leffän GTO ja räp tähdetkin omistavat muskeleita paljon ja eikä myy niitä kovinkaan innolla toisin kuin NSX:siään.

    Että hyvään suuntaa ollaan menossa ainut vaan että niitä muskeleita ei riitä kaikille ja se sitten näkyy hinnoissa mutta teekeehä ne jo uusia
    koreja joten saa nähdä mitä tulevaisuudessa on luvassa.
     
  15. blackbird383

    blackbird383 1st gear

    Muistan kun toi älypäät 1 tuli teattereihin ja suht samoihin aikoihin, muutama vuosi takaperin tuli pyörähdettyä erään tutun pippaloissa joissa oli myös valitettavan paljon tuning-teinejä paikalla. Muistan elävästi sen miten nää pakkelipojat huusivat "WOU" ja "WAU" ihan tosissaan kun kikottimet ruittailivat putkista "sinistä liekkiä", alupalat lensivät kipinöiden pohjasta ja nappia painamalla näkökenttä kapeni kuin tähtien sodassa valonnopeudella. Jotenkin jäi sellainen kuva että tää kaikki otettiin vastaan ihan ihan vakavasti.. Arvatkaa kuinka moni oli leffan jälkeen laittamassa kaasuja 1.3 kikottimiinsa.

    Mutta, muutama kuukausi eteen päin ja yhtäkkiä jokaisella oli perhecorollassaan helvetinmoinen alusiipi ties kuinka monella kerroksella, rumat teipit kyljissä ja vapaavirtaussuodatin. Ja turbotyypeillä oli jokin pilli perseessä josta lähti sellanen "kiva" sihahdus niin kuin valopäissä. Noin kuukausi eteenpäin ja pari kantta halki, pari kortin menetystä, yksi lunastus sekä iltalehden lööppi jossa teinit kaahasivat 4-5:lla autolla motarilla ohitellen rekkoja pientareelta jne.. Välillä 3-4 autoa rinnatusten.. Kukaan sankareista ei tajunnut että yksi siviilikyttä ajoi koko ajan perässä ja ikuisti shown. Eräskin fiksu oli myöhemmässä vaiheessa kiilannut sitä siviilikyttää.

    Myykö paska ja antaako se esimerkkejä? En usko.. :lol:
     
  16. HEMI

    HEMI 1st gear

    Oli kyllä hauskaa/säälittävää kattoa kun porukka lähti sieltä leffasta, kaikki kepitti sen mitä 1.3 pystyy :lol:

    Se oli kyllä ykkösessä paraskohta kun chargeri rähähti käyntiin kyllä se teatterissä kuulosti vaan niin hyvältä, vaikka heti kyllä kuuli että tää pumppu on ihan vaan koristeena :-?

    Se on kyllä hauskaa miten pieni provo riittää noille teinikuskeille esimerkiksi jenkkitapahtumissa kun joku sattuu jenkillä polkasemaan vähän niin jo on kohta joku corolla pyörimassä ja näyttämässa kuinka se etuveto vetää yhellä pyörällä puoltoistametriä viivaa, no kait se on niitten mielestä kova juttu mutta jenkkiharrastajissahan se lähinnä naurattaa (tai mua ainakin ja jotenkin nolottaakin heidän puolesta) :lol:
     
  17. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Mitä, morkataanko täällä alusiipiä? Eikös tämä sitten ole hieno?
    http://public.fotki.com/freetimecruiser ... erra3.html
    On muuten höyläämätöntä siipitarvikeainetta :rotfl:

    Nojoo, tuo kakkonen on kyllä jo huomattavasti parempaa kahteltavaa, kun tuo ykkönen...

    Ja siinä kisassakin, jenkit vs. kikottimet, nää fonzie kumppaneineen ois voittanu reippppppaasti, ellei tää brian mikälie ois vetäny sitä "kumpi jänistää" hommaa... Ihme että laittovat tollasen kohtauksen elokuvaan, siinähän näki miten selvästi ne kikottimet jäi tulemaan...
     
  18. HEMI

    HEMI 1st gear

    Tällä "brian" hepullakinhan on chevy II harrastepelinä in real life.

    Mutta kait sekin on suostunut ricerin rattiin kun ovat hyvät rahat luvanneet sille siitä :wink:

    Joku aika sitten latasin(vahingossa) dc++ jonkun jenkkilässä kuvatun katukisapätkän jossa oli aika paljon autoja jotka oli kuin suoraan hurjapäistä siellä ne sitten vingutti niilllä hurjapäät tyyliin eli kisasuoran sivuille autot parkkiin tosi fiksua sitten kun se datsuni karkaa käsistä , no oli kyllä todella säälittävän näköstä menoa (parmman näkösiä suorituksia näkee mikkelissä kesoilin suoralla) ja ne "haastattelu "sitten niiltä 16v kuskeilta/katsojilta oli kyllä kans todella antoisaa katsottavaa/kuunneltavaa :lol:
     
  19. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

  20. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Näkyy muuten hemppa pellin alla kakkosessa siinä varikkokohtauksessa
     

Kerro tästä muillekin!