Ihmeellisiä myyjiä! (sivuten aihetta ihmeellisiä ostajia)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pete78, 15.7.2007.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Enemmän nykyään tuntuu olevan hankalia myyjiä kuin ostajia. Kerran soittaa ja jättää tekstarilla tiedot. Jos ei kuulu mitään niin olkoot. Myös jos ei ekalla soitolla hommat rullaa.
     
  2. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Joo o, ymmärrän että jos vaihdokkien kanssa on puihin menoa kun yli yön nukkuu ja sitten tuleekin toisiin aatoksiin mutta kun rahankin kanssa nykyään mennään puihin vaikkei penniäkään ole edes tinkannut.
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Joo ei piä stressata vaikka välillä vituttaa jos jotain harvinaisempaa yrittää ostaa.
     
  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Ei kait sitä turhaan chattiautoksi sanota?
     
  5. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Taaaas kerran kävi katkerasti. Loppu syksyllä näin myytävänä erään oikeasti itseäni kiinnostavan avo kikkareen ja siitä omistajaan yhteyttä, oli auto varattu. Nyt samainen auto nettiautossa uudella omistajalla noin puolet eli 3000,- kalliimmalla, luulin alkuun samaksi myyjäksi kun sama etunimi ja ilmoitustekstin lähes entisenlainen samoine auton vikoineen.
    Pitäis asua nettiautossa että kerkeis varaamaan kaiken haluamansa! :)

    Nimimerkillä: Vielä on tontilla tilaa.
     
    Muokattu: 21.12.2016
  6. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Ostin pari vuotta sitten paikalliselta jobbarilta auton, johon piti tulla toiset renkaat mukana. Renkaat ei olleet paikanpäällä kun kauppoja tehtiin, eikä niitä tainnut olla olemassakaan kun en niitä tähän päivään mennessä ole saanut vaikka muutaman kuukauden jaksoin niiden perään kysellä.

    Tänään sitten tuli tekstiviesti, jossa lähettäjä kyseli olisiko jäänyt romuakkuja tai katalysaattoreita jouten (katsonut torista ilmoitustani jossa myyn varaosia).
    Haiskahti niin mustalaisen viestille että laitoin numeron googleen, ja sieltähän löytyikin tämä herra jolta en niitä renkaita ole saanut, ja samanlaisia kokemuksia kyseisestä kauppamiehestä näkyy olevan muillakin.

    Luulisi että tuollainen lähes työkseen ihmisiä kusettava nulikka tajuaisi edes tallentaa niiden ihmisten puhelinnumerot joita on kusettanut, mutta tällä tapauksella ei järkeä ole senkään vertaa.
     
    Norri, raaseriruiseri ja eilhik tykkäävät tästä.
  7. karra

    karra Double Gearhead

    Laita sille viesti että just olet kerännyt ison kuorman katalysaattoreita sekä akkuja ja olit jo soittamassa romu-ukolle. Lupaat ne sille ja kerrot että homma vaatii kuorma-auton. Sit kun hän tulee hakemaan niin sanot että sori kerkes mennä jo...
     
    Norri, pas2, raaseriruiseri ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    erehtyy pussihousu tummelille antaan osoitteen niin akut ja katit häipyy yöaikaan... muutoinkaan tykänny noitten kanssa kauppaa tehä muutakuin pullon ostaa >tähä se silimää iskevä pikkupää< pikku kolikoilla (laskutaito ja värivamma ei olevu samaan ruppiin)
     
  9. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Pakko sen verran avautua, että ihmetyttää se miten huonoilla ja vähillä kuvilla autoja yritetään nettiautossakin myydä. Etenkin kun kyseessä on vanha amerikkalainen eli käytännössä ns. harrasteauto, niin ei niitä juuri sillä hetkellä kyseistä merkkiä ja mallia havittelevia ostajia välttämättä omalta kylältä ole tulossa. Ei täältä Kemistä asti nappaa hakuammuntana ajella jonnekin 800km päähän rahat kourassa katsomaan muutaman tonnin autoa josta ei kuvien perusteella saa selvää muuta kuin auton merkin ja värin, ja vaikka puhelimessa lisäkuvia luvataan, niin niitä ei koskaan saavu. Sielläpähän myytte autojanne kuukausitolkulla, 80-luvun mustan laatikkomallin GM:n paikka meidän taloudessa ehdittiin äskettäin Chevyllä täyttää. Olisi se voinut olla Buickkikin jos niiden myyjillä olisi ollut myynnin suhteen edes parempien kuvien verran yritystä. Nykyään on köyhilläkin jo älypuhelimet riittävän tasoisine kameroineen.
     
    eilhik tykkää tästä.
  10. BBC

    BBC Guest

    Nettimotossa on Panhead myytävänä. Panin kaverille sähköpostia sivun kautta, tekstiviestin ja sanoin että on Ruotsissa ostaja joka maksaa käteisellä, mutta haluan ensin kuvia sähköpostiini ja hieman lisätietoja mitä orkkis tekniikalle on tehty. Tekstiviestillä tuli Tampereen kovetulta myyjältä viestiä että tekee kauppaa vain puhelimessa, joten äijällä jää 10 000e saamatta pannusta.

    Tjampereella on niin paljon rahaa äijillä lyyssin lakkarissa että ei näköjään kiinnosta myydä rahaostajalle.

    Ah
     
    Karpov tykkää tästä.
  11. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Kyllähän se tänäpäivänä on uskaliasta myydä yhtään mitään ilman pelkoa jälkikäteen nillitystä...esim. se lehdissäkin ollut juttu siitä fordista joka oli myyty rikkinäisenä mutta siitä huolimatta asia vietiin kuluttaja-asiamiehelle. Mannejen kanssa käyty kauppaa ja ei ole ollut mitään ongelmaa...viimeksi maxima ostettiin ja kaikki ok..verot sun muut. Kai mä oon niin ruma jätkä että ne ei uskalla kusettaa...
     
  12. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Tälläisen muistin vielä...aika huppu ! voi olla että olen jo kertonutkin. Kaasutin foordista..390..suoraan ajosta 20e. No, ensin tuli kuvapyyntöjä..sanoin et kato netistä. Ei uskaltanut ostaa "sikaa säkissä"...ehdotti että toisin näytille mäntsälään---täältä ajoa noin 60km suuntaansa...arvatkaa nappasiko ? romumies nappasi sen kyllä ilman mukinoita romulootan tyhjennyksessä. Olen ihmeellinen myyjä.
     
  13. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Niinpä onko se niin vaikeaa ottaa niitä muutamaa kuvaa ja lähettää , jos ei viitsi niin rojut seisoo sata varmasti nurkissa.
    Nyt kun ei muutenkaan ole myyjien markkinat missään muodossa (rahaa ei vaan ole liikenteessä) tavaraa on ja jopa vara valkata ostokset.
    Itse etsin osasia mp ja kotimainen tarjonta oli kysyessä sitä ettei kiinnosta vaikka kyseisillä firmoilla oli purkulistalla ko pyöräkin.
    Osat tuli sitten ostettua saksa/puola akselilta kun kerran tahtovat jopa myydä ja nyt on ihan kyse suomalaisista mp-purkaamoista ei yhtään sähköpostiin tullut vastausta ja soitotkin päättyivät " tule katsomaan" ihan oikeasti ajeltava näiden myyntitykkien takia satoja kilometrejä tyhjää katsomaan ?
     
  14. raaseriruiseri

    raaseriruiseri 2nd gear

    HYI kuinka rrrrrasssssissssstista! :p Joskus aikojen alussa paikallisen AUTOkorjaamon ukot keksi hyvän tavan luistaa (silloin ainakin kalliilta) romuakkujen ongelmajätemaksuilta; huuhtaisivat päältäpäin puhtaammiksi ja päälle pätkä maalarinteippiä, johon teksti "LATAUKSEEN". Ja yöksi oven ulkopuolelle.

    Ei ollu näkynny akkuja aamulla. Korjaamo muuten sijaitsi lähellä kaupungin vuokratalokorttelia, jota myös Tapolaksi kutsuttiin... :)
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Juu kyllä ne kuvat halvemmistakin nippeleistä olis jees. Ei sitä viittis kahtakymppiä maksaa mistään tyhjästä esimerkiksi.
     
  16. Zejk1

    Zejk1 3rd gear

    Ja kuvastahan näkee että kaasutin toimii ....
     
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    No näkee vähän miltä se näyttää. Jos ihan paskassa ja syöpynyt ulkoa niin sisältäkin varmaan kauhtunut.

    Myös tiettyjä kaasareita voi olla huonompi löytää kun esim 2bb kaasuttimessa oli ollut alumiinilätkä missä tiedot kaasarista, mitään muuta tarkentavaa tietoa ei rungossa ole. Lätkä tietysti irti niin aika sompailua olis ilman kuvaa myydä.


    Tai jos maksaa parikymppiä ihan paskasta niin voi olla että sen korjaaminen maksaa samanverran tai enemmän kuin valmiiksi hyvän.
     
  18. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Osaa ne liikkeetkin olla ihmeellisiä, mm. tämä Autoliike Lähdemäki Oy.

    http://www.nettiauto.com/opel/kadett/8545861

    Oma tallini on tyhjänä joten tuota nettiauton klassikot -pikalinkkiä tulee seurattua, ja tämä perkeleen Ooppeli tulee myyntiin joka päivä uudestaan, tavoitteena varmaankin päästä tuon klassikko ryhmän etusivulle ja kerätä autolle lisää katsojia.

    Miten olisi pieni kyselysuma OD:n porukalla, jos jokainen kysyisi sähköpostilla esim. lisäkuvia ja lisätietoja joka kerta kun tuo Ooppeli ilmestyy "Uusi 24h" listalle, niin ymmärtäisivätköhän yskän? :D
     
  19. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Tein ehkä maailman mystisimmät autokaupat taannoin. Ostin halvimman 03-> farkku-accordin automaatilla +vetokoukulla mitä löysin käyttikseks ku joku pappa veti volvoni taannoin lunariin.
    Tätä ennen ollu pelkästään Volvoja, mutta viimosin oli niin saatanan kallis ylläpitää että tuumasin et kokeillaan nyt jotain muuta välillä.

    Se oli muutenki halpa muihin samankuntosiin/ ajettuihin nähen. No, kaupan päälle kävin äsken hakemaan kokonaisen ~200tkm ajetun 2.0ltr vtec tekniikan manuaalilaatikon kanssa ( kolariautosta purettu), mukaan tuli uudet talvirenkaat, melkein uudet kesärenkaat, ja ylimääräiset täysin virheettömät hondan omat 16" aluvanteet. Ja autoki on vielä hyväkuntoinen, ja kaikki toimii. Eli mä päivitin autoni 2 vuotta uudempaan, 200tkm vähemmän ajettuun, ja paljon parempikuntoseen, ja ton tekniikkapaketin ja ylimääräset vanteet kun myyn jään voitolle o_O

    Noinkohan tuo pappa ottas vittuiluna jos soittas sille ja kiittäs että veti mun auton lunariin:poff:
     
    Muokattu: 17.1.2017
  20. 455STW

    455STW Gearhead

Kerro tästä muillekin!