ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Parempi tossun alla kuin taivasalla kenties. Silloin tuo homma ja pyörän turha siirtely vähän otti pattiin, mutta jälkeenpäin sille on naurettu monet kerrat :lol:
    Lähinnä ihmetytti se, että jos itse jotain kulkinetta en ostaisikaan, niin keksisin kyllä paremman syyn minkä ilmottaisin myyjälle :oops:
     
  2. jnieminen

    jnieminen 1st gear

    Eihän sitä syitä tarvitse keksiä senkun heittää vaan suoraan myyjälle, että nyt ei tullut kauppoja en ole kiinnostunut ostamaan tätä autoa. ei se sen kummempaa ole. suomalaisten tulisi oppia kaupankäyntiä. asiat voi sanoa rehellisesti.
     
  3. daimleri

    daimleri Gearhead

    jeps :rotfl:

    todistin joskus aikoja sitten vastaavan tapauksen, suomeen oli saapunut eräs "ei tuontiohjelmassa sillä hetkellä ollut pösö:nen" ja siihen oli saatu ruotsista (?) tai jostain hommattua sellainen lohkolämppäri joka siihen kävi (oli käsittääkseni ainoa maassa), asiakas tuli kysymään koska sen sais asennettua ja mitä se maksaisi, työnjohto ilmoitti ajan ja hinnan johon asiakas naama punaisena "ei w**tu VOI MAKSAA noin paljon". työnjohtaja nakkas lämppärin roskiin ja sano, tarttee tilata lisää, ne loppu just, voi kestää jonkun aikaa ja yleensä noi erikseen tilatut "erikoiset" maksaa aika paljon enemmän kuin noi "näytekappaleet" mitä meilläkin tais olla yx kappale

    no, se siitä "asiakaspalveluksesta" :oops: mut silloin ainakin nauratti, vieläkin hymyilyttää 8)
     
  4. Multipower

    Multipower Gearhead

    Tohon vois vielä lisätä sen, että jos vaihto on mahdollinen esim. ainoastaan amerikkalaisiin, niin hetihän joku "santeri" rupeaa sieltä volvoja yms. mazdoja tarjoilemaan :wc: :poff:
     
  5. Maria

    Maria 1st gear

    Ja on näitäkin kuultu, että kun myyt bensavehjettä, niin ensimmäinen kysymys on että ONKO SE DIISSELI??
    No hitto daa-a, turhaanko se bensiinikäyttöinen siellä ilmoituksessa lukee.. tauno!
     
  6. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    ^very special lady !
     
  7. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    näin mä luulen kans :)
     
  8. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    enpä oo minäkään mutissu, kysyny vaan millon ja mite paljo saan ajaa.
     
  9. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    on hienoa jotta teitä ymmärtäväisiä naisimmeisiä löytyy :wink:
     
  10. lordC

    lordC Gearhead

    Meiänki kotona asuu yks ymmärtäväinen. Tosin väittäisin, että valitulla taktiikalla on osuutta asiaan. Tiedustelin näet ensin kautta rantain, että mikäköhän olis rouvan mieluinen harrastevaunu ja ostin semmoisen sille, niin sitte on saanu noita omia harrastella niinku tykkää. :wink:
     
  11. KarvaTurpa

    KarvaTurpa 1st gear

    :rotfl: Hyvä taktiikka! Ei vain toimi valitettavasti täällä, kun ei tuo vaimo ensinkään remonteista mitään tiedä saatikka harrasteilla ajele kun ei ole settiä... :cry: (eikä edes vakkarikuskia kotoolta :poff: :D )
    Eipä tuokaan ole mitään kuitenkaan haitannut kun kun menee muuten aika liki nuo "makuasiat" autojen suhteen.

    Mutta vielä noista ostojutuista, kävi tuossa jtn 95-97 olin kaverin jousilla Sulan alueella ja yhessä häkissä näin komiat takavalot. Eikun soittoa myyjälle mikä ei meinannut tulla kun jo pe ilta menossa :) Tuli kuitenkin ja katottiin auto ja kaupatkin tehtiin. Oli -71 cokis Cortina, komia peli. Että takavalojen perusteella ostin sen kulkineen. :rotfl:
     
  12. Antti the Mato

    Antti the Mato Gearhead

    Ite oon oppinu että jos jonkun haluaa ostaa, niin siitä on parempi kertoa vasta kun kauppa on jo toteutunut, eli siinä vaiheessa kun sillä kurvaa pihaan. Pari päivää meiän emäntä jaksaa niistä kiukutella, mutta jos ois lupaa kysyny ni ei varmaan ois saanu lupaa ostaa.
     
  13. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    pitäis olla ain talli eli tontti piukas kaikenlaissi hassumaissi rytöi joist vois luoppu ko löytys joku koree töttörö
     
  14. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    meillä lähti isäntä ostaa moottoria ja tuli koko auton kans ja tulihan sen kyydis istuttua muutama kesä enne laiton alle joutumista.
     
  15. pptalo

    pptalo Gearhead

    Nyt tuli vastaan sellainen osa ostaja että verenpaineet on tosiaan koetuksella.
    Keskiviikko aamuna vähän yli 7 soi puhelin
    R: Enroth Reino tässä terve sattusko sulla olee Camaron perää, tarvisi tosi kipeästi.
    M: Löytyy, mutta autossa kiinne.
    R: Koska saat sen irti?
    M: Tänään töiden jälkeen.
    R: No kyllä se vielä ehtii, mitä maksaa?
    M: 400
    R: Ok. voin ostaa myös sen vaihdelaatikon joka sulla oli myynnissä. Soita heti kun perä on irti.
    Muutaman tunnin päästä kun töissä ei ollut kiireitä päätin ottaa palkatonta 4 tuntia ja kävin lainaamassa peräkärrin ja läksin irroittamaan perää. Klo.14 perä irti ja soitto Reinolle. Kiitteli ja lupasi lähteä heti ajamaan Alastarosta meille. Muutama välipuhelu. Klo. 20 soitin taas, missä olet?
    R: Turussa, tulen ihan kohta.
    M: Menee liian myöhäseksi.
    R: Kaveri tulee hakemaan huomenna klo. 14.00 minä tai kaveri soittaa huomenna.
    M. Ok.
    Koko torstai päivän Reinon puhelin oli pois päältä.
    Tänään hälyytti, mutta ei vastannut.
    Laitoin textarin, muttei vastannut siihenkään.
    Nyt perä on tossa meidän pihalla laina kärrissä.
    Kyrsii ihan kympillä!
     
  16. mke77

    mke77 Gearhead

    missä sulla tuo o :eek: ja lukolla tietty?? jos mä tuun huome hakee :rotfl:

    ei vainenkaa... en ny huome, mut jos valmiiks o irti, voi sitää hieroo kauppa :D
     
  17. virta

    virta Gearhead

    On tuo kait epätavallista...kait se siitä alkaa jos rahapulaa valittelee,niin aina se on sitten edessä,rahaa ei ole ja tollaisia ostelet.
     
  18. ihd

    ihd Gearhead

    Nyt on pakko avautua ittekin, eka kerta tais tärpätä kohdalle tollanen tapaus. Kaikenlaisia saatanan taukkeja autonostajia sitä maa päällään kantaa. Rahat maksettiin kauheella innolla jo reilu viikko sitten, vaikka jo silloin yritin toppuutella, ja lähetin kuvia kaikista vioista ja puutteista. Ei ole mitää välii tulee projektiksi ja pitkäksi harrastuskohteeksi totes äijä. Nyt sit tänää autoo hakiessa kauhee parku kun siinä olikin vaikka mitä pientä sanomista, menee niin ja niinpaljon rahaa enneku se on priima, vittu en mä sitä ole priimana myynykkään, lähetin nimenomaan kymmenen kappaletta kuvia mm. vikakohdista. puhetta oli että etupenkinverhoilu ei ole ihan ehjä avokattokin risa, puhelimessa kehui minulle neuvotelleensa jo verhoilijan kanssa valmiiksi ennen kuin edes näki autoa ja kaikki piti olla ok. Halus välttämättä perua kaupat, eikai sitä autoa kellekkään väkisinkään voi myydä. Parin-kolmen viikon aikana vaan ehti mennä muutama ostajaehdokas ohi kun sanoin että on jo myyty ja pidin varauksessa. Pikkasen on verenpaine koholla, en taida palauttaa rahoja ihan heti.
     
  19. bblock

    bblock 3rd gear

    Ainakin 90-luvulla oli ettei kaikkia rahoja tarvinnutkaan palauttaa,sai pitää itsellä ns.käsirahan/varausmaksun verran. Näin ohjeisti kuluttaja-asiamies kun eräs ostaja maksoi tavaran kun kävi paikan päällä katsomassa ja sitten kun piti tulla hakemaa kuljetuskaluston kanssa myöhemmin niin halusi perua kaupat.Tässä välissä monta ostajaehdokasta soitteli. Tienasin tonnin(markkaa) muutaman tonnin tavaralla ja seuraava ostaja sai hyvän ale%
     
  20. virta

    virta Gearhead

    kyllä mustakin sulle jo tuosta käsiraha tai vaivanpalkka tuosta kuuluu.Onko se 10% vai 5% se vähän riippuu,,,

     

Kerro tästä muillekin!