ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Ei nyt varsinaisesti ostaja, mutta ihmeellinen yhteydenotto o_O

    Olen myymässä opel astraa hintaan 790e ja joku koki asiakseen laittaa viestin jossa kertoi takalokarissa näkyvästä ruosteesta... Ihanko tosi, alle 800e opelissa ruostetta kaarissa?
     
    Stang_81, Laszlo, Saetkae ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Kaverin isällä oli 30v vanha Hilux, jossa leima pari vuotta pitkänä. Tuli kirje, että myytkö? No myihän se, liekö mennyt Afrikkaan vaiko Ukrainaan.
     
    isalmela ja viikinki75 tykkäävät tästä.
  3. Hai

    Hai Double Gearhead

    Osaako joku vielä kirjeitä kirjottaa?
    Pitää myöntää, että tuossa joku aika sitten piti ihan useampi lause kirjoittaa paperille, niin oli se käsiala ihan kauheeta.
     
    falcon1 ja viikinki75 tykkäävät tästä.
  4. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    metallin keräykseen menee nyt kaikki,ei jaksa enää kaupata,saman saa siinäkin ilman vittuilua.
     
  5. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Ilmankos paikallisessa romuliikkeessä oli kuulemma ollut IFA, jokin Austin yms. C10 pickupista olisi haluttu pelkkä runko ripustuksineen, vaikka 3 palana, ei onnistunut.
     
  6. Ikämies

    Ikämies 2nd gear

    Tonnin käyttökulkine myynnissä ja ensimmäinen tosiostaja, varmasti tulossa olija....ei näy eikä kuulu. Yli parikymmentä eri kyselijää puolen tunnin sisään, eri perusteilla. No, huomenna uuden kandidaatin pitäisi tulla tiluksille. Katsotaan. Mutta en ihmettele enää yhtään ettei vaan jaksa edes yrittää myydä. Enemmän vaivaa vaan kun seuraaville selittää et katsotaan josko seuraava lupailija....
     
    viikinki75, kad_boost ja maverick999 tykkäävät tästä.
  7. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Tässä yhtä joutilasta muutaman vuoden vanhaa noin tonnin peräkärriä myynyt niin on kyllä yhden sortin ostelijoita taas. Yksi osasto on low baller maahanmuuttajat jotka jankkaa "haluan maksaa 500", sitten on perinteiset tiukan hinnan kyselijät mitkä nyt ovat ihan normikauraa. Sitten on uutena "ujot" jotka eivät uskalla soittaa mutta uskaltavat lähettää puolen päivää viestejä siitä että "soittavat pian" tai "soitan ihan kohta", lopulta tulee viesti että "soitan töiden jälkeen" ja sitten koko hepusta ei kuulu enää koskaan mitään. Ehkä työpäivä ei koskaan loppunut...:D
     
    falcon1, eeko, Laszlo ja 1 muu tykkäävät tästä.
  8. always bb

    always bb Gearhead

    Nämä on näitä etätyöläisiä jos ei muuta niin jotain pitää naputella ja haaveilla


     
  9. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Lisätään listaan vielä tyyppi joka kysyy erikseen kaikki tiedot uudelleen jotka lukee jo ilmoituksessa, pyytää uudelleen kuvat (laitan samat kuvat jotka ilmoituksessa), joo hyvältä näyttää, ja lopuksi tulee tietenkin arkistojen helmi: "pitää näyttää emännälle että mitä se tuosta tykkää". Peräkärrystä??
     
    falcon1, maxvo2, Seevu ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Kuinka ollakaan lopulta ihmeellinen tosiostaja ilmaantui , soitti (!!)etukäteen ja kysyi paljonko haluan kärrystä, no 10% oli tinkivaraa jonka pudotin, kaveri porhalsi pihaan, löi setelinipun käteen, otti kauppatavaran mukaansa ja lähti matkoihinsa.
    Sen vaan sanon "kokemusasiantuntijana" että facebookin ryhmät ja marketplace on kauppapaikkana silkkaa paskaa ja ajanhukkaa.
     
    Muokattu: 24.4.2024 klo 13:22
    isalmela tykkää tästä.
  11. max

    max Double Gearhead

    Mulla on aina ollut vaimo,naisystävä tai mimmi.
    Ei ole koskaan ollut emäntää,eikä tule olemaan.
    Olenko sit menettänyt jotain?
     
    eeko ja hartsa69 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!