ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Eikä ole näin akallisenakaan tarvetta kysellä että mitä ostelee,Vetteä se hieman nikotteli mutta muut kikkareet,prätkä,Garyn blätseri ,käyttikset ym. ei enää edes viitsi kommentoida:D
     
    FuryIII '71 tykkää tästä.
  2. three hundred

    three hundred Gearhead

    Heh Hen…..Ei kuulunut puhelua eikä edes viestiä missä olis ollu tilinumero kysely et ois voinnu siirtää rahaa….. Ei tainnut rahotus onnistua rapulassa…. Hih Hih…..
     
    falcon1 tykkää tästä.
  3. north

    north Gearhead

    Nyt on jo kiinalainen ostaja.
    "Hello, I am a Chinese businessman and I want to buy your car, but this software is difficult for me to use. please add my whatsapp account is+852 68116091"
     
    Kustom STW ja eeko tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!