Imusarjan tiivistys ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tanari, 3.6.2006.

  1. tanari

    tanari 1st gear

    mistä löytyis 2-3mm paksua tiiviste levyä, että vois leikata imusarjan tiivisteet siitä, tuntuu että tossa omassa masiinassa on kansien pinnat vinot, kummatkin eri suuntiin ja imusarja vino, lohkon pohjakin on kyseenalainen :lol:

    eli paksua tiivistettä tartteis, vai miten ootte tiivistellyt noita v-moottoreita.
     
  2. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Puuhatahnaa on tullu käytetty.
     
  3. tanari

    tanari 1st gear

    veikkaan että hylomar esimerkiksi ei jää niin paksuksi että voi korvata tiivisteen.. vituiks menee sillä varmastikkin, pitää olla kuitenkin tiiviste mikä kestää painetta ja minkä pystyy leikkaamaan/sahaamaan asiallisesti kyllä kai jollain on jotain kokemusta tälläisestäkin ongelmasta.
     
  4. PetriS

    PetriS 1st gear

    no ainakin motonetista semmosta on saanu
    ostaa ja eiköhän sitä muistakin kaupoista
    löydy.
     
  5. tanari

    tanari 1st gear

    graffittilevy on ratkaisu todenäköisesti tähän ongelmaan, pitää käydä kyselee mitä maksanee sopivankokoset slaissit sellasta.
     

Kerro tästä muillekin!