Irtovalkosivut, tekeekö mitään?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja 1purehell, 6.12.2006.

  1. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Renkaat pitäis laittaa ja valkosivut tietty. Löytyi mielekäs merkki ja malli todella sopuhintaan, mutta mustakylkisenä. Onkohan nuo irtovalkosivut ratkaisu asiaan vai yksi murhe lisää? ("fläp, fläp, fläp....räpsis!") Eli lepattaako ja pysyykö paikoillaan? Mitäs jos täräyttää kumiliimaa tai jotain vastaavaa väliin?

    Vai ostanko suosiolla Cokerit? :-?
     
  2. kapa

    kapa 3rd gear

    mä joskus ostin tallinseinälle roikkuun tommoset irtovalkosivut, mutta eipä niitä oo ikinä mihinkään tullu laitettua. multa ääni OIKEILLE valkosivuille. jos on pakonomainen tarve kokeilla irtomalleja ni paiskaa yv ,mä en aio noita laittaa mihinkään omaan vehkeeseen :wink:
     
  3. jaska83

    jaska83 1st gear

    .....
     
  4. annsa1

    annsa1 Gearhead

    Mulla on ollut ATLAS merkkiset eikä ne mitään ääntä pidä.todella hyvät!
    ekä niitä pidä liimata vaan ne tulevat renkaan ja vanteen väliin.
    jos haluat lisätieto niin laita yv!
    :rotfl:
     
  5. DD6

    DD6 Gearhead

    Sopivasti rasvaa väliin, ei siis liikaa, ja pysyvät paikallaan eivätkä kitise.
    En tiedä painavista autoista, mutta kuplassa ovat pysyneet hyvin eivätkä kitise.
     
  6. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Kaverilla oli useamman vuoden. Läpättäessään söivät renkaan sivut. Ehkä renkaan leveydellä suhteessa vanteeseen on vaikutusta kulumiseen.
     
  7. Jotkut niistä murenee ja luultavasti kaikki irtovalkosivut syö renkaan kyljen ikävän näköiseksi. Ilman "voiteluaineita" ne tuppaa narisemaan ilkeesti. Lisäksi ainakin joustavan renkaan päällä raskaassa autossa venyvät aikamoisiksi lepareiksi ajan kanssa. Vanhennuttuaan alkavat päästää väriä renkaaseen, eli niistä alkaa leviämään valkoista, kun ne liituuntuu. En voi kehua, vaikka kokemusta onkin. Nykyään hankin ainoastaan "oikeita" valkosivurenkaita autoihini.
     
  8. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    53:ssa oli pari vuotta. Pitivät ihan hirveää meteliä niin hiljaa ajaessa kun kovemmassakin vauhdissa. Lisäksi renkaan reuna kului. Asennus oli helppoa ja ulkonäkö parani. Ensimmäiseksi ja vimeiseksi kokeiluksi jäi kuitenkin.
     
  9. SamiL

    SamiL Gearhead

    Vyörenkaassa myös se, että rengas alaosastaan leviää tiehen osuessaan aiheuttaa hankausta jäykähköä irtovalkosivua vasten ja se syö muutenkin ohutta renkaan kylkeä.
     
  10. lazy

    lazy 3rd gear

    Jep! Ne pitää ihan hirveetä meteliä. Vaikka kokemusta ei ole kun noin 200km matkalta. Onneks oli yhet aidot valkosivut tarjolla ni ei tarvii enää kuunnella sitä.
     
  11. mahtisonni

    mahtisonni 1st gear

Kerro tästä muillekin!