Itsetehty kattorätti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Buddy, 10.1.2009.

  1. Buddy

    Buddy 1st gear

    Onko kukaan tehny itte kattorättiä ja mistä materiaalista? Mä ajattelin kokeilla ihan piruuttani sellasen tekoa. Ei siinä mitään järkeä ole, mutta kaikkea pitää kokeilla paitsi homoilua, kuten kaveri kerran asian ilmaisi. :rotfl:
     
  2. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    katon verhoilu tai jotain HAUN kanssa on ollut juttua :wink:
     
  3. 85840845

    85840845 Gearhead

    Itselleni tehtiin venekuomuihin tarkoitetusta materiaalista,kangasta tilasin jostain Turun suunnalla toimivasta veneen rakennus puljusta,sieltä sai takaikkuna muovin ja kankaan kanssa saman värisen langan,maksoi markka aikaan muistaakseni koko läjä
    jotain 700mk.
    Vanha katto purettiin saumoista josta sai kaavat,vähän leikkelyä ja ompelua ja hyvä tuli ja vesi pysyy ulkopuolella.

    http://picasaweb.google.fi/custom500/64 ... 2277785618
     
  4. Buddy

    Buddy 1st gear

    Kyl sisäkaton verhoilusta on ollu paljonkin juttua, mutta rättikaton (convertible) tekemisestä en juurikaan löytäny tietoja. Olen kyllä aika typerys näitten hakujen yms. suhteen. :lol: Just tälläviikolla asensin yhen sisäkaton servolettiin, joten se on jo tuttua hommaa. Perkeleen haastava rupeama sekin oli ja onnistumiseni enintään välttävää. :(
     
  5. Buddy

    Buddy 1st gear

    Pirun hienolta näyttää! Saiko sieltä tollasta vihreätäkin materiaalia? Olen itseasiassa ajatellu mennä käymään yhteen Turussa sijaitsevaan venesisustamoon kyselemään ja kattelemaan niitä kankaita. Onko siinä sun kankaassa kumieristekerros välissä, vai onko se ihan normaalia venekuomukangasta?
     
  6. 85840845

    85840845 Gearhead

    Värivalikoimaa kyllä löytyi aika mukavasti.
    Ei oo mitään kerroksia ihan pelkkä vihreä kangas.
     
  7. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  8. Buddy

    Buddy 1st gear

Kerro tästä muillekin!