J6/ sassy green väri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja Mopar heppu, 2.8.2011.

 1. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Tarttisin tietoa mistä tohon -71 road runneriin sais tota orgis väriä 4-6 litraa ku kaikki maali toimittajat tyrmää sen heti ja tyrkkää korvaavaa uudemman kaavan omaavaa tilalle ja siitähän ei sit tiedä, ....apuja tarttis.
   
 2. ss-65 2d coupe

  ss-65 2d coupe 3rd gear

  joo,oli kans ton edellisen chargerin kans väriongelmia (-70)kun halusin pettyblue ja kyselin kans tällä palstalla apuja ja tuli kaiken näköstä uudempaa sekotusta uusilla koodeilla,mutta kukaan ei ollu varma miltä näyttää valmiina! no vaasasta storen autovärin omistaja/myyjän sukulainen on joku iso pamppu PPG.llä ruotsissa ja sai järjestettyä alkuperäisen koodin(vaikka on PETTY säätiön patentoima)nykyväreillä,ja lopputulos ON HIENO! ja auto on nykyään vantaalla.ja kyseiseen liikkeeseen löytyy numero nimellä tiedustelusta.
   
 3. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  No tänään sain sen verran selville tuolta ruotsin mopar sivuilta että PPG:llä on siihen J6:een nykykoodi 2259, sitä nyt selvitellään suomen päässä maahantuojalta, ....että saako, ..perhana ku on orgis koodi toi sassy grass green ja sen haluun.
   
 4. pvi

  pvi 1st gear

  Omaan Satelliteen kun etsiskelin JY9 koodilla Tahitian gold metallic sävyä, niin sanottiin ettei vesiväreillä sitä saa tehtyä. Mutta asiaa kun selviteltiin Joutsenossa RÖYSKÖ nimisessä maalifirmassa, niin sanoivat että kyllä siihen saadaan vielä liuotin maali ainesosat hommattua. Ja niin hommasivatkin ja nyt Satellitessa on alkuperäinen sävy. Kannattaa kysyä sieltä.
   
 5. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Saatiin värit PPG:n maahantuojalta hommattua orgis kaavalla, homman hoiti SP automaalit hyvinkäältä, kiitokset veinille sinne.
   
 6. mapal

  mapal 3rd gear

  maaleja

  mulla olisi ollut toi sassyn kaava kyllä,mutta tarttisin kaavan EW1:lle eli 70 challengeriin(vanishing-point white) ja FT6 Burnt tan metallic(kupari) 70 cudaan.

  Nostalgia Motors
  Entisöinnit,korjaukset,autot usasta.......
   
 7. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Ja hyvä tuli PPG:n koodilla sekoitetusta dupoint:in värein maalatusta sassy greenistä.
   
 8. ss-65 2d coupe

  ss-65 2d coupe 3rd gear

  raikkaan värinen on!
   
 9. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Sassy Green really POPS OUT!! Mahtavaa kalustoa Moparhepun tallissa!
  [​IMG]
   
 10. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Niin on myös sulla tossa pihalla .....ja tallissa, onks ton -71:sen rekkari QDA-71, jos on niin hyvin osuu, mun mielestä toi sassy on mustilla teipeillä koristeltuna pirun hieno yhdistelmä kuten toi QDA:kin sen näyttää.
   
 11. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Koko kylän ja naapurikunnan autot samalla pihalla :oops:

  Jeps, 1971 Cudan rekkari on QDA-71. Diggailen tosissaan Leken auton väriä aina sen nähdessäni. Aurinkoisella ilmalla parhaillaan IMO.
   

Kerro tästä muillekin!