Jäähdytin korjaaja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja nahka, 15.11.2007.

  1. nahka

    nahka 3rd gear

    missä olis joensuun lähistöllä mahdollista korjauttaa lämppärin kenno?
     
  2. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Kiteellä olis ainakin yks jäähdytinkorjaaja....
     
  3. jap4b

    jap4b 1st gear

    Helatiellä toimii yksi firma, nimeä en muista mutta kaverin sukunimi on Kykkänen. Se on samalla puolen kuin Tolvasen firma, siitä vähän eteenpäin. Osaa hommansa hyvin.
     
  4. nahka

    nahka 3rd gear

    täytyy käydä Kykkäsen luona .kiitos
     
  5. Geissi

    Geissi 1st gear

    jos ei löydy

    jos ei ole korjaajaa löytyny niin voin suositella kokenutta jäähdytin korjaajaa ylämyllyltä automaalauskeskukselta. eli siaintihan on autoväri hirvosen vastapäätä.. hoitui vielä parivuotta sitten ainakin korjaus tinaukset ja kennotukset.
     
  6. HV

    HV Gearhead

    Ei onnistu enää keskuksella Heikki jäi elääkkelle niistä hommista! Hävitti korjaukseen liittyvän materiaalin pois. Olin itse "hävittämässä" niitä pois.
     
  7. Ile82

    Ile82 1st gear

    Kykkäsen firman nimi on JÄÄHDYTIN JA METALLITYÖ KYKKÄNEN.
    Isäntä osaa asiansa todella hyvin on nimittäin tullu seurattuu hommia sivusta lähes vuoden verran. Siaitsee todellakin helatiellä parhaiten saa kiinni varmaankin puhelimella.
     

Kerro tästä muillekin!