Jäähdytin nesteet jalka tilassa

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja mack, 8.8.2002.

 1. mack

  mack 3rd gear

  --
   
 2. koni

  koni 1st gear

  Ei pitäisi tulla ongelmia.
   
 3. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Eipä haitaa, ainoa juttu on että neste ei jäähdy kennossa eli käyntilämpötila saataa nousta hieman (1-5%?). Jos taas nuo lähdöt tukkii kokonaan niin neste ei kierrä kunnolla ennen termarin aukeamista?
  Laita vaan se letku.
   
 4. koni

  koni 1st gear

  Muistaakseni esim. '60 Impalassa ja monessa muussakin autossa lämppärin hana tukkii tämän kierron jos lämpö on säädetty pois päältä. Tosin silti tuntuisi aika rankalta tulpata nämä lähdöt kokonaan.. Joissakin Mopareissa taitaa vesi kiertää lämmityslaitteen kennon läpi aina ja lämpöä säädellään ilman virtauksella / läpällä...(?)
   
 5. elky

  elky Gearhead

  Molemmat reiät voi tulpata eikä tule mitään ongelmia.
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  60 oldsissa ei ainakaan ole lämppärin hanaa....onkohan chevyssä,?
   
 7. koni

  koni 1st gear

  Kaikissa '59 ja '60 GeeäMmissä on samanlainen lämppärin hana, paitsi juuri Oldsissa, tosin Oldsissakin kuuluisi olla hana, mutta se on sellainen letkun väliin tuleva malli, muistaakseni se kiinnittyy koneen takaosaan. Noissa muissa merkeissä lämppärin hana sijaitsee lämppärin kennon yhteydessä ja se onkin noiden autojen oikein tyyppivika, että alkaa vuotamaan. Tehdaskorjatun saa noin 1500 markalla(!!!), mutta sekin on käsittämättömän huono. Itse virittelin joskus omistamastani '60 Buickista hanan kokonaan pois kun meni hermot siihen, että korjasin sen 4 kertaa puolentoista kuukauden aikana.
   
 8. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Kaikissa amerikan koneissa mitkä olen avannut on ollut sisäiset kanavat joita pitkin vesi kiertää vaikka termari olisi kiinni. Tämän perusteella ei pitäisi olla tulppaamisen estettä.
   

Kerro tästä muillekin!