Jäähdytin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mr_MilleR, 2.9.2008.

  1. Mr_MilleR

    Mr_MilleR Gearhead

    Olen etsimässä Chevelleen uutta syyläriä, entisen antauduttua vanhuuttaan. Kyselisinkin nyt kokemuksia tarvikesyyläreistä.
    Katselin Rock autosta noita Proliancen tuotteita, jotka suomeen
    rahdattunakin jäävät ihan kohtuulisiin hintoihin. Onko kellään kokemusta näistä? Entäpä US-partsin myymistä Griffineistä?
     
  2. jukka jokela

    jukka jokela 3rd gear

    Ostin tuollaisen griffinin syylärin uspartsista eukon 64 chevelleen.
    Siistin näköiset hitsisaumat ja muutenkin jämäkän oloinen tuntu olevan.
    Hyvin on jäähdyttänyt 350 ho moottorin edessä ilman flektiä...En ole jaksanut kytkeä flektinpiuhoja vielä.Pitempää ajoa en ole kokeillut mutta tuota tehdasalue driftingiä kestänyt hyvin ja oikeesti on länkeäkin saanut...
    Ostin niin leveän kuin runkoaisojen väliin mahtu
    hinta oli hieman yli 200e korkin kans
     
  3. Henkseli

    Henkseli Gearhead

    Griffin on varmaankin ihan laadukas tuote. Itellä on allstar (Kiinastako?), mutta on sekin kestänyt ja toiminut mainiosti muutaman tuhatta kilometriä.
     
  4. F-body

    F-body Gearhead

    Mulla on Moparin viri-360 cid jäähdyttäjänä 240/740 Volvosta alumiinijäähdytin automaatin lauhduttajalla. Hyvin on toiminut ilman lämpö-ongelmia. Hinta oli 90e. Alkuperäisen jäähdyttäjän korjaus uudelleen kennoittamalla olisi maksanut 340e. Käyttävät kuulemma rallicrossi porukatkin tota Volvon syylaria.
     
  5. 69

    69 Gearhead

Kerro tästä muillekin!