jakopääremppako voyageriin!!!!!??????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Anonymous, 9.4.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    millainen homma voyagerin jakopääremppa mistä osat, mitä maksaa, millaset oireet kiiriskin kai kun rallattaa ....!!!!!!

    kaikki tieto kiinnostaa kiitti !!
     
  2. LilRedTruck

    LilRedTruck 1st gear

    Ei ole mikään ihan mahoton homma jos on ennenkin jakopäitä rempannu tai jos ei oo ni kaiken oppii jos ei hosu ja on lähdekirjallisuutta käsillä. Etuvetosissa tota tilaa ei tietenkään liikaa ole.
    Ensin tietysti kannattaa selvittää onko sulla kone jossa on hihna, kun noissa Voyager:ssa on joissakin koneissa ratas jakopää, (ettei tuu tehtyä maksan poistoa sydän vian takia).
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    voyagereissa on hihnoja,ketjuja,ja rattaita jakopäässä.riippuu koneesta ja vuosimallista.eli?mikä voyageri?ja millä koneella?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    mulla olisi 3.3l kone auto olisi vm.1992 AVD
    luultavasti ketjulla mistä kirjallisuutta kerro rempasta yms.
     

Kerro tästä muillekin!